LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 15
elyanne spune:
stefimic
Nici eu n-am cuvintele cu mine cand e vorba de astea 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
La Multi Aaaani, Dragoselu!!!!
Stefimic.... condoleante
freza lu razvi, pufoasaaaa, mei, ce par au unii....inca nu mi-am depasit invidia
Laura, sanatate lu Edy
reflux ....cred ca Tzuna te poate ajuta mai bine. Din ce imi aduc eu aminte ei parca asa au dus-o pana spre mai bine de un an, imi mai amintesc ca parca avea salteluta inclinata si alte tratamente pe care le-a avut au avut au dat rezultate momentane. Poate intra si iti da detalii mai multe.
pielicica uscata ....in jurul ochilor nu ma bag....e prea delicata zona sa o umpli cu chimicale
ce mai era.....
BiancaM spune:
Salutare, salutare!!
La multi ani pentru toti sarbatoritii stupului, albinute, bondarei si viespi!!:D.
Am tot vizionat poze si filmulete, ce mai, adevarati copii. Au apus vremurile bebelusesti...
Amalia e bine. Obraznica...nu mai asculta de noi deloc, face numai ce vrea ea, daca o rog sa ajute la strans jucarii, o face cand are chef;isi arata personalitatea de berbeaca...
Repeta dupa noi cate in luna si-n stele. Acum lucram la basics in engleza:). In rest toate bune.
Eu sunt bine, incepe sa se vada burtica(sunt in a 15-a sapt). Abia astept sa facem programare pentru morfo, poate ne si zice ce se ascunde in cuptor...
Va las acum,ma duc sa pregatesc cev pentru pranz de mancare.
Va pupacim si va dorim sanatate
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
gaia.nevia spune:
Cucu!
Mai intru si eu sa mai zic, din cand in cand, La Multi Ani!
Stefimic, condoleante

Teo al meu e plin de muci... o fi de la urmarit ratze prin ploaie...n-o fi... acuma ne tratam cu Sinupret. Asa, ca variatie la Eurespal, ca m-am plictisit eu de cat de lipicios este...
Ia... liniste acolo cu varsta de 30 ani!!! acus va jumulesc.
Ce o sa ziceti peste cativa ani cand or fi copiii vostri la scoale? Trebuie sa fiti exact de varsta lor ![]()
Ia! Alinierea si bagati o intinerire de control!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
rein spune:
Asadar, la acest ultim recensamant reiese ca sunt chiar tinerica? Hm, ia sa ma gandesc ce prostii n-am facut pana acuma sa le fac repede pana-n 40.
Am fost la doctor si sunt tare multumita. De ruptura de col mi-a zis ca nu a fost mare si s-a refacut bine, nu este nici o rana, imi recomanda control normal la 6 luni + PAP. De ruptura de perineu a zis ca a fost bine cusut (gineco meu de la nastere era si chirurg) si ca probabil mi-a spus atunci sa-mi fac reconstructie pt ca nu s-a gandit ca ma refac atat de bine. Din punctul lui de vedere nu e necesar. Sa fac in schimb exercitii Kegel. Ok, fac de o luna.
Mi-a zis altceva, ca am uter retrovers. Nimeni nu mi-a spus asta pana acum. Oare o fi fost normal si a devenit retrovers? Nu mi-a venit ideea sa intreb daca se poate.
M-a felicitat pentru baieti si pentru ca arat bine dupa 2 nasteri
si nu mi-a luat nici bani desi era clinica privata. Iar mie imi venea sa-l pup, il iubesc pe omul asta pentru cat bine mi-a facut(Bogdan Marinescu). A, i-am dus si un buchet superb de flori albe ca asa am simtit si i-a placut.
Deci ce credeti ca ma intreb acum: oare chiar asa bine oi fi fiind? daca a vrut sa para optimist ca sa ma incurajeze pe mine? 
rein spune:
Azi Petrisor impreuna cu matusa erau la plimbare prin sat. La un moment dat au trecut pe langa o curte cu o capra si doi iezi. Proprietara i-a invitat in curte sa nu se mai gogoneze la ei prin gard. Iezii sugeau la tzatzele caprei.
-ce fac iezii Petrisor?
-papa apte a tzitzi.
-cine mai papa lapte la tzitzi?
-Calin
Proprietara:-aaa ai si tu capra?
Petru:- papa a mama
gaia.nevia spune:
rein, grozav e Petrisor!
Felicitari pt starea de sanatate! Nu te mai intreba, daca ai incredere in dr., si ti-a zis el ca esti bine, asa e!
Teo mi-a facut acum la 9 seara 40grade.
Acu il pazesc pana la 1jumate cand pot sa ii dau iar antitermic...
Of ce ma oftic...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
rein spune:
La noi tine o noapte intreaga un supozitor cu novocalmin pt copii. mi se pare cel mai bun.
Teo.
ane2200 spune:
Evident ca iar intru pe fuga, ca asa e la moda in ultimele zile. Vreau si eu sa transmit un La multi ani albinutelor si bondareilor care au intrat in al treilea an al vietii zilele astea. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si un gram de noroc. 
Stefimic - condoleante 
Am vazut ca vorbiti de varsta. Io, la cei 24 de ani ai mei, ma abtin ![]()
Poze nu am apucat sa vad, dar sper sa reusesc in weekend.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Remember me?Noi suntem bine, ocupate, Alexia creste, vb, face multe.
Acum ne confruntam cu o pbl si cum , stiu ca la voi am gasit toate sfaturile bune, uite vin iar spre voi...
I-am facut Alexiei la 2 ani analize.Toate bune, urina, la urocultura, E-coli.Ce sa zic, fara simptom, nici nu depistam dc nu mi se nazarea mie.Ii dau Sumetrolim, biseptol, o sapt, ca aparea sensibil la asta.Ii repet la o distanta de 10 zile de la tratament, la 2 laboratoare.In fine rez dif, insa tot la E-coli am ramas.Merg la alt medic, insa cd vine antibiograma imi da tot Biseptol, Epitrim de data asta.I-am zis ca i-am mai dat o data si degeaba, insa ...la farmacie am gasit un produs absolut miraculos pt E-coli, insa nerecomandat cop sub 3 ani.Farmacista cu care am discutat mi-a zis ca l-a folosit fetitei ei de 3 ani, dar cu aceeasi greutate ca Alexia ,13 kg.Se numeste UROVAL MANOSA si e pe baza de plante.Contine afin american si monozaharat D- manoza care tinteste exact in E coli.Nu stiu ce sa fac ca mi-e teama ca-i dau biseptol degeaba, aiurea. as incerca asta , in cantitate mai mica dar stau cu grija.Voi ce ziceti sa fac?V-ati confruntat cu pbl similare?
Va multumesc
Adina si alexia