Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
Kimmy spune:
Neatza!
Iriss si Timea a dat din cap cateva zile stanga-dreapta,cand era in scaunul de masa,dar vad ca s-a dezobisnuit.Pentru transportat tacamurile bebelusesti eu folosesc o cutiuta/bol cu capac,care e lunguiata si destul de plata,cat sa-mi incapa in ea 2-3 lingurite(ca iau cu mine mai multe forme),o suzeta,masura de la lapte praf,si cam atat incape.Nu e speciala de bebe,e din categoria ustensile bucataresti
.Are sistem de deschidere destul de finuta,si capacul nu se ia de tot,se rabateaza.
Si eu am mucegai in dormitor,in spatele canapelei,si la usa de balcon.De obicei apare iarna,cand aerisesc mai scurt
Sterg cu clor,si in cateva zile apare din nou 
Vad ca nu-mi mai raspundeti la intrebari.Scrieti acolo macar "Iza,nu stiu",sa vad si eu ca macar ma cititi

Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
M&M spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI, ALINA_MARIA!!!! Sa ai parte de multe bucurii, realizari, fericire alaturi de Mandy, Rayan si sot!!!

Eu sunt ocupata pana peste cap si cred ca pana de Paste nu scap.
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ana_a spune:
La multi ani Alina_M ! multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta!
anka este bine de luat in calcul si faptul ca totusi nu-i faci nici un rau copilului daca il culci in pat cu tine (valabil pentru mamicile ca si mine care nu au putut sa-i invete in patut)
Sau poate chiar ii faci un bine, deci din punctul meu de vedere, articolul ma linistit, mi-a dat sa zic asa confirmarea care o asteptam
si linistea ca respectandu-mi sentimentele si instinctul nu fac rau copilului, si mai ales ca nu e musai sa fiu in pas cu trendurile...
Multa vreme m-am considerat nitel "defecta" dat fiind ca ii port non stop in brate oridecate ori simt ei nevoia fara a mi se parea ceva greu sau nefiresc.
La Bistrita ninge....
Va doresc o zi buna si numai bine!
proud mammy
micul artist
atb spune:
Hellou si de pe-aici, sa nu ma dati disparuta, ca-s pe-aici dar zilele trecuta a mers f rau forumul si mi-am mancat nervii in fata calculatorului. Ieri, pe cand a mers mai bine m-a luat frate o durere de cap de nu mi-a trecut toata ziua, nu stiu ce am putut avea ca de obicei dupa ce iau o jumatate de Quarelin imi trece. Mi-a trecut abia pe la 11 noaptea, dupa ce s-a culcat cupilu', dupa ce m-a chinuit toata ziua. Nu stiu ce a putut fi, azi sunt bine, n-am nimic!
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!!!
tuturor celor nascuti pe 19, (inlusiv fii'miu ce face azi 8 lunite!!!
): Maria de Anaxena, Filip de bujo si Mara de turturica!
Vazut poze cu:
-Maya cea cocheta ca si mamicuta ei, la iarba verde si cu ochelari de soare! Ce dor mi-e si mie de o iesire la iarba verde...
-filmuletul cu Alex de laremi care cade in fund si se distreaza de mama focului! laremi, lasa butoiul si scrie mai des, mai ales ca acum pe canicula de la voi nu iesiti asa de des afara!
-Irda cu printesele ei de la Capalna , Daria si Antonia! ai doua comori de fete, iesi din butoi!
ce par lung aveai!!! te-ai tuns?
-Alexandra si maitreyi fericite in casa noua! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti toti 3!
-Miruna de Ralu, pe leagan in parc si razand cu toti cei 2 dintisori! ![]()
-Julia cea sugubeata, studiind revistele lui mami!
Trimit mesajul si revin dupa ce citesc restul, sunt la pag.10.![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
maria-86 spune:
Neatza'!
Mami de Iza iti mai spun inca o data "bine ai venit!"
.Baga mare despre puiut sa o cunoastem mai bine si pe tine la fel.
Eu sunt super odihnita

