LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salutare tuturor si
la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada!
va multumesc mult pt urarile de ziua mariei!
am reusit sa vad si eu toate filmele si pozele; sunt deliciosi!

azi am fost cu maria la ctrl de doi ani (o sapt si o zi) si are asa:

11.500 gr
85.5 cm

e la P50 la ambele...uh! m-am linistit; a ajuns la greutate de la P10 la P50!!!!! la inltime a fost intotdeauna acolo. in rest tot o guralive, mai nou inventeaza de ne sta mintea-n loc. i-am zis, de ex, ca ea e o printesa si nu mai e bb sa ma tot miorlaie. si mi-a raspuns ca printesele volbesc flamanda!!!!! si a fost intr-una din zilele ce au trecut ziua mea (nu spui cand) si mi-a zis ca-mi face cadou o sulpliza, o floale flamanda cu lobotzel loz
si dc o pun sa-mi vorbeasca flamanda, incepe: aghia, aighiaghia, assssia abibuu; o pun sa-mi zica diferite cuvinte si le inventeaza pe loc; ne topim de ras, mama cel mai tare (e la noi de doo sapt aproape). mentionez ca ea nu stie deloc flamanda

cam atat;nu prea mai stam pe acasa, ca sunt zile misto si profitam; nu se stie cat mai prindem. incerc sa atasez poze de la aniversarea ei

poze maria si
poze ziua mariei

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetili

La multi ani GEORGE,BRYAN,MIRIAM SI STEFANIA!!!

Roxanoo ce memorie ai...mi-ai amintit de ziua asta de acu 2 ani cand stateam cu sufleu la gura sa asteptam vesti de Georgica

Timeea ....frumusica si ce dansatoare esti

Am vazut o printesa flamanda cu tot cu coronita si margele Mariuca...frumoase poze

Sanatate la toti bolnaviorii

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!

La multi ani puisorilor nascuti azi: Stefania, George, Miriam Rianna si Bryan
Multumim si noi pentru urari. Petrecerea cu copii o vom avea sambata, ieri doar am fost la un loc de joaca.
Ana(mana), la multi ani si tie, si sa te bucuri muulta vreme de minunea ta vorbareata!! Ea nu vrea sa spuna, insa ziua ei a fost tot ieri, iar eu, fiind varza de oboseala, am uitat. La fel am uitat si de cumnatul meu care a fost tot ieri, insa lui i-am motivat ca nu-i urez nimic de ciuda, ca ei acum doi petreceau si eu ma chinuiam pe la spital .
Ce fetita frumoasa, Timeea! cred ca e prima data cand mamica ei e asa de generoasa cu pozele.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Fetelor, va multumesc pentru urarile facute iubitei mele, le urez si eu "la multi ani" tuturor albinutelor si bondareilor mei dragi.

maine este prima zi de serviciu la mine(sa-mi tineti pumnii , va rog, da?), s-au adunat multe pe capul meu in ultimul timp, dar sper sa mai intru sa pun si niste poze cu stefi de la petrecerea de 2 anisori.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani STEFANIA, GEORGE,BRYAN SI MIRIAM !!!

Daca neuronul meu a inteles bine atunci LA MULTI ANI 123!!!!

Pisik felicitari pt olita, ma duc sa aduc lingurita sa-mi tai venele de invidie, noi am regresat la acest capitol de cand cu cresa - adica nooo, Giulica, nu eu totusi...

Am vazut "gemenii" de Ada, Timeea - in sfarsit ne-a aratat-o mama ei , am ascultat convorbirea telefonica a Veveritei

Lumi, imi pare rau ca ati avut probleme, sper ca de acum sa va ocoleasca
Loradin, te inteleg...brusc zilele si-au pierdut si pt mine numele lor si au devenit : joi = "ziua dinainte de vineri"... timpul e atat de scurt si nu-mi vine sa fac nimic altceva decat sa stau cu puiutii mei...dar tot timpul am zeci de mii de treburi...

Roxi....daaa, ea nu uita nimic, poate iarta...dar nu uita , asa ca aveti grija ..

Mihaela, bafta maine la servici!

Mi-e tare dor de claca noastra....din pacate s-a terminat pt mine. Poate, poate in cate o seara sa mai putem...ca in vremurile buuune.
Pupezelor, mi-e dor de voi!

Cred ca Giulia e integrata la gradi...asa mi se pare in filmuletz.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Flamanda? da de ce vorbeste flamanda copila? dati-i dom'le ceva de mancare ca poate ii mai tace gura.

nuuu.... roxi nu uita si nici nu iarta asa ca aveti grija care ce ziceti

rares bine sanatos...el vorbeste numa cu burta plina, flamanda nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Dragos! Cuvintele frumoase le las in seama mamei tale, ea stie sa atinga cu ele inimile si sa teasa in jurul tau o lume de poveste! E o mare bucurie ca esti aproape si sper sa ne folosim de aceasta apropiere cat mai des!

Maria, Gabriela, Miruna

Poate cu prilejul asta primim vesti de la voi!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

Laaaa Muuulti Aaaani, Dragos!

La Multi Ani, Maria, Gabriela, Miruna!

edy ieri a avut 38 febra, a scazut dupa un novocalnim...dar sa faca febra peste antibiotioc si nurofen??..nu stiu ce sa zic.totusi tind sa cred ca febra o face din cauza maselelor, pt ca am observat ca tot ce e rece sau se poate roade( jucarii, tetina de la lapte, etc) pe baga in spate la masele si le roade/molfaie si ofteaza!
e matzait, urla din orice, azi noapte la ora 4 stateam de vb noi 2.

cam atat.o zi faina va doresc!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi....edy imi pare tare rau de edy!!!!

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!

l-am tyuns pe ravzi,caci nu se mai putea http://picasaweb.google.com/madybulancea/22Luni#

o zi buna tuturor!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuulti ani: Dragos, Maria, Gabriela, Miruna!!!

Laura_oana 38 nu e febra mare... poa' sa fie de la masele... io zic sa "pastrezi" novocalminul pt. situatii mai grave... febra mare... Eu pana la 39 le dau panadol sau nurofen... si daca nici asa nu scade, la dau novocalmin peste cateva ore...

Mady cum ai reusit sa-l tunzi? Eu le-am facut freza scurta de tot, pt. ca nu aveam cum sa-i duc la tuns... la frizerie... sigur faceau circ... si ajungeam tot la masina de tuns...

Noi cred ca incepe o viroza adevarata Tusesc (Andrei si Elena) si vomita (Andrei o data pana acum)... si doar incepe we-ul... lor asa le place... o sa-i urmaresc azi... si daca nu imi place de ei... fugim la doctor pe seara...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput