*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Esti o scumpa aleinad.g ca de obicei. Multumim frumos. Crestem. Lasa ca trece si aceasta perioada cat mai repede. Sa dea Domnul sa aveti parte de nopti linsitite cat mai repede si , Pupam dulce pe dulcica.
Sa va ajute Dumnezeu sa rezolvati problema ochisorilor.
Santate multa.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Neatza si un weekend frumos in continuare!

Monicus sa-ti traiasca printesa, este o scumpa! La multi ani pentru 3 lunite!

Mar_ysa, noi o avem pe pitica la intretinere din decembrie, adica din prima luna.

Spiridusul, imi pare rau ca treci prin asa probleme, poate fetele din Bucuresti care au mai fost la controale cu bebeii te pot sfatui pe ce cale sa apuci. Multa sanatate puilor si putere tie!

Eu sunt turmentata, mai nou pitica nu mai maninca ziua si se scoala noaptea din ora in ora. In plus, ne luptam cu problema ochisorilor, cred ca pana la urma nu scapam de operatia de desfundare.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Multumesc fetelor! Nici bb al meu nu mai are absolut nimic pe fata, de aia sper sa fie doar o iritatie si nu dermatita atopica. A luat acum sotul tarate, incercam incepand de diseara, si o sa mai pun in apa de baie si niste ceai de galbenele si salcam.

babyzapi, si eu stiam de Triderm ca e antibiotic si tot ce ai mai zis tu si ca e f tare, dar daca asa a zis dr asa am facut....O sa-l mai dau doar putin si NUMAI pe bubite, ca dr a zis sa-l dam peste tot..off Voi cum sunteti acum? ca nu mai am cum sa citesc din urma ( dar citisem de problemele voastre cu dermatita si prin cati dr ati trecut si ce chinuri pt puiul mic...)

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, ieri am facut-o de oaie rau...cand sa-i tai unghiutele Sarei am ciupit-o de degetel , am crezut ca mor, nu stiam ce sa-i mai fac.In prima faza i-am bagat degetelul la mine in gura, apoi am dat-o cu Baneocin crema si apoi cu Baneocin unguent si i-am pus un plasture pe degetelul ei ala mic si finut.Am plans si-mi venea sa ma dau cu capul de pereti de tuta ce sunt .

Ramo, linisteste-te, stiu cum e , la fel am patit si eu cu Sara (coincidenta si de nume ), dar planta de mine, cu toate ca aveam si apa oxigenata, si baneocin, am dat-o cu ...rivanol , care impreuna cu spirtul e cea mai proasta masura pe care o poti lua pe o rana deschisa. Dar bine c-a trecut fara infectii...deja ma vedeam la spital explicandu-i medicului ce-am facut. Deci tu ai procedat fte bine. Am zis ca i le tai de-atunci doar cu cea cu vf bont, dar nu pot, asa ca, cu si mai muta grija, i le tai tot cu forfecuta mea de unghii dezinfectata.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Salutare, mamici dragi!

Va citesc de multa vreme dar nu am indraznit sa intervin pana acum! In perioada sarcinii am scris mult la Gravidute prin FIV, dar din umbra v-am urmarit si pe voi.

Am fost "colega" la Gravidute cu Flori pentru care am plans acum cateva zile cand am aflat. Multa putere, mamico draga sa treci peste tot si Dumenzeu sa va ajute sa fie o forma usoara a bolii.

Sunt o mamica tare tare fericita cu un voinicel tare scump de 4 luni si cateva zile, sanatos, istet si tare cuminte.
Sarcina obtinuta prin FIV (a 2a incercare) din embrionasi congelati (aproape 9 luni) dusa la temen (40 sapt) fara probleme. Inca nu am terminat de povestit lungul nostru drum pana sa ne tinem puiul in brate dar promit sa o termin curand.

Acum puiul nostru are deja 7,150 kg, mananca laptic de la mami exclusiv.

aleinad.g, draga mea si puiul meu a avut la ochisorul drept semobstructie de canal lacrimal si pana la 3 luni nu a trecut (am incercat laptic de la mami, curatare cu ser fiziologic de 2-3 ori pe zi) asa ca am apelat la doctor (la recomandarea neonatologului din spital). Am fost la d-na doctor Liliana Voinea (Sefa clinicii de oftalmologie - Sp Municipal) si operatiunea de desfundare nu a durat decat 5 minute, fara anestezie si fara durere pt bebe. A plans f putin cand a vazut ca nu la mami in brate si din momentul acela nu am mai abut probleme. Cu o sapt inainte de operatiune am pus picaturi de Netacin de 3 ori /zi iar dupa am continuat cu picaturi inca o sapt + masaj la ochisor + scoatere mucushori cu batista bebelushului de 3 ori pe zi. Daca te-am convins si mai ai nelamuriri ma poti intreba orice

poze cu noi gasiti aici (nu sunt f recente, urmeaza sa puna tati zilele astea)

http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Andrei#5277429613351088882

http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Botez#5311219690927683698 - de la botez

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bune venit miki si felicitari pentru bebe asa greu obtinut!!
asteptam povestea

eu am intrat repede sa dau datele pentru

TABEL
GA 61, talie 74, solduri 100, pulpa 55

am scazut 1cm pe solduri insa am stagnat cu greutatea. la cate dulciuri am mancat era normal. oricum mi-am tras un semnal de alarma caci e prima saptamana dupa multe cand stagnez!

criss, eu te inteleg, si mie mi se pare ca ai mult in talie comparativ cu restul corpului. ce faci in sensul asta?

in alta ordine de idei sunt ingrijorata de greutatea lui nicole: 5100g, 100g saptamana asta. probabil ca in a 4-a luna nu mai iau asa mult caci si pe voi va auzeam. in rest e foarte activa si foarte batoasa - daca o tii de subtiori sta in picioare, nu am mai vazut asa ceva! deci e bine sanatoasa.

pupici la toata lumea!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu ma grabesc, plec cu fetele la o petrecere de pici.

Si cum anul trecut pe vremea aceasta am conceput-o noi pe pitix, m-am mobilizat si eu si am scris povestea nasterii. Mai am de scris povestea primei nasteri dar asta asa mai mult pentru mine. Sper sa va placa ca nu am talent scriitoricesc.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
Monicus ce fata frumoasa ai, sa va traisca, am citit si povestea nasterii, super, mai putin ca ai stat cam mult pana a venit dr, ce ghinion sa fie plecat chiar atunci.
Ai ajuns la el la control la 6 saptamani, eu nu, nici acum
Poate cand venim de la Budapesta.
Otilia dupa ce scriu o sa citesc si povestea nasteii matzei tale
Noi suntem bine, f bine chiar, Rares doarme in princiu 12 ore de la 8 sau 9 seara pana dimineata cam la aceasi ora cu o singura trezire pe la 6 sau 5, super
ziua doarme cam putin spre ex de abia acum a adormit de dimineata de la 9, a mai atipit pe la 12 cam juma de ora

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am dat send ca ma striga Ilinca
cu refluxul suntem zic eu pe drumul bun, desi inca ma vomita, dar nu asa rauom vedea la diversificare
vrabiuta cum e Teodora mai vomita?
o duminica placuta va urez
aici plouaaaa rau si e ziua nationala toata magazilnee sunt inchise asa ca stam

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Fetele care ati avut raceli si alaptati in afara de oscilloccinum si paracetamol mai luati ceva ?? Parca Leeloo zicea ca aluat Decasept pt gat , oare ceva picaturi exista pt. nas .Pana ieri eram mai ok dar de azi-noapte is nasol rau ma doare tot capul , nu pot respira , ma doare gatul cu urechi si masele si sunt super ametita evident ca nici n-am putut dormi .Mi-e groaza numa sa nu ia si asata mica de la mine alaptand-o si dormind in aceeasi camera .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Criss, eu inca nu am scapat de raceala de tot, dar in afara de oscilo si multa lamaie cu miere m-au ajutat Homeogene si Paragripe (tot homeopate) si sirop de tuse Prospan (recomandat si pt bebei mici, este din plante). Aseara am facut si o baie cu sare la picioare si astazi deja este mai bine.
Sanatate multa!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

date pt tabel:

Greutate 58 kg (-1), talie 71 (-3), solduri 96 (-1),pulpa 53 (-3).

Saptamana asta nu am facut sport, fiindca nu am avut timp.Doar am avut grija cat si ce mananc (nu am mancat dulciuri in exces, doar juma de tort si o tava de mucenici ), m-am trezit de 10 ori pe noapte, fiindca asa a vrut maria sa copchilul si am muncit pe branci.Deci, se poate.

Editat>am scris la talie, din greseala 61 si ma gandeam ca ma alergati pe aici .Doar visez la 61.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput