LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Caterina si Edy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna si nebuna!
am felicitat sarbatoritii de azi.
acum am venit sa va dau vestile: matei are varicela!
asa ca pe principiul din una in alta, abia scapasem de muci si tuse, cat de cat, ca acum suntem in posesia unei bucati de copil varicel.
aseara a facut febra si a inceput sa tuseasca. azi iar febra. dimineata avea o bubita la ureche si una langa gura. pana s-a trezit din somnul de pranz, tot cu febra, deja cele 2 erau mai mari si cu lichid si aparusera si altele.
imi doream asa de tare sa stam in casa 2-3 saptamani, mai ales acum cand a inceput sa se faca frumos afara.
ce sper: ca n-am contaminat-o si pe teo!
de ce ma bucur: ca la kidex n-am avut timp sa stam prea mult cu mada_rozz si mark si piticuta rozz.
cam atat de la noi, incheiem buletinul de stiri.
zilele astea stau cu ochii pe voi, va fac cafea, va intretin atmosfera, ca vorba aia ... sunt in contzed!

pentru sora lui kitty!!!!

noapte buna stup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ioanaaa, culca-te tu pupeza, de vreo 2 ore bune te laudai ca mergi la culcare! Pup Pateiu buburezos saracu

Sor-mea tot asa, io tot stresata, agitata, pe alta lume. Am stat cu ea mai mult de o ora, nu are dureri mari, doar ca e deprimata ca nu scapa odata si tot numara cate au venit si au si nascut de cand e ea internata. Si nuu, din pacate nu-i face epidurala, suntem cam inapoiati din punctul asta de vedere...

Giulicu veselut, grasut (12 kg....cand a sarit de la 11 obtinute cu greu direct la 12?), cere de mancare toata ziua, canta toata ziua, mai mult pe limba maghiara (are 2 ingrijitoare maghiare) si ne si cearta, ne cheama tot pe aceeasi limba incat eu raman cu gura cascata si tot intreb sotul din dotare care stie un gram mai mult ca mine sa-mi subtitreze.. Altfel au tot chinuit-o
niste muci, acum parca s-au mai.. rasfirat(/dar tot stau gramada peste sat ), sper din suflet sa nu se imbolnaveasca tocmai cand trebuie sa dau eu examenul pe post. Una peste alta, pe cat eram de stresata la inceput cu cresa, se pare ca e de bine.

Rozi, felicitari pentru bibe, aveti ditamai domnisoara!

Unde-s domle sarbatoritii, cant la la multi ani cu constiinciozitate, nimeni nu vine cu un pahar, cu o felie de tort, cu o atentie , o maslina.....O POOOOOZAAAAA

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Repede ,repede ca mai sunt cateva minute si eu ratez

La multi ani Edy si Caterina,Laura,Flopic,Ghibuadina si Raluca sa fiti sanatosi si sa aveti numai si numai bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

LA MULTI ANI RARES!

LA MULTI ANI RADU, DAVID, DIANA!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuulti ani, Rareeeeeees!

La muuuuuuuuuuulti ani, David!

La muuuuuuuuuuulti ani, Radu!

La muuuuuuuuuuulti ani, Diana!

Kitty

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

La multi ani, Rares!
La multi ani, David!
La multi ani, Radu!
La multi ani, Diana!

Dedicatia Giuliei pt Rares absolut superba.''Iaies'' te invidiem sa stii
Ioana-stiu exact cum te simti iubita.Ana pe cand avea 10 luni mai exact 19 martie 2008 a fc varicela.Rabdare siii cafea
Ehee Kitty degeaba am eu ''ditamai'' domnisoara.Ai vostri vb si spun poezii noi nu stiu cand ne-om da drumulSucces la examenul pt post!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La muuuuuuuuuuulti ani, Rares!

La muuuuuuuuuuulti ani, David!

La muuuuuuuuuuulti ani, Radu!

La muuuuuuuuuuulti ani, Diana!

M-am topit de drag! Doamne cat de scumpa e Giulia si ce frumos vorbeste. Bravo, bravo, bravooooooooooooooo! Kitty, ai o domnisoara adevarata, nu-i de mirare ca nu se uita la mutulica cel nevorbicios al meu.

Rozi, felicitari ca ti scapat de bibe, dar ia zi cum ati reusit ca si eu intru in proces rapid de reorganizare a mesei de seara.

Martaaaaaaaa sa stii ca ne gandim la tine si sunt sigura ca analizele alea sunt bine mai mami. Hai nu mai sta suparata si mai scrie-ne cate un rand.

O zi faina va doresc. Pupici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI RARES,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!!!!

LA MULTI ANI DAVID,RADU SI DIANA!!!!

cat despre giuliuca e bestiala frateeee...ce le dati sa manance de vb asa ca razvi nik....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ani, Rares!!!!Sa fii sanatos si sa inveti alta culoare decat verde, sa o bucuri pe mami cu giumbuslucurile tale si sa ne incanti pe noi cu ochii tai frumosi!

La multi ani, David!!!! Sper sa mai fii in tara si mami a ta sa mai apara sa ne mai spuna ce faceti, si asa cum parintii tai de mic te-au plimbat in toata lumea asa sa ii plimbi si tu pe ei peste ani.

La multi ani, Raducu!!!!Scump la vedere, dar cu aparitii surprinzatoare! Sa fii sanatos si sa ai multe bucurii!

La multi ani, Diana!!!! Imi pare rau ca pe tine nu te cunosc, dar iti doresc sanatate multa si nu e tarziu niciodata sa ne cunoastem. O asteptam pe mamica ta sa ne dea vesti.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput