LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Albert Gabriel si Ionelac!

adina dupa denumire este homeopat remediul asta de care zici. daca e din plante, rau nu poate sa-i faca. eu i-am dat lui matei baraka, pe acelasi principiu, ca e din plante. acum, daca ii dai, si ii dai doza mai mica, e posibil sa nu aibe efectul dorit. daca te iei dupa numarul de kg, cred ca ar fi un indicator bun.
sanatate!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Albert Gabriel si Ionelac!

gaia.nevia multa sanatate Cum mai sunteti?

Rein ma bucur ca esti bine Daca nu era bine, nu iti spunea ca esti bine... am obs. ca de cele mai multe ori cand e o problema, dr. meu incearca sa ma sperie putin, ca sa nu stau si sa astept sa treaca de la sine... pt. ca a vaut destul femei tinere fara nici o sansa ... Asa ca a reusit sa ma "sperie" putin cat sa nu amand niciodata controlul si analizele la 6 luni... Eu cred ca daca era ceva in neregula iti spunea...

ghibuadina eu n-as da ce spune farmacista... mai bine mai intrebi un doctor.... poate nu conteaza cantitatea la greutate... poate ceva din ceea ce contine nu e indicat inainte de 3 ani, indiferent de greutatea copilui sau cantitatea de medicament. In plus, daca ii dai mai putin, e posibil sa nu iaba nici un efect asupra infectiei, dar sa aiba efecte negative... Eu n-as da... mai bine vorbeste cu 10 doctori... poate gasesit unul care in recomanda si care e stie daca e ok si inaintede 3 ani.
Multa sanatate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Va multumesc mult de tot pentru urarile adresate lui Dragos! Va dorim si noi tot binele din lume, sa va creasca puiutii mari si sa va bucurati de ei toata viata!

It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani! tuturor sarabatoritilor din ultimele zile!

Am fost ieri la control cu Tudorashca si are 87 de cm si uriasa greutate de 10,5 kg. Ii mai dau vitamine, sapatamana viiotare ii fac si vaccinul pt pneumococi si ii mai dau si Helmiflores chiar daca coproparazitologicul au iesit negativ 2 saptamani la rand.

Apropos de ce intreaba si Ghibuadina ... mi-a spus ca este bine copii sa fie tratati in functie de felul in care arata si nu in functie de varsta. Adica al meu copil avand greutate de un an trebuie tratat ca un copil de un an.

Doctora mi-a atras atentia si ca trebuie sa il feresc cat mai mult de zahar, bomboane, ciocolata si fel de fel de dulcegarii d-astea. Se pare ca odata ce au prins gustul lor vor refuza mancare pentru ele. Asa ca ... mare atentie!
Despre laptele de vaca ... eu incepusem sa ii introduc cate 30 ml si am ajuns la 60. Rezultatul este o constipatie greu de imaginat. sfatul medicului: laptele care este in comert cat de mult sau putin scrie pe el ca este pasteurizat tot apa chioara este. Laptele praf pentru copii are in el multe vitamine si alte chestii care ii ajuta in crestere si chiar le ofera un minim de imnunitate. Asa ca ea m-a sfatuit sa il las in pace pana la 3 ani sa bea tot lapte pentru copii, pentru ca ii prinde mai bine. Din punct de vedere al cantitatii 2-300 de ml de lapte e suficient, daca manaca si iaurturi, cascaval si alte lactate.

Cam atat am avut sa va spun.
Noi avem program de imobiliare si azi si maine ... asa ca sa ne tineti pumnii!

Va doresc un sfarsit de saptamana placut!

P.S. Am uitat ... dar nu de tot ... GaiaNevia .. vroiam sa te intreb despre carutul de gemenuti .. nu e totusi o investitie in plus si pentru prea putin timp? Eu am renuntat la carut cam din decembrie si asa cum ma vaitam si alte dati .. pe mama o chinuie si sta numai la ea in brate, dar cu mine merge pe jos fara probleme.

Rein ..am vazut pozele ...foarte frumoase!
Am vazut si super Raul. (Ce bine cA SEAMANA NUMAI CU MAMI!)
Tunsulici de Razvanel ... are par ... nu gluma!
Ce oi fi mai vazut? Acum chiar nu mai stiu!
Gata ... calatorului ii sade bine cu drumul .. deci la drum!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani: Albert Gabriel si Ionelac!

Sunt cu stresu dupa mine, sor-mea trecuta de 40 de saptamani, a avut azinoapte contractii de la 11 la 5 si apoi i s-au oprit, tata lui burtoi lucreaza si io fac 13-14....oooops poate citeste pe aici si se ia de mine....ca o incurajez dar cred ca-s mai stresi ca ea.

Stefimic, condoleante , sunt f sensibila la subiect..., mai ales ca timpul pt bunica mea e tot mai scurt... si stiu ca o sa regret asta.

Rein si eu cred ca totul e bine, nu cred ca un doctor bun ar omite sa-ti spuna ceva ce nu i se pare ok.

De felul meu sunt adepta naturistelor, dar o infectie ... cred eu ca trebuie tratata f serios. In plus cred ca e bine consultat inca un dr daca rezultatele nu au fost multumitoare.
Sanatate bolnaviorilor!

MA duc in stresu meu....

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
ALBERT GABRIEL si IONELAC

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte in viata numai de lucruri bune.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Va multumesc din suflet fetelor, conteaza foarte mult pentru mine, sunteti deosebite ca de obicei.

KITTY tinem pumnii sa fie totul bine, nastere usora, bebe sanatos si tu matusico fii tare langa sora ta.

GABY tinem pumnii la imobiliare.

GAIA NEVIA sanatate multa lui TEO, cum mai sunteti, este spre bine?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

pt. surioara de Kitty

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

multumim de intrebari, Teo este mai bine, adica nu a mai trecut de 38.5 temperatura.
In rest, nasul infundat, alte simptome inca nu, decat logoree de ma doare capul, da rau!
"mami, masha mege a cucae cu ecuptieu" (asta e tare, adica marsha merge la culcare cu elicopterul!!!!)... "ed mege a cucae a depau, oai (roary, "boidu de cuse") mege a cucae a gaaj"... si trenuletele nu vi le mai zic!

Caruciorul de gemeni, cum spune si tati, este pentru comoditatea mea. Radu are 9kg si Teo vreo 12... nu vreau ca de cate ori ies cu ei sa car unul din copii in brate... in plus, daca vreau sa stau mai mult, Radu trebuie sa pape, si nu pot sa supraveghez un Teo umbland liber prin parc in timp ce tin drept biberonul la nasul lui Radu... ma rog, comoditate, ce mai!
Iubesc wrap-ul, dar am si eu o limita...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multiii ani [S]Laura si sa iti traiasca si cavalerul < frumosul si vorbaretzul EdyPetrecere frumoasa ..asteptam cu nerabdare pozee.
P.S Sa stii ca nu am glumit cu lista aia de cumparaturi!
FlopiciLa multi ani si tieMulta sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Caterina-frumoasa si fitzoasa lui mami sa cresti mare, sa ia parte numai de noroc si lucruri bune!Biky sa va traiasca comoara si sa va bucuratzi de ea 100 de ani!La multi ani!

Mergi la inceput