, aseara am adormit amandoua la 9 si ne-am trezit azi dim la 8, binenteles cu obligatiile de noapte, da oricum sunt odihnita.
Mama Capri, da aveti la activ dinti, nu gluma
.
Noi nici macar pe aia 2 nu ii vedem bine, numa' daca ma uit cu forta la ea in gurita, ca nu ma prea lasa.
In legatra cu mucegaiul , eu cred ca e de la gatit, ca ai mei socrii cand gatesc lasa usa la bucatarie deschisa, da e un semn de intrebare ca in sufragerie unde se duce aburul nu e mucegai, numa' in bucatarie si hol
E urat aici la noi si nu pot merge sa bag actele de care va ziceam.
Vigantol iam dat si eu o perioada, da acuma nu-i mai dau.Calciu am cuparata o cutie si i-am dat numa' o fiola ca tot uit de el
Azi sunt si mai sentimentala , decat de obicei
Mai e cineva la fel?
Maria, mamik de Adinutza mica
dma2007 spune:
mai duamna anka nu e bre pat matrimonial e patu fetii ![]()
marina vreau sa fac in weekend si eu salata cu ciuperci dar yi si mie unde gasesti tu ciuperci asa mari la borcan_ca eu stiu ca cele la borcan sunt micute
eu la 1.30 o sa fiu la kidex
iriss poate e jucaria de la clubul nestle baby
minunea mea
turturica spune:
Neata. Apuc si eu sa stau la o birfa mica, nu de alta dar fie-mea care s-a trezit la 6 jumate a dezertat si-a adormit acuma.
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi, flo, cum ti i-ai amintit pe toti 
biri, mortali copiii tai, sa-nteleg ca n-apucati sa va plictisiti
Cu Tony ce faceti acuma, merge la cresa? Tu lucrezi full-time? Reusesti sa faci fata si la job, si la copii? Ma tot bate gindul sa ne-apucam de incercat pentru bebe2, insa nu stiu daca diferenta n-o fi prea mica, dar dupa aia imi amintesc de tine si-atunci parca imi mai vine din curaj. Deseara cred ca-l abordez pe barbatu-meu pe tema asta ![]()
ooka, eu cred ca Sofi vrea sa aiba dimensiuni de manechin pentru Grecia
Nu te-am mai vazut, cum ii merge lui Sofi acuma, papa mai bine?
carme, eu ii dau mango blenduit, fara sa-l mai fac la steamer, insa alege unul care sa fie copt bine. Noi n-am prea avut succes cu fructele, pina acuma i-am dat banana, avocado, mar, para, pruna, papaya si mango. Acuma imi frec creierii sa vad ce fruct sa-i mai dau. biri, de unde caise si piersici, voi aveti deja din astea sau vorbesti de fructe la borcanel?
Io pina acuma am fost cam fixista si i-am gatit by myself, n-am prea luat borcanele decit pentru cind am fost in deplasare. Insa ma gindesc ca n-o fi rau sa o obisnuiesc si cu una, si cu alta, mai ales ca pentru vacanta de la vara intentionez sa o hranesc la borcanel.
dia, si io cred ca m-am latit un pic la bazin, dar eu mai am inca de dat 3 kg jos, asa ca nu stiu cum o sa fie dupa ce scap de surplusul asta. Cura de slabire nu mai fac, ca nu pot, in schimb acuma ma duc zilnic la sala, e singurul mod de a mai da ceva jos, dar merge a' naibii de greu, nu de alta dar maninc ca o sparta.
Referitor la educatia copiilor, eu nu o prea las pe Mara sa plinga, daca plinge merg la ea. Mi se pare prea mica sa o educ sa nu plinga, plinsul e singurul mod de a comunica un discomfort pe care il are, deci incerc sa o inteleg si sa reactionez ca atare. Iar eu sper ca vazind ca sint alaturi de ea atunci cind are nevoie de mine sa ii dea suficienta incredere. Eu nu cred ca copiii sint rai, ca vor sa ne manipuleze, mi se pare mie ca ei sint ca o foaie alba care acum se scrie si modul in care noi ca parinti reactionam acuma e esential in dezvoltarea lor.
mai vroiam sa mai zic ceva, da' evident ca se trezi copilu'. Mai viu
Mami de Mara (19.08.2008)
maria-86 spune:

pepenasilor de azi. DD sa vegheze in continoare asura voastra, si sa bucurati sufletele parintilor.

Alina. Toate gandurile bune pentru tine azi.
Maria, mamik de Adinutza mica
turturica spune:
maria, mai pune cite un spatiu intre iconurile alea, ca prea se lati pagina 
Mami de Mara (19.08.2008)
kamelya spune:
Alina_Maria

La multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 19
Capri
ce de
are Ilinca,Dariei de abia ii da al 3 lea dintisor
Iriss noi stam in zona BERCENI
ma duc sa fac papa ptr Daria