Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ana - Nu ma bag sa dezbat articolele, da' zic numa' ca nu m-au convins
Eu sunt pe model mai americanesc, consider ca nu isi mai prea are rostul "cordonul ombilical"... Nu fac armata cu ele, nu le las neconsolate, dar ... fiecare cu patu' lui nene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dia - nu ma pricep stiintific, dar blugii mei mi-au spus ca fundu meu a devenit prea mare pentru ei, chiar daca fundu meu nu e purtator de grasime... Dupa un timp, am incaput in blugi, desi la kile nu scazusem.
Asta dupa Eliza.
Acuma.... inca visez...
Dupa Eliza m-am refacut complet intr-un an si 4 luni, a durat mult, mai mult decat la alte mamici. Acuma.... Dzeu cu mila...

Cu discutatul rezonabil, poti sa incerci, ba si sa perseverezi chiar daca nu o sa ai nici un rezultat imediat Si nici in urmatorii 2 ani (cand va fi mai rau!) si nici in urmatorii 5... Dar cred ca in urmatorii 10 vei avea...
Eu sunt pentru chestiile cu efecte pe timp indelungat... Efectele pe timp scurt ma fac nefericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna seara fetelor
sunt chiauna de somn, dar am o intrebare pentru voi.. Stiu...s-a mai discutat...stiu......sunt dementa sa intreb din nou...da' na...
estem senile, zau...
Cum ati dat mango-ul bebelului? Crud, copt, ras, pasat, fiert, alea alea? Vreau sa o scot din aceleasi fructe, sa nu se sature... Mai dati-mi si mie o sugestie.. I-am dat pana acum mar, para, prune (borcanas), nectarine, banane, pepene galben. Am luat acum un mango si nu stiu cum sa il dau.. Ce alte fructe pot sa ii mai dau? Pliiizzz...hiieeelpppp
Pup u

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Carmenela eu i-am dat mango crud si simplu si amestecat cu alte fructe.

alte fructe nu prea se gasesc acum pe piata, poate doar borcanele, eu am avut la congelator piersici si i-am mai dat si struguri cate putin (am gasit niste struguri foarte buni adusi din basarabia parca, struguri naturali pastrati de asta toamna)

regina mica

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Carmenelis caise, piersici, dovleac, avocado, borcanele cu de-astea exotice guava, papaya.
mango eu il dau crud blenduit, da nu a fost un succes notabil decit amestecat cu banana.
si mai povesteste si tu de regina mica

Pica de data asta am fost in Naples, dar am fost cam peste tot asa ca daca vrei sa iti dau amanunte baga un mess. ca stii tu ca e f diferit aici fiecare loc, depinde cam ce cauti.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

dara_d, spune-mi si mie articolul din lege, te rog. Eu zic sa le dam o sesizare, in care sa precizam si articolele pe care ne bazam si pe care sa o intregistram la ei la registratura si daca nu ne raspund in termenul legal, sa facem reclamatie la ANPC.

dana81, spune-mi si mie, te rog (pe PM), ce pasi ati facut ca sa obtineti banii inapoi; mailul meu este irinabratu@yahoo.com. Si noi suntem in lupte, am obtinut un raspuns cam vag de la ANPC si acum nu stiu daca sa caut avocat sau sa merg cu ANPC-ul mai departe.

Ma pregatesc sa plec in excursie la kineto, la budimex. Si de reprize de urlete prelungite.

Dav da de 2 zile din cap stanga-dreapta foarte repede, mai e vreun pepenas? Nu stiu daca sunt insterica, dar mi-e teama sa nu fie o problema psihica. A inceput de cand facem kineto si mi-e sa nu aiba legatura cu plansul si urletele de acolo. Sau poate sunt eu paranoia.

E cineva prin zona Berceni, Unirii? Poate ne vedem la o plimbare.

Va pup, zi buna la toti pepenasii.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

oka, ne-au venit chestiile alea de mancat fructe, se duce Mircea azi sa le ia de la posta. Abia astept sa vad daca mananca cu ea, pt ca de vreo 3 zile nu mai vrea fructe

Sa vedeti ce mi se intampla mie, mi-a venit un aviz de la posta ca am colet de la Mercury Communications, m-am dus doar de curiozitate, sa vad ce e, ce sa vedeti, o jucarie melc vorbitor, de la Fisher Price. Habar n-am cu ce ocazie l-am primit. Anul trecut am participat la promotia de la pampers, colectionezi ursuleti si in fc de cati ai puteai sa iti alegi o jucarie. NU stiu daca are legatura cu asta. Probabil ca am completat la vreun concurs mai degraba, habar n-am. Cert este ca Dav are o jucarie noua (care vorbeste in limba romana).

pica, din ce tara provin produsele MOMMA? Imi place farfuria aia si lingurita sunt f misto!

Spuneti-mi daca ati gasit vreo cutie de mancare (mica, pt ei), care sa se inchida ermetic!
Mai vreau o cutie in care sa pun tacamurile,
cand plec undeva cu mancarea la noi, acum le pun intr-o punguta si nu mi se pare deloc igienic. Ati vazut asa ceva la noi? Eu am vazu pe ebay, dar fac cam mult pana ajung.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

neatza

cafeaua e doar de forma, ca nu prea am voie...
am vazut aseara multe pozici noi. o sa pun si io dar nu stiu daca reusesc azi.

citesc in fiecare zi despre Emma si mi se rupe sufletul....cata durere pentru un pui asa mic

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Maitreyi eu am fost posesoare de mucegai in dormitor asta in conditiile in care gateam de 2 ori pe saptamana si asa usor fara ciorbite(care necesita fierbere mai multa), dar am facut 4 luni baie in camera la fata si dupa aia ne culcam si nu mai aeriseam deloc.
Asa acum am dat cu solutie de mucegai si am varuit tot cu var special si avem in dotare si un dezumidificator si nu ami avem neam de bacterie pe pereti.
Eu am observat ca un motiv poate fi caldura insuficienta in casa, peretele este rece si apare condens. Poate stai pe N, eu asa am dormitorul, dar ce sa-i fac. Si la noi aparea condens pe geam doar de la respiratia noastra in camera in caz ca era prea frig afara.
Oricum eu folosesc hota mereu si nu deschid geamul decat cand bebe e inchisa in alta parte si folosesc capac la orice mancare.
Eu am dezumidificator de la B.I.S.O.N ca era putin mai ieftin decat cel de la C.E.R.E.S.I.T si face acelasi lucru.

Bine ai venit mamica de Izabela!

pepenimea!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La mai multe lunitze pepenasilor de 19!

Maria de anaxena, Nicholas Cristian de atb, Filip de bujo, Mara de turturica, Gabriel Ionut de NinaG

Alina

Marina multam de cafea! Baut!

Mami de Iza bine ai venit!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput