Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
ankalaura spune:
MAITREYI - mucegai nu se face nene pentru ca gatesti. E posibil sa fie mai mare in general, umiditatea in casa... Iti iei un dezumidificator.
Apoi, nu pricep... Apai tu gatesti la cazan nene? Deschide un gemulet cand gatesti... Pune un capac... Reprofileaza-te pe kukta, steamer, cuptor...
Aici vorbeste una posesoare de casa plina de mucegai, care mucegai n-are nici o legatura cu oala de ciorba... Posesoare care n-are hota.
DMA - n-am auzit ca pentru paturi matrimoniale sa se faca paturi cu desene animate ![]()
DARA - naspa situatie... Si eu ma gandesc cu groaza ca luna viitoare am de platit rahatul ala de CASCO trimestrial... 450 de lei... Buna treaba... din 600....
Mai bine sa dau si eu o fuga la Hambarului sa vad care e situatia... La telefon nu se poate prinde... Nu pot sa spun, ma pregatisem psihic sa traiesc cu aia 600 plus alocatia... Totusi, socoteala din targ nu se potriveste mereu cu cea de acasa... Acuma ma gandesc ca vine Pastele, Eliza s-a apucat de lista pentru Iepuras...Sa ma vad cum naiba ma descurc... Si imi faceam si planuri cu dentistul...
Erika are 74 cm dar nu stiu cate kile ca nu am mai cantarit-o din ianuarie cand avea 7600...
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Si noi prin zona...ma termina terorista asta mica!! Numai la mine vrea, mai nou cand se supara, asa de fitze, face ca o cioara, nu mai plange. E tare simpatica, ma rog, pe mine ma lasa fara vlaga. Vrea peste tot, umbla, "sofeaza" cu premergatorul, se joaca pe jos, umbla prin sertare. Tare e naspa ca afara e frig, bate vantul si ba ploua ba nu, asa ca afara nu prea iesim, si in casa doarme tare putin...
Bujo felicitari pt. drepturile depline!! 
Maitreyi voua felicitari pt. mutat! Ce astept si eu momentul asta!
Dorya bine ai venit! Mai scrie-ne despre voi!
Dara imi pare rau d eindemnizatie...se misca astia ca melcu! Parca ii si vad pe la cafele si telefoane la rude toata ziua...
Anka mare dreptate ai cand zice ca asa cum ii obisnuiesti pe bebei asa ii ai!
Eu sincer nu stau cu ea de gat, desi ea ar vrea. Pur si simplu ii gasesc o ocupatie, ii arat o jucarie, ma joc cu ea si pe urma ii zic "mami vine imediat" si ies. Mai si maraie, dar ii trece si daca nu ma vede, sta si 30 de min. chiar mai mult pe jos cu jucariile. Dupa aia iar ma duc, iar ne jucam, mai stau cu ea, o mai iau si in brate putin, si iar o las. Pe mine sincer nu ma deranjeaza ca mai si plange. Nu o las sa urle chiar tare, si nici mult, da cand stiu ca se preface, apoi n-are decat.
Vigantol eu ii dau cu sticluta. Ne jucam de-a "zii aaa Miruna" si ea rade si deschide gura si asteapta sa picure, inca scoate si limba.
Laremi pliizzz, si eu vreau sa stiu cum faci omleta. Sunt dispusa sa incerc noutati!
Azi a papat sfecla cu cartofi, dovlecel, morcov si pui; a ras tot, inclusiv portia pe maine (ca eu ii fac pe 2 zile).
Fetele, am si eu o intrebare: e posibil sa mi se fi latit bazinul de la nastere si sa nu-si mai revina?? Sau cat dureaza pana sa se aseze oasele la loc?
Sa stiti ca am admirat toti pepenasii cu poze noi! Sunt niste scumpi!
Am vrut sa pun si eu, da nu prea am poze noi, ca mai mult fac filmulete, si astea nu stiu cum sa le pun ![]()
Na ca am scris cat pt. o saptamana, da am atatea sa va spun!
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maitreyi spune:
anka am bucataria deschisa si de asta zic ca daca pun oala pe foc mi se aburesc geamurile in toata casa. umiditatea a ajuns ieri la 70 %. fiind bucatarie deschisa nu pot deschide geamul pt ca baby patruleaza prin toata casa....
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Kimmy spune:
Dara
n-am vrut sa par rautacioasa,stiu ca meriti din plin banii aia,si eu imi vars frustrarile,desi de fapt eu sunt singura vinovata ca nu primesc indemnizatie,ca am vrut bebe repede si nu m-am gandit ca cele 2 luni intrerupere intre facultate si angajare o sa ma coste asa de mult...Asta e...nu m-am interesat deloc!
Se poate oare sa aiba lipsa de calciu daca nu i-au iesit dintii mai...fluent...cum sa ma exprim,ca mie mi se pare tare ciudata si neintalnita treaba asta cu pauza de 4 luni,sau poate mai mult,ca cine stie cand au de gand sa iasa urmatorii(sorry ca va tot turui pe tema!)
Are ceva daca vigantolul il picur in mancare?Eu pun 2-3 picaturi la masa de pranz,si prima data iau de acolo cu lingurita,deci nu se pune problema ca nu l-ar inghiti tot.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
Maitreyi - mi se pare ciudat... Nu ma pricep sa spun ce ar fi de vina, dar sigur nu este de vina gatitul! Si eu am bucataria deschisa, am numai 64 de mp, si nu mi se abureste nici un geam. Ai cumva ramele de la geamuri de aluminiu? Ce gaz e intre geamuri? Nu are cum sa fie de la gatit. Cat gatesti tu pentru tine si o gaza de bebelus?? Eu sunt mereu in bucatarie, gatesc la 3 zile mancare, la 2 zile fac paine, zilnic fac altceva pentru cina si mic dejun. Si NU mi s-au aburit niciodata. La bucatarie deschid unul din geamuri in sus. Chiar daca misuna Erika. Eu zic sa investighezi, ca nu este gatitul problema.
Dia - partea naspa e ca nu merge la orice bebelus treaba cu lasatul sa mai si planga. Fiecare bebe are un grad mai mic sa mai mare de "speculator", unii plang pana se invinetesc... ce sa le faci... ii iei...
Un lucru este cert.. daca acum cateva zeci de ani psihologii credeau ca ereditatea are cam acelasi aport ca si educatia, ei bine, mai nou se pare ca au concluzionat ca ereditatea nu cantareste nici macar 5%. Iar bebelusi "rai" nu se nasc.
Parerea mea este ca intre nastere si firea bebelusului este o legatura foarte stransa, dar nu am citit nimic savant despre asta. Inclin totusi sa cred ca un bebelus nascut violent are mult mai multe sanse sa fie agitat si sa necesite mult mai multa atentie...
Caprioara spune:
Helau again,
La pranz a fost fiasco total la legumele cu galbenus. Seara: tot fiasco, adica 50 ml lapte muls cu cereale si apoi san.
Dar, am descoperit ca ne-a iesit
dintele nr. 6, jos, in dreapta. De ieri probabil a spart gingia. Si din ce am vazut acum e pe cale sa iasa si nr. 7 dreapta sus, ca stanga sus a fost nr. 5.
Am un copil dintzos rauuu
!
Poate de aia nu papa
.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ankalaura spune:
Soro ce de dinti aveti!
Er n-are decat doi, aia pe care ii avea acu' o mie de ani... Si frate ce musca cu ei!!!
pica1 spune:
Irolf apropos de mancarea care se raceste pana la sfarsitul mesei, eu folosesc www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/67_260/products_id/3955" target="_blank">farfuria asta, care la pret e mai rezonabila decit zici tu ca ai gasit la chicco. Deasemeni se poate baga si la microunde chiar daca ii pui apa firbinte in ea, numai sa nu ii pui capacul.
Biri unde in Florida? Noi ne gandeam sa mergem prin Barbados la inceputul lui mai, dara cred ca o sa renuntam ca in urma research-ului facut nu am ramas entuziasata. In alta ordine de idei, tu te asteptai ca bubu sa fie cuminte??? Si mai ales ca mai are un comlice linga el...Eu am zis ca ii iau un videophone ca sa pot sa il urmaresc ce face.
Clabur pai dor 2 vorbe si ai plecat?
Caprioara spune:
Dorya, bine ai venit
!
Dara, imi pare rau ca ai patzit asa cu dosarul. Ai avut ghinion si probabil l-au ratacit de nu l-au prelucrat cu celelalte.
sa treaca supararea si tin pumnii sa se rezolve repede.
Biri, as vrea sa pot sa nu-mi fac probleme cu greutatea Ilincai, dar uite, cand vad ca nu mananca ma apuca disperarea
. Desi acu am descoperit ca de data asta ar putea fi din cauza de dinte nr. 6
. Iar eu, mananc destul totusi. Dar mereu pe fuga
.
fata.
Ana, multu de raspuns
.
Gallyb, multu de pm
.
Noapte buna pepenime!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dia_filipas spune:
Capri felicitari pt.
! Mama ce de dinti!! Noi am stationat la 4...
Anka interesanta teoria cu firea bbelusului si nastere...Daca stau sa ma gandesc, la noi a durat 3 ore, nici eu nu am stiut ca nasc, ca nu am prea avut dureri (fara epidurala) asa ca poate si pt. ea a fost prea subit...Ma rog eu in sarcina m-am agitat si stresat mult...
Cat despre plans, cand plange asa la modul serios, adica se inroseste si urla, recunosc ca nu sar la ea sa o iau, o mai las putin, 1 minut, maxim 2. Eu vreau sa o educ ca cu plansul nu obtine nimic (evident, nu pot inca, e prea mica), ceva de genul, aaa, plangi, atunci nici de-a naibii nu-ti fac/dau, etc... Vreau sa putem discuta rezonabil: ea imi spune ce vrea, eu ii iau cand se poate (daca in acel moment nu), si sper ca ea sa inteleaga...vreau prea multe, nu? 
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!