Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

mango eu ii dau crud, cu banana si restul , ca ies mai multe portii, pun la conge.

regina, maine e si ea sarbatorita!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

pepenasilor de azi. DD sa vegheze in continoare asura voastra, si sa bucurati sufletele parintilor.
Alina. Toate gandurile bune pentru tine azi.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

ALINA, LA MULTI ANI FERICITI!! SA FII INCONJURATA NUMAI DE BUNATATE SI IUBIRE!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

La multi ani/lunite sarbatoritilor zilei! Sa fie sanatosi, mancaciosi si frumosi!

si un pupoi special pentru Mara , sa fie cuminte si sa se acomodeze repede la cresa, sa nu se streseze ca nu mai sta cu mami toata ziua si sa se puna pe socializat

Turturico, multam de intrebare. Eh, porc nemancacios io am vazut. E destul de ciudat mai ales ca ii e foame da' se pare ca e foarte selectiva si io nu prea nimeresc ce vrea ea, ca dupa ce se matzaie si inchide pliscu, imi si plinge de foame si pana la urma nu mai conteaza ce'o fi doar sa aiba stomacul plin. Eu tot incerc. E destul de greu, ca fructe, desi la inceput manca (mere aburite cu portocale si branza in general, pere, + altele de la borcan) acu' da reject cam la tot. Mai putin insa la feliile de portocala pe care le haleste cu propriile labutze.

La legume cam la fel, la carne la fel ( adica la inceput halea, acu' zat cu piureul tau de aici). Dar io nu ma las. Sa vaz care cedeaza prima.

Cit despre Grecia, deja ma ia cu tremurici, ca tare mai e moftu' roman. Vlad nu vrea deloc sa ii dam mancare pt oameni mari (bine, fara prajit, sare etc). Asa ca parca vad ca, in insoritul Zante, io o sa bucataresc cam in fiecare zi, daca nu mai des. In schimb m'am inspirat de la Biri in legatura cu imbracatul plozilor la soare, asa ca am ce sa caut plus ca am mai vazut niste chestii misto pe net pt purcel. Apropos ca voiam sa te intreb Turturico la voi sunt pantofiori pentru bb de la Bobux ca vreau si eu sa vaz si alte preturi. Am gasit de comandat doar pe un site din Anglia si mi se par destul de scumpi, cam 150 ron perechea (aprox 40 eur). Daca sunt spune si tu niste preturi, ca tare sunt misto. Gracias

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Maria please, baga enter intre emoticoaneeeee ca nu reusesc sa citesc pagia

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

No, sa fie cu iertare fetele pt neputinta.
Noi avem 77cm si 7,500kg.
Iar eu am 58kg

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!
INTREBARE: bebelusul cumetrei mele are o iritatie pe fatza urechi si sub barbie, ca niste cosulete care nu mai trec de vreo 2 sapt, l-a dat cu tot felul de creme speciale,....v-ati confruntat cu asta? stiti ce ar putea fi? ajutati-ma cu un raspuns
CARMEN eu i-am dat mango asa blenduit cu branzica, caise, avocado, mar, para, afine din borcanel, piersici, pepene galben, papaya, gutuie,banana
TIPA...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Buna dimineata!

Vicky- m-am tot gandit daca sa-ti scriu sau nu si m-am hotarat sa scriu Sper sa nu te superi pe mine, dar nu mi se pare foarte ok varianta cu "NU". Cred ca poti avea o casa pt. copii (in care tu te adaptezi copilului si daca vrei sa nu ajunga la ceva inchizi sau ridici) sau o casa a parintilor in care tu nu schimbi nimic si copilul trebuie sa se adapteze (respectiv spunandu-i "nu" pana ii trece). Eu cred ca atata timp cat nu isi face rau, nu face rau altor fiinte si nu strica ar trebui sa aiba acces. De ce? Pt. ca eu consider curiozitatea ca fiind posibil de dezvoltat doar in prima copilarie- nu poti spune ca adult imi propun sa fiu mai curios, nu? pe cand sa fiu ordonat, sa nu imprastii si sa nu mazgalesc se pot invata mai usor. Nu stiu, mie mi se pare mai important sa las copilul sa exploreze si sa ii intretin curiozitatea decat sa nu imi imprastie mie budigaii prin toata casa Stiu ca nu ne-ai cerut parerea ci doar ai spus ce faci tu si de aceea inca o data sper sa nu te superi ca m-am bagat

Capri- Miruna la 8 luni are 72cm si 6,900kg. Suntem aproapeAi mancat ceva azi? Mergi si mananca

Dorya- bine ai venit!

Trimit si ma duc sa citesc din urma.

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

dana81 ce varsta are bebelusul? In primul rand este bine sa intrebe medicul de familie/pediatrul. Daca este mai mic de o luna, alea sunt niste chestii aproape normale, care apar la majoritatea bebelusilor. Eu pe Matei il stergeam cu spirt sanitar pus pe un pansament steril pana se spargeau besicutele cu pricina apoi puneam pudra de talc si dispareau. fara crema sau alte treburi cosmetice. Asa mi-a zis doctorita de la spital cand am nascut si m-a asigurat ca nu ustura Intradevar copilul nu avea absolut nici o reactie. Apareau in alta parte si procedam la fel. Dupa un timp dispar. Daca bebelul este mai mare...nu stiu ce sa zic.

Dia_filipas sa stii ca se poate lati bazinul Eu dupa prima sarcina nu am mai intrat in fustele vechi...chiar si dupa ce am slabit, nu ma mai cuprindeau pe solduri. Dar dupa vreo 2 ani isi mai revine bazinul...insa nu va mai fi ca altadata Acum esti mamica!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka, eu pe aici nu am vazut pantofi de bb sub 40 de euro ....

Biri, cunosc teoria care zice sa faci educatie fara sa spui NU. Eu nu sunt de acord cu ea. A spune NU este necesar, dar cu masura, nu pentru orice. Iarasi cred ca dupa varsta de 1 an, trebuie sa stabilesti niste reguli, sa impui niste limite. Copilul daca nu are limite e nefericit si dezorientat. Acum fiecare copil are propriul lui caracter, asta e clar, si trebuie sa te adaptezi, ca teoria e teorie da practica ne omoara.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput