LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Neata
Nu am cuvintele la mine...vazut toate pozele si filmulete....pe frumusica Giulia acomodata la gradi...deci mami gata nu mai ai nici o treaba

Sanatate la bolnaviori
La muuuuuuuuuuuulti ani Dragos!
La multi ani Maria ,Gabriela ,Miruna

Ce curba descendenta...ma e vineri dimineata ce subiect inainte de weekend asa....

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

iiiii, ce m-ati nerfat de dimineata!!!
va ia cu crizari la 30? pai la 40 ce-o sa faceti?
Va spun io cum ma manifest la crizarile astea cu anii, dupa ce ma depresam o tura gaseam niste focuri de artificii ramase neexplodate si le explodam... Pfiii ce razna o luam, ziceai ca am 16 ani. Sper ca acum sunt maturizata si o sa dau dovada de intelepciunea specifica varstei..hehehe... si voi ma credeati ca pe marmota...

Ioanala coooolt! ma simt razbunata cu margelele.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI

MAYA

GEORGE CATALIN, MIRIAM RIANA, STEFANIA, BRYAN

MARIA BIANCA, GABRIELA, DRAGOS, MIRUNA MARIA.

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetelor, i-mi pare rau ca nu am intrat zilele astea dar am fost foarte suparata, singura mea bunica pe care am avut-o vreodata nu mai este printre noi.nici acum nu am cuvintele cu mine dar am intrat sa urez bondareilor si albinutelor mele la multi ani.

am reusit un pic sa ma uit la TIMEEA scumpica, la MARIA flamanda, la GIULIUTA acomodata cu gradi, si la un baietel scump tunsuliciul RAZVAN.

va las si va urez o zi placuta si linistita si pup bolnaviorii stupului.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Ce sa va zic fetelor? Daca voi sunteti suparate la 30 ani eu ce sa mai zic la 40 care ii fac anul asta?
Nici nu vreau sa ma gandesc, cu toate ca se simt ca fac 40 ca ma dor ingrozitor oasele si sunt mai obosita.Si e si destul de greu cu 2 copii cand nu prea are cine sa te ajute.
Asa ca fiti fericite ca aveti in jur de 30 de ani. Mai aveti mult pana la 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

biky, pana nu ne inchide roxis conturile, ca ne deturnam de la subectu' de baza, zi si tu ceva. ca eu ce am avut de zis, am exprimat deja si tu esti cea mai aproape de mine . ca se ngroasa lacrimile pe aici la treij' da ani de parca noi, astea mai traitele, n am mai avea nicio sansa.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

si fiindca in w.e. ma absentez din stup, urez anticipat
la multi ani, o zi fericita si frumos sarbatorita ptr data de 22 martie, micutilor tare dragi, caterina si edy! sa cresteti mari si voinici!

si...ptr prietena noastra laures, care se serbeaza intr o zi mult prea draga ei, sa ti se implineasca de ziua ta dorintele cele mai arzatoare. La multi ani!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

pisicutzo...mutumesc foarte foarteeee frumos pt urari si edy multumeste .

edy sta pe mine ca o maimutza..agatat de gat , vrea numai in brate, matzait , urlator,...am niste nervi amestecati cu o melancolie si mai nu stiu ce... si a dat amintirile peste mine si ..cica... sa ma "linistesc" citesc de ieri odiseea noastra .doamneeee ce vemuri si ..peste 2 zile EDY face 2 ani...wow..wow..wow.

acusica o sa "nasc" ..."numai maine nu-i poimaine!"

va pup fug la pregateli.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

dragi mamici cu experienta

ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...

2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?

astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hei, hei! Ia potoliti-va! Auzi la ele, 30 de ani? Eu mi-am uitat si varsta de cand am facut 35 si nu ma simt batrana deloc . Grasa, da, plictisita la maxim si ... dar asta e deja din alt film.

Am vazut o veverita taree vorbareata. Acolo pe limba ei ciungo... bebe ... cum zice mama ei. Tare haioasa!!! Dar si tataita care se dadea ca intelege tot-tot. Asa m-am distrat!

Si un Razvanel tuns tot frumos si fara pleata. Si pe Maria balerina flamanda . De Giuli nu mai zic nimic ca prea si-o ia in cap . Si am mai vazut, dar la varsta mea ar trebui sa pricepeti si voi ca nu-mi pot aminti tot, da?

LA multi ani sarbatoritilor de zilele astea, de azi, de maine si poimaine!!!! Sa traiti si sa fiti sanatosi!!!
Multi ani sa traiesti, LAura!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Sanatate multa bolnaviorilor.

Despre reflux poti lua legatura cu Tzuna. Mariuca ei a avut si iti poate da amanunte. Cu crema as mai astepta, totusi. Poate se calmeaza zona cu apa de tarate (apa fierbinte in care tii cateva minute un saculet cu tarate de la plafar)

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput