Pepenasi de iulie-august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IRISS - du-te cu Dav sa il vada Magureanu! E cea mai tare din tara si poate una dintre cele mai tari din lume la ora asta, a vazut multe si stie multe. Nu mai sta dupa parerea recuperatorului!

OOKA - de ce nu te duci la Crido cat mai au reduceri? Eu i-am luat pantofi Erikai cu 60 de lei, redusi de la 160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

maria de fapt editeaza-le, acolo bagi pauza intre ele , offf...lasa ca te iertam …

Capri felicitari pentru

noi nu avem nici unul

turtu (delia, nu?) micuta , bafta la cresa!

iriss bafta la kineto, cu caputzul nu's ce sa zic...cred ca au perioade, nu realizeaza ce fac si alex mai facea asa, acum il copiaza pe dav la gesturi , de' copchii...
felicitari pentru jucarioara!

offf vrem papa..iar!!!

pepenimea!

ps. care intalniti mesaje de-ale doryei bagati un reply....o avea si ea vreo problema...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumim celor care ne-au urat!
Maria, vezi ca la fiecare mesaj al tau, in partea de sus, printre butoane, ai un buton de editat mesajul, probabil ca nu stiai de optiunea asta. Te duci acolo la mesajul din pag.18 si la asta din pag.19 si dai enter intre emoticoane, pentru ca sunt fete care inca n-au citit pag. respective si le este f greu sa le citeasca asa labartate. Sau mai simplu, sterge mesajul de la pag.18, ca mesajul e acelasi, tot acolo gasesti buton de sters mesajul. fetele, cand te rugau sa dai enter intre emoticoane se refereau sa o faci la mesajele anterioare, ca sa se regleze pagina!
Kimmy, ti-as raspunde eu la intrebari dar chiar nu stiu, noi la 8 luni neavand nici un dintisor...
De vigantol stiu ca se da direct in gurita, nu in mancare, dar decat sa faci ca mine, ca eu uit sa i-l dau cu zilele, zic ca e binevenit si in mancare, decat deloc...
Si Nicholas adoarme ziua numai leganat in carucior, fffff rar doarme singur, cand e super obosit. Dar chiar nu ma deranjeaza sa il hatan putin inainte de a adormi, ca dupa ce adoarme il mut cu tot cu carucior in camera lui. Ce nu imi place e ca e f sensibil la zgomote, s-a obisnuit sa doarma in liniste, daca se aude galagie pe casa scarii se trezeste imediat. Si am niste vecini care trantesc usa la lift si usile de la apartamente ca in codru!
Ana, si la noi la Cluj tocanita e aia alba, pe care probabil fetele din restul tarii o stiu de ciulama. In rest, mancarica de cartofi, facuta cu bulion e de fapt gulas.
Bujo, felicitari pt. drepturi!
Revin... ma duc sa-i dau papica.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Nu merg la Crido ca io vreu Bobux

Vicky, io te cred cu papuceii pentru pitici, insa astia au preturile cam asa: in NZ - 45-50 NZD, in SUA - 40 USD, in Anglia 30 GBP adica mai pe inteles: NZ 79 RON, in SUA - 132 RON, in Anglia 137 RON, asa ca io zic ca merita sa caut o piata unde sunt oarecum mai eftini. Culmea e ca transportul din NZ pana la noi e in 98% din cazuri mai eftin decit transportul din Europa pana la noi.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna ziua dragele mele prietene.Pot sa mai scriu si eu cite ceva ca acum Serban e cu tatal meu si nu e asa de miirit.Am avut pneumonie si am luat antibiotic inclusi prafuri cu miofilin,acum e bine.Are 4 dintisori 2 jos si 2 sus si musca tare mult cu ei.De citit va citesc dar asa in diagonala desi ma gindesc la voi si la pepenasi.
Vrea sa spun LA MULTI ANI tuturor pepenasilor si mamicilor care si-au sarbatorit ziua.
Sper ca nu ati uitat de noi si eu va promit ca mai intram asa din cind in cind sa va spunem ce facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumesc de urari fetele.
Flo e vorba de dreptul de semnatura ca arhitect.
Multumim si pt urarile de LMA.
Filip doarme la el in patut dar dimineata pe la 8 il iau cu mine in pat pana pe la 9 juma-10 ca se tot foieste. De cand a descoperit dormitu pe burta numai asa il gasesc, nu merge, nu sta in picioare, nu merge de-a busilea. Dar merge inapoi ca un veritabil racusor si se rostogoleste de mai multe ori sa ajunga unde vrea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

DMA ai pm.

Iriss farfuria cu pricina e facuta de o companie italo-elvetiana care este nou infiintata in 2005. Link-ul pe care l-am dat este de la singura firma importatoare de poroduse de la firma asta (asta crede-ma pe cuvant ca am cautat de mi-au iesit ochii din cap).

Serbanica imi pare bine sa aud ca piticul este bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Asaaaa
La multi ani Alina cu multa fericire alaturi de cei mici!

Anka- teoria asta cu asemanarile dintre nastere si copil e foarte la moda acum in UK. Si eu am cam gasit exemple si de-o parte si de cealalta. Poate fi.

Kimmy- se pare ca poate fi o legatura intre lipsa dintilor si lipsa de calciu si vitamina D (uite la Maitreyi a functionat)

Bujo- felicitari pt. dreptul de semnatura.

Ooka- hai sa dam mana cu mana Miruna a ajuns cu brio la greutatea pe care trebuia sa o aiba la 5 luni. Si mai nou nu mai vrea nici cerealeTrai si viata!

Puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pai Ooka, eu cred ca mai ieftini ca in NZ nu gasesti, ca doar acolo e mama lor ... In Fr sunt 47.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 100

Mergi la inceput