LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 11
radcarmen spune:
Luminag, imi pare rau pentru cate patimiti. Ne
la Dumnezeu sa se faca si sotul repede bine si sa va aniversati impreuna.
Felicitari pentru facultate. Bafta in continuare!
Sa ne pui poze cu Jiji, ok? Ca tare demult nu l-am vazut.
Pupici!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ioanaradu spune:
buna dimineata!!!
La multi ani!!!!
GEORGE
BRYAN
STEFANIA
MIRIAM
sanatate lui georgel. 
vazut veve! vazut "gemenii" adei! 

sa aveti o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin spune:
Neata,
as vrea in primul rand sa-mi cer scuze tuturor mamicilor si puilor lor , care si-au sarbatorit in aceasta luna ziua de nastere.Mi-a fost imposibil sa mai intru de la servici iar acasa am ramas fara net.
Nu-mi ramane decat sa le urez acum ,tuturor ,TOT BINELE DIN LUME,MULTA SANATATE,FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI SI UN SINCER SI CALDUROS "LA MULTI ANI!!!!!"
De asemenea as vrea sa le urez si sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI,GEORGE CATALIN!
LA MULTI ANI,MIRIAM RIANNA!
LA MULTI ANI, STEFANIA!
LA MULTI ANI,BRYAN!
Promit ca dupa luna asta de cosmar, sa revin cu vesti despre mine si Ana.Imi este foarte dor de voi insa timpul a devenit cel mai mare dusman al meu! Va pup si voi face tot posibilul sa intru si sa felicit macar sarbatoritii.
Va pupacesc pe toti!
pisikuta spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii zilelor de 14-19 martie:
Luca si Edi al andrei,
Andrei, Robert, Cosmin, Ilinca,
Timeea a absolutei,
Raul al anei,
Maya,
si Jorje al lu' lumi, Myriam, Bryan si micuta Stefania!!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
'neata!
absent motivat de virozele interminabile ale bunicilor, reintors victorios la matca! de 4 zile face la olita. pipi si kk. ca tot am stat acasa cu ea atata timp, am inceput pariul cu olita. o pun dupa ce bea si mananca, cam la 20 min. face in 60% din incercari. doar la kk ne anunta, dar eu sint atat de fericita si satisfacuta de mica mea victorie. iar ea e si mai multumita de sine, dupa ce face isi admira vesela olita, o ia in manute si o varsa singura la wc, apoi se suie pe capac si butoneaza in incercarea de a trage apa, iar eu finalizez.
am resusit si petrecerea cu fetitele ptr ziua mult trecuta a norei. joaca multa, scandal, ceva paruiala la care fie mea a fost pe post de asistentza cu gura cascata laarg, un tort in care au suflat toate cele 3 prietene, nora, aida si giulia, toate cu 2 ani impliniti in iarna asta si multa bucurie ptr toti. urmeaza poze, intr o buna zi(kit nu mai carcoti ca le pun).
kit, am vazut pozele sarbatoritei noastre joules. mi s a parut minunat sa aniverseze la cresa, cu prietenii ei. nu mai zic de gogosarul mic, cat de scumpa e, de torturile tale fantastice(l ai facut tu repede p ala cu kitty, cum mama ma sii) si de buchetelul de primavara atat de proaspat si inspirat. ma bucurez ca esti happy cu serviciul si sa ai mult noroc! 
jo ma bucur ca e mateescu pe picioare si a inceput sa manance. lasa, ca cu mutzii aia va descurcati voi, mai bagi niste picaturi, mai sufla si el, bine ca s au dus boalele alea grele si rele 
raisa n am mai apucat sa ti zic ca esti o norocoasa. la mine n a intrat nimic. si asa i asteeept...
andra m ai omorat cu: familia ta maaare si frumoasa(cu fini cu tot), cu tortul minunat ornat, cu o zi minunat serbata, asa cum mi am dorit si eu ptr nana, cu multi copii. la cat mai multi, ca tu ai inima darnica si ai loc sa va mai inmultiti!
rein: ce frumusel e petru, pare atat de mare! si bebita mic, atat de dragalas...
ane, e atat de angelic raul, cred ca stii. cu trenul ala m ai dat gata, fratioare ce constructie elaborata! patenteaza tot! a! si tre sa ti zic si tie, desi ma cam starnge la limba de ciuda, ca esti sexoasa rau, mama...
laura: snatate lui edisoru. iar tu, pai cum, beeey, sa te hotarasti usor ce tort sa alegi, nu vezi ce competitie e aici? stai sa vezi ca mai stiu eu una tare in mese, alo, vasluiu, roger?
lumi felicitari, succes in continuare! poate ne zici si ce facultati faci...sanatate acasa!
stefanyia, lilidana, carmen94, ce mai faceti ca nu v am mai citit...
sa aveti o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
absoluta spune:
La multi ani ! La multi ani !
Uram si noi numai bucurii si impliniri celor care s-au serbat zilele astea!
Petrecerea la Mc a fost ok, timp putin , totul repede.
Ieri i-am facut vaccin Timeei. Vaccinul se numeste VARILRIX.(vaccin impotriva varicelei).
L-a mai facut cineva?
Doctora mi-a zis sa ma duc in mai sa-i fac si vaccinul pentru hepatita A (parca asa a zis). Ce parere aveti. Voi il faceti?
Raluca daca tot esti asa primitoare baga adresa aici ca sa ne programam care cum venim pe la voi.
Sper ca de data asta sunt poze suficente mai multe poze de la petrecere
madybulancea spune:
absoluta,noi am facut vaccinul varilix cand a facut un an si nu a avut nici o probl,si a stat langa un copil cu varicela si nu a luat...despre havrix,inca nu l-am facut,ma gandeam dar nu m-am hotarat!!!
fff frumoase pozele,sa-ti traiasca frumusica!!!
lumi sanatate multa la jiji si la tata de jiji!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carla_lia spune:
La multi ani GEORGE, BRYAN, STEFANIA, MIRIAM!!!
Daca tot m-am dezmortit un pic sa-i raspund Roxanei, care are intradevar o memorie de elefant.
Bianca a fost suspecta de vitiligo. Inca nu e sigur daca este sau nu. Are in continuare 3 depigmentari, pe care le urmarim evolutia. Daca nu se maresc sau se inmultesc e de bine. Nu sunt in zone foarte vizibile si prefer sa le ignor, ca altfel o iau razna.
ralualexandrei spune:
La multi ani GEORGE,BRYAN,MIRIAM SI STEFANIA!!!
Absoluta vazut poze preferata e cea in care Ameia danseaza
,bag adresa cum sa nu ca mie imi place casa plina.
Pisikuto stai asa nu muri ,mai bine vino si tu pe la noi ca sa fim si mai multi
.
Despre noi nimic nou,muci tuse ,azi o sa incerc un siropel pe care mi l-a recomandat Menuet azi noapte.Maria a vomat am schimbat asternuturile,mi-am terminat si fasolea cu ciolan,si abia pe la 3 dimineata m-am culcat.Ce e mai grav este ca m-am obisnuit de cand cu raceala lor sa stau de veghe si nu ma mai ia somnul decat dimineata cand intra Irina la supraveghere.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3