Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Ana, rucsacul se poate pune si in spate? Macar asa am mainiloe libere sa mai fac cate ceva. O sa citesc si eu cu etapa in brate, ca sunt cu fata de gat nonstop . Sper sa-mi amintesc parola si contul. Poti te rog sa-mi dai un pm cu ele, preventiv, in caz ca nu le nimeresc?

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

sincer nici eu nu stiu parola....
ca daca nu este una pentru toate io nu am atata tinere de minte

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Capri, se pune in spate insa e pentru excursii nu pentru stat in casa cu el in spate. Matei sta destul de bine in el.

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Dorya bine ai venit! Mai scrie cate ceva despre voi. Sa-ti traiasca fetita!

Ana ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

CAPRIOARA nu stiu daca Ilincuta e cea mai slabuta pepenasa, noi luna asta nu ne-am cantarit. Si la cat e de vioaie si cat de putin mananca nici nu vreau sa o pun pe cantar. Sanatosi sa fim, ca recuperam noi.
Ai si PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetele nu rideti de necazurile noastre ca va vad si pe voi intr-un an doi ..(cele care nu stiu deja )

Ana_a pup fata sa nu mai fie necajita. sa stii ca si al meu se intarca in curind, mai suge noaptea da nu cu mult entuziasm. eu sunt superfericita ca i-am dat pina la 8 luni, zic eu ca de-acuma e capabil sa se apere si singur de boli, si isi ia cele necesare din papa solida. dar te inteleg ca si pe mine ma ia o jale uneori de parca imi pierd puiul. dar chiar asa si e ca alt bb nu voi mai avea

Capri pai daca nici nu maninci din ce sa te ingrasi mami, din aer? desi crek la mine se poate si asa oricum, eu iti mai zic odata, dormi cu ea daca asa te odihnesti. o sa o dezveti tu mai incolo, cind o fi mai mare si deja e obisnuita sa doarma noaptea intrega fara treziri.

apropo de dimensiuni, si tu si Kimmy ma enervati: aveti doua fetite asa de finute si dragalase, ce daca sunt minione?

Laremi iesi din butoi o clipa si zi-mi si mie cum ii dai omleta - o blenduiesti sau cum?! i-as da si eu asa ca galbenusul fiert nu-i suride prea tare.

Dorya bine ai venit !

Flo ce baiet cuminte ai ai mei amindoi daca le spun sa stea intr-un loc pai exact acolo nu ar sta

Vick eu evit sa ii interzic multe lucruri si evit f tare sa-i spun NU. uite la Anna nu am facut asa si ghici care e cuvintul ei preferat acuma de vreun an? absolut orice e Nu si se incapatineaza tare de tot, odata ce l-a spus greu o mai deturnez din ale ei. bine asa zice si la carte dar la mine e probata treaba. sunt multe de spus pe tema asta, in fine.

revin

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Fetelor sa va zic una tare a fost sotul azi in HAMBARULUI sa se intereseze de dosarul meu de indemnizatie depus pe 14 ian 2009 pt prima data sa intru in 85% si SURPRIZA dosarul nu e prelucrat si acriturile alea de acoloi-au spus ca ce vrea ca sa asteptam, ca poate prin aprilie ,mai sau chiar iunie o sa vina banii, in sistem la ei nu apaream decat cu alocatia de 200 lei.
Deci vreau sa spun ca am niste nervi de nu se poate , m-am uitat in lege de fapt in normele de aplicare si scrie ca au termen de solutinare 15 zile lucratoare si apoi emit decizia, care se comunica in 5 zile. Ce credeti ca respecta termenele astea , normal ca nu, treaba e ca in lege nu scrie ce poti face daca nu le respecta.Sunt foarte dezamagita de tara asta si de sistemul asta, ce dracu sa fac cu banii atatea luni, cum sa cresc un bebe decent , sa imi platesc darile la casa si ratele la banca?!
Sunt sictirita rau.
Apropo Denisa a primit azi vizita doctoritei si are 78 cm si 9500 g, este bine, nu are dinti si nici semne ca ar da asa ca mi-a dat sa ii dau calciu 10 zile pe luna cate 6ml si vigantol 4 picaturi. Mi-a spus sa ii dau si fier , l-am cumparat dar nu vreau sa il dau voi ce ziceti???!!!!!Nu ne-a trimis la analize a zis profilactic, cu calciu sunt de acord dar cu fierul nu daca se costipa iar, ca ea a vut probleme pana sa se diversifice.
Va pup, ma duc sa fac treaba in bucatarie poate ma calmez ca ma doare capul de mor, am avut o zi de "cacao".

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dara noi de cand am crescut calciul si vigantolul ne face suav cu ochiul colt-alb (asa il strigam noi pe domnu' dinte ) deci functioneaza

dorya uelcam

a mea e maraici si nu is obisnuita cu ea asa aseara asa de agitata era, banuiesc ca de la dinte, ca i-am dat panadol si s-a linistit. se pare ca o doare gingia. nu baleste insa roade tot e umflata gingia si nu ma lasa sa ma uit nici sa pun mana. cam cat dureaza pana sparge gingia din momentul in care se umfla locul?

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Se pare ca si la gingia Timeei se schimba ceva ca pare mai rosie si mai imflamata.Cred ca deja e cazul sa iasa dupa o pauza de 4 luni....Nici ea nu ma lasa sa o ating...asa ca multe nu vad,decat cand rade.

Dara nu ai ce face...Asta e tara noastra!Nasol ca ai avut zi rea.Eu am scapat de griji...ca eu nu iau deloc Asa ca bine ca o sa-i iei la un moment dat

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Kimmy asa e ai si tu drepatate dar totusi am muncit atatia ani si am platit dari la stat din care ei iau salariu si functionarii plublici nu sunt in stare sa dea un raspuns coerent dar sa mai si rezolve ceva ce le intra in atributii.
Maitreiy astept sa vad si la noi cum va fi , in cat timp s-a rezolvat la voi cu dintisorul??Apropo tu cum ii dai calciu?? ca eu ma chinui tare ca cu seringa de nurofen nu vrea neam, am incercat cu cereale la lingurita si pus si calciu si dupa aia nu mai vroia sa deschida gurita deloc la papa si ea papa foarte bine .Vigantolul il pun in lingurita si e ok cred ca nu il simte.Am gresit ca am fcaut toata preparatia in fata ei adica puneam cu seringa in lingurita, nu am crezut ca realizeaza. Apoi am lasat-o in pace si i-am dat mai tarziu sa pape cand a uitat.
EXISTA VREUN DISPOZITIV DE DAT SIROPURILE ASTEA ???

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

calciul i-l pun ori in cereale, ori in iaurt ori intr-un bibe mic de 30 ml cu lapte pe care i-l dau primul si abia dupa restul de lapte la biberonul mare. vigantolul se da direct in gurita - chiar nu e complicat deloc - ca pe lingurita din 4 picaturi un aramane sigur. din momentul in care am inceput sa ii dau calciu si vigantol mai mult in 2 saptamani a inceput sa rasara ghiocelul

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput