LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani Dragos, Maria, Gabriela, Miruna!!!

Sa-i fie de bine tunsoarea lui Razvi!

Sanatate lui Edy, Andrei si Elenei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

vazut timeea foarte frumusica. pare hotarata si putin fitzoasa cu fustita ei smechera de blugi. sa-ti traiasca, absoluta!

bine ati mai revenit printre noi mamici, asteptam poze ... poze ... pozeeeee!!

kitty giulia este foarte adaptata, stai calma. si noua ne e dor de tine!

anamana la multi ani si tie, oricand ar fi fost ziua ta!! sa te bucuri de micuta printesa balerina flamanda!

Mihael@ bafta la munca!

nu am zis ca am vazut si pozele cu rein si piticii. ma bucur pentru voi si fericirea voastra!
pe "gemenii" adei am mai zis, parca, i-am vazut. oricum eu mai citesc pe blog uneori, sa vad ce mai zice teo, ce-a mai facut radu, stiri despre domn' director si mai ales, cum se mai simte mami.
laura sanatate lui edy!
laina sanatate si antoniei!
jiji sa te faci bine mami si sa nu mai ai probleme, ca uite, saracul tati, se imbolnaveste si el!

sper ca n-am uitat ceva, daca da, asta e, varsta isi spune cuvantul! deja am intrat in criza: la anul fac 30!!!

matei e binisor. adica are niste firisoare de mucisori de care nu scapam vere sub nici o forma. nu stiu ce sa-i mai fac. sunt aposi, si nu curg tot timpul. saptamana trecuta a fost f sensibil cand il lasam la cresa, punea buzita si incepea sa planga. vad ca saptamana asta i-a trecut. a inceput sa mai si manance ceva mancare gatita, dar nu multa, sa nu-i dauneze.
aseara, dupa ce am culcat copilul, am regulat treburile casei si am reusit sa fac un dus, mi-am facut unghiile rosii grenui, ca asa ii plac copilului. dimineata, cand a vazut, era sa de fericit si topaia: oshiii mamiii, oshiii!!! si batea din palme si sarea la mine in brate, si ... a reusit sa-mi rupa margelele ... . eram ca in tom si jerry, el aluneca pe margele, eu incercam sa le strang cu aspiratorul, el striga prin casa: bobooooo mamiiii!!! bobooooo!!!! toata actiunea se petrecea la ora 06.45. ce parere or fi avut vecinii mei pensionari care se trezesc numai dupa ora 9??? vom afla!

La multi ani!!! DRAGOS!!! MARIA!!! GABRIELA!!! MIRUNA!!!

sa aveti o zi buna!

edit: scuzati, nu vazusem pe razvanu nazdravanu tuuuns! foarte frumos!!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Fetelor am inceput sa ma jumulesc exact ca gainile pe care le baga bunica in apa fiarta sa le ia fulgii. Numai ca eu pe uscat. Dupa prima nastere mi-a cazut parul din cap vreo 3 luni. Si acum cade f. mult la periat. Dar eu am si pe maini ca nu l-am epilat niciodata pt ca e mai blond. Ei bine, daca pun degetele si trag se ia smocuri. Si ramane gol! m-am speriat, cine imi mai tine mie de cald?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Fetelor am inceput sa ma jumulesc exact ca gainile pe care le baga bunica in apa fiarta sa le ia fulgii. Numai ca eu pe uscat. Dupa prima nastere mi-a cazut parul din cap vreo 3 luni. Si acum cade f. mult la periat. Dar eu am si pe maini ca nu l-am epilat niciodata pt ca e mai blond. Ei bine, daca pun degetele si trag se ia smocuri. Si ramane gol! m-am speriat, cine imi mai tine mie de cald?

rein

eu dupa sarcina, cand imi cadea parul smocuri, smocuri si mi se sfaramau dintii precum creta, am luat viaderm de la wallmark. din cate tin eu minte, nu are contraindicatii in alaptat. este un complex de vitamine. altfel, poti sa-ti faci si masti. 1 galbenus de ou, ricin, vitamana A. amesteci si dai pasta bine la radacina, pe scalp. uzi un prosop cu apa fierbinte, fierbinte, cat o suporti si iti infasori capul. cand se raceste prosopul, il uzi iar cu apa fierbinte. trebuie sa stai cam 30 min cu masca in par. apoi te clatesti si te speli normal, cu sampon. zicea diana_jors de un sampon din gama petrol han. este foarte bun si asta. si lasa ... ca nu trebuie sa-ti mai tina de cald, ca vine vara.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Hai ma Ioana, eu acusi acusi am 33.. asta e! chiar vorbeam cu o prietena ca de acum intru pe curba descendenta a vietii. Pana acum tot ma mai consideram tinerica pentru ca urma sa fac doi copii, apoi mai ramasese unul de facut, acum dupa ce am atins si targetu' asta nu-mi ramane decat sa imbatranesc si sa ma uit la ei cum cresc. Dar mi-am mai fixat un target: sa imbatranesc frumos!
Azi ma duc la controlul de 6 saptamani dupa nastere la Mr. Marinescu. Sincer mi-e cam teama pt ca v-am zis, la nastere am avut ruptura de col si simt ca ma inteapa acolo uneori. Sper sa fie bine. Si mai e si ruptura serioasa de perineu sa vad ce-mi zice si de asta.
Nu am avut cu cine sa las bb 2 ore ca a fost in scurt si am rugat o cunostinta din apropiere. Am ceva emotii pentru ca vine si cu baietelul de 1 an si nu stiu cum se va descurca cu amandoi. uf!

Mergi la inceput

Ioana, mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Restanta :

La multi ani sarbatoritilor de ieri, GEORGE,BRYAN,MIRIAM SI STEFANIA !

La multi ani sarbatoritilor de astazi,Dragos, Maria, Gabriela, Miruna

Ioana, parca va vad, de dimineata, cum alergati pe margele...pardon, pe bobooooo

Rein , io imi fac masca cu ulei de masline.Arunc uleiu' pe plete . Daca am si vitamina a, dau si cu d-aia...Cat despre parul de pe maini...io l-as jumli si acum, dar stiu ca apoi pana creste, se face tepos...

Absoluta, mi-a placut mult de Timeea, a avut un tort dragut, si la petrecerea de la Mc, ce smecheruta era ea...si cum dansa...Super fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Hai ma Ioana, eu acusi acusi am 33.. asta e! chiar vorbeam cu o prietena ca de acum intru pe curba descendenta a vietii.

Unde citisi, bre, ca de la 33 ani, te duci pe curba descendenta a vietii??? Ca probabil scriese unu' de 15 ani, pt care cei cu varsta de 20ani sunt batrani.
Ia uite ce zice sotul meu:" intre 30-40 o femeie este cea mai interesanta, pt ca stie ce vrea."

Asa ca Rein, esti tanara.Si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Baiiiii ce ma enervati auzi curba descendenta,30 si un pic,eu am 33 merg pe 34 si sa fiu a naibii daca ma dau pe una de 20(ursu ma aproba) ,e cea mai frumoasa perioada a vietii asa ca lasa-ti prostiile capul sus pieptu' la-naintare si pasiti tantose ca aveti de ce.

la multi ani sarbatoritilor de azi Maria ,Gabriela ,Miruna si Dragos!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La Multi Ani dragos! sa cresti mare, cu noroc!

andra: daa, cred ca noi lipseam de pe capul tau, in rest le aveti pe toate . da' ma bucur ca ai resurse sa glumesti, inseamna ca e mai bine
anamana: la multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita! bifat pe lista si printesa, pe aia dragutza nu p aia flamanda
kit: io cand ti am zis ieri ca ala o ageseaza sexual pe joules am crezut ca fata nu vrea. dar azi vad un film in care se deda la joaca cu acelasi jupan mititel si dungat. adica ei erau un cuplu deja...pai integrare mai valida ca asta nu puteai dovedi
roxanes: ce ti da si tie prin cap! sa intelegem si ca rares a inceput sa manance bine? (ca am vazut ca vorbeste la greu)
laura: parca si laina se plangea ca nu i scade febra...multa sanatate, aveti grija de voi!
mady: ce par frumos are razvi, greu m as fi indurat sa l tund
tre s o duc si eu pe mandra la scurtat, ca nu prea i creste in lungime parul. acum, cat poarta caciula, ca vine caldura si nu pot s o scot in lume fara plete sa si raza baietii de ea. oare o sta la coafor...?
mihaela, succes la srviciu!
giovanel: ia fa ma tu sa rad, asa, cu aia treij' de ani ai tai. si vezi ca rad cam acru, ashea..da' iete ca m a razbunat mateescu si pot sa rad de tine cu pofta si de margelele tale si vecinii tai. si ce ai, ma rog, cu casa aia a ta? inca esti fara barbaaat??
rein: eu am luat revalid 3 luni. a avut efect din prima luna, dar nu mi cadea asa rau. numai ca nu mi mai amintesc daca mai alaptam..cred ca nu, totusi. dar gasesti prospect pe farmaonline. bafta la medic!
pfii, voi astea de 30 de ani, sa vedeti la patruzeci ce ti se pune pata ca esti tanara si bela si mai ai potential! panta aia descendenta e ca panta de la tobogan, cobori in viteza si ti creste adrenalina
sa aveti o zi frumoasa si aer de tinerete!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput