*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 21
babyzapi spune:
Neatzaaaa!
Sa aveti o duminica frumoasa precum vremea de afaraaaa ! 
Eu sunt obosita, am dormit putin dar ma simt supeeer!
Spiridusul cum se mai simte Alex? Din pacate, nu stiu niciun dr pe care sa-l recomand cu toata increderea
. Sper sa treceti cat mai curand peste perioada aste grea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Neatza si un weekend frumos in continuare!
Monicus sa-ti traiasca printesa, este o scumpa! La multi ani pentru 3 lunite! 
Mar_ysa, noi o avem pe pitica la intretinere din decembrie, adica din prima luna.
Spiridusul, imi pare rau ca treci prin asa probleme, poate fetele din Bucuresti care au mai fost la controale cu bebeii te pot sfatui pe ce cale sa apuci. Multa sanatate puilor si putere tie!
Eu sunt turmentata, mai nou pitica nu mai maninca ziua si se scoala noaptea din ora in ora.
In plus, ne luptam cu problema ochisorilor, cred ca pana la urma nu scapam de operatia de desfundare.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Z_IULIA spune:
buna dimineata!
Pentru ca nu am mai facut cinste demult azi erandul meu sa va invit la o cafeluta
, ceiutz
si cornuri calde
!
Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Botez15022009#
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase.Pupici 

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Ce scumpete de fetita aveti. Frumoasa poza cu voi doua, se vede ce topita esti dupa Ana. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
criss703 spune:
Fetele care ati avut raceli
si alaptati in afara de oscilloccinum si paracetamol mai luati ceva ?? Parca Leeloo zicea ca aluat Decasept pt gat , oare ceva picaturi exista pt. nas .Pana ieri eram mai ok dar de azi-noapte is nasol rau
ma doare tot capul , nu pot respira , ma doare gatul cu urechi si masele si sunt super ametita
evident ca nici n-am putut dormi .Mi-e groaza numa sa nu ia si asata mica de la mine alaptand-o si dormind in aceeasi camera .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Criss eu am luat eferalgan efervescent, e tot paracetamol dar la mine a avut efect spre deosebire de paracetamolul clasic.. altceva nu stiu, multe ceaiuri cu lamaie sau limonada acraaaaa....Insanatosire grabnica!!!!!
mami de Thomas
monicus spune:
Multumim frumos criss703. Pupici.
Sanatate multa si sa te faci bine. Poti lua si vitamina C si Sirop Stodal..http://www.efarma.ro/products.php?id=755.
Este foarte bun. Asa am procedat eu. Sa ai parte de santate multa si sa ne spui cat mai repede ca te-ai inzdravenit. Ok?
Numai bine. Pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Monicus vazut multeee pozite frumoase cu printesa ta mica , si filmulete , la cel din carucior s-a uitat atenta si Paula ![]() Malinas succes si spor la munca , sa termini la timp toate proiectele si sa te ajute tati in continuare Babyzapi Raphael cel mancacios !Mar_ysa bafta luni la arlergolog sa gasiti cauza bubitelor ![]() ps.Steliana din pacate nu sunt din Bucuresti si nu te pot ajuta dar sper din suflet sa gasesti repede un medic bun si mai ales sa se faca bine puii mici ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
Flowers spune:
| citat din mesajul lui criss703 Fetele care ati avut raceli si alaptati in afara de oscilloccinum si paracetamol mai luati ceva ?? Parca Leeloo zicea ca aluat Decasept pt gat , oare ceva picaturi exista pt. nas .Pana ieri eram mai ok dar de azi-noapte is nasol rau ma doare tot capul , nu pot respira , ma doare gatul cu urechi si masele si sunt super ametita evident ca nici n-am putut dormi .Mi-e groaza numa sa nu ia si asata mica de la mine alaptand-o si dormind in aceeasi camera .Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
Criss, pune si niste vata cu spirt/alcool/carmol in urechi.Pe mine m-a ajutat.Sanatate multa
. Stai linistita n-o sa ia Paula raceala prin lapte.Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
monicus spune:
Multmim frumos Miky-eaPupici.
| citat din mesajul lui Miky-ea Steliana,din pacate nu cunosc unul bun...Sanatate multa si sa dea D-zeu sa se rezolve cat mai repede! ![]() Mar_ysa tin pumnii luni sa gasiti cauza bubitelor si sa scapati de ele! ![]() Monicus am vazut multe poze frumoase cu printesa ta!E tare scumpa... Malinas mult succes la munca! De Diana21,Alexa am intrebat si eu... Sa aveti o duminica frumoasa! Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
pozele mele
Povestea nasterii
criss703 spune:
Multumesc Oceanborn
, s-a dus sotul sa ia decasept si eferalgan , maine ajung si la med. de fam. daaar mi se pare asa mult pana atunci ..
Multumesc de sfaturi o sa incerc si cu ce ati zis voi Monicus si Flowers 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii