LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ghibu_adina -sunt de parere cu Eliana ,,,chiar dc e naturist e posibil ca o planta din componenta sa nu fie admisa pt varsta Alexiei.Si eu dau naturiste dar numai din acelea pe care scriu incepand de la 1 an.E bine sa consulti totusi un medic.Sanatate multa la buburuza!

Pt surioara lui Kittynastere caaat mai usoara si un bebe de nota 10!

Gabi78cum mai e burtica?Cum te mai simti?Cat despre Tudorasca se face el mare

De Mada_rozz mai stie cineva ceva?Dar de Iunia?

Marthaaa..tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ani mamicilor: Raluca22, Ghibuadina, Laura_oana si Flopici sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comorile voastre multi ani de acum!

La multi ani piticilor: Caty si Edy! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

La Multi Ani Edy sa cresti mare si frumos si vei fi mereu lumina ochilor mei si cel mai frumos cadou primit vreodata.mami si tati te iubesc enorm!

La Multi Ani fericiti si tie Caterina( "geamana" mai mare cu 2 ore a lui Edy, sa cresti mare si frumoasa!.

Raluca22, Ghibuadina, si Flopici

nu am reusit sa citesc din urma ...pate recuperez luni, ieri pregatiri, musafiri ..azi asteptam altii.

impresii scurte: NU a vrut sa sufle in lumanare, Nu a gustat din tort( nu manca prajituri de nici o culoare, miros, etc, etc), Nu a vrut sa faca nimik ..decat contra tuturor, a dormit rau noptile, ieri pe zi nu a dormit decata 15 minute.AZI NOAPTE LA ORA 5 L-AM PASAT LU TA-SU!!!

va pup si multumim pt urari si pt cele pt mine si pt Edy.

PS: mi-au iesit torturile!!!!..primele toerturi facute de mine singura!si au fost chiar fooarte bune!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Cati!
La multi ani Edy!

La multi ani mamicilor Laura_oana, Ionelac, Ghibuadina, Raluca22!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI

EDUARD DARIUS si CATERINA

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, sa va bucurati parintii si in viata sa aveti numai zile senine.

LA MULTI ANI

LAURA_OANA, RALUCA22, GHIBUADINA, FLOPICI

Sa fiti sanatoase, iubite, sa va bucurati de puiutii vostri si sa aveti in viata numai fericire.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani mamicilor: Raluca22, Ghibuadina, Laura_oana si Flopici!!!

La multi ani piticilor: Caty si Edy!!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mare zi mareee, cu cumetrii , cu cel mai frumos cadou ...
La multi ani, Caterina si Edy !
La multi ani Laura - mama de Edy!
La multi ani Ghibuadina, Flopici, Raluca22
Sa va fie viata ca o zi frumoasa de primavara, ghioceilor!

Si vreau pozeee muuuulta pozeee, (iesi la interval cu poze si cu invitatii - Catalina! prietenii stiu de ceee....)

Sper ca anul viitor sa am si eu de sarbatorit ceva, deocamdata sunt doar f stresata, sora mea iar a avut toata noaptea contractii, azi dimi s-a internat, dar nu era deloc dilatata, sunt f necajita ca asa a fost si la mine, ambele nasteri f grele si cu durata f mare , nici nu stiu ce sa fac, m-as duce sa stau cu ea, dar poate o agit mai tare.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Am uitat sa spun ce era mai important..am scapat de bibe DEFINITIV!
La multi ani Ghibu-adina si Raluca22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Caterina!

La muuuuulti ani, Edy si mami Laura!

La multi ani, Ghibuadina, Flopici si Raluca22!

Kitty poate ar fi bine sa te duci... o mai tii de vorba... trece timpul altfel... si dupa ce o ajunge la dilataite 4 ii pot face epidurala? O prietena de-a noastra a patit la fel... n use dilata... dupa 12 ore a reusit sa aiba dilatatie 4, i-au facut epidurala... si in maxim o ora nascuse...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La muuuuulti ani, Caterina!

La muuuuulti ani, Edy si mami Laura!

La multi ani, Ghibuadina, Flopici si Raluca22!

Mergi la inceput