Pepenasi de iulie-august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 21
maitreyi spune:
neata 
carmenela nu ma pricep la mango da' ma pricep la
pi amandoua!
iriss sunt in ikea niste seturi de cutii cu capace la 79 de mii vechi. is multe cutii si de multe dimensiuni.
dr.anca suntem cu toata casa la sud...da' fiind bloc nou inca sunt reci peretii exteriori...probabil de asta. asteptam vara ![]()
kimmy "nu stiu"

crsitina spor la trebi 
atb multumim 
maria io ca sa nu uit de vigantol il tin pe masa de infasat si dupa echipat, spalat dimineata, etc bagam vigantol. asa nu uit 
vicky si eu sunt de acord cu "nu"-ul cu masura. insa nu sunt de acord cu e rusine, tu esti fetita/ baietel, nu fa asa ca nush cine vine...mi-a venit acu in minte faza asta ca bona mea i-a zis azi sa nu mai dea din picioare ca e rusine
si i-am zis sa nu mai aud de astea ![]()
serbanica multumim de urari! multa sanatate piticului 
bujo felicitari cu intarziere si de la mine 
rux am uitat sa iti multumesc pt poezia de ziua mea
tot ma iau cu altele si uit da' nu e cu intentie evident...multumesc tare mult! la inaltime ca de obicei 

ralu partea tare e ca alexandra are calciul peste limita superioara...de asta mi-a si dat, presupun, sa ii dau mai mult vigantol.
dana have fun la bebe2. si noi ne apucam dupa ce trece postul ![]()
fontanela se inchide intre 8 si 18 luni. oricum, chiar daca la exterior pare inchisa ea mai are loc nitel la jonctiune. nu se osifica instantaneu asa ca nu va faceti griji. si alexandra mai are 1- 2 cm de fontanela deschisa.
si am ajuns la capitolul 100 
carmen ce tare e fica-ta
e o regina mai moderna ca cele de pe vremuri roseau cand auzeau the word 
si daca tot vb carmen de coaie citesc acu mesajul de la ooka..."placut ogarul cela curios"...evident ca am citit ORGANUL
beeeei....e site pt cupii aci 
pica micutule gradinar
sa folositi ceapa sanatosi
si mie mi-ar placea sa ma cultivesc oleaca da' n-am unde...
vio hehe...pe alexandra frate-miu a invatat-o sa se strambe asa
cand mai plange fara glas si isi tine respiratia pleoscaie din limba, scoate un sunet mai puternic ceva si isi revine. si a mea face asa...bine, fooooarte rar pt ca ea nu plange ![]()
oana sanatate! daca e viroza poti sa te speli pe cap cu antibioticu ala ca l-ai luat degeaba...dupa cum se si vede...cu toate ca punctul galben sugereaza bacterie si nu virus asa ca poate n-ai luat antibioticul care trebuia. la dr ai fost?
pfiu ca terminai si eu mesajul asta la acre scriu de dimineata
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dma2007 mai duamna anka nu e bre pat matrimonial e patu fetii marina vreau sa fac in weekend si eu salata cu ciuperci dar yi si mie unde gasesti tu ciuperci asa mari la borcan_ca eu stiu ca cele la borcan sunt micute eu la 1.30 o sa fiu la kidex iriss poate e jucaria de la clubul nestle baby minunea mea |
Trebuia sa imi trimita o jucarie? Neuronu m-a parasit ... tie ti-au trimis?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei