*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

bune venit miki si felicitari pentru bebe asa greu obtinut!!
asteptam povestea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Multumesc Alra!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miki01 bun venit .
Eseea mersi de intrebare, acum e bine bebe, rareori mai apar 2-3 bubite rasfirate, dau 2 zile doar pe bubite cu Elocom si trece. Ma bucur nespus ca am trecut de perioada aia cand erau bubitele in floare.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miki bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca voinicul mult asteptat si sa fie sanatos! AM vazut poze cu piticul si e tare dulce!

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Salutare, mamici dragi!

Va citesc de multa vreme dar nu am indraznit sa intervin pana acum! In perioada sarcinii am scris mult la Gravidute prin FIV, dar din umbra v-am urmarit si pe voi.

Am fost "colega" la Gravidute cu Flori pentru care am plans acum cateva zile cand am aflat. Multa putere, mamico draga sa treci peste tot si Dumenzeu sa va ajute sa fie o forma usoara a bolii.

Sunt o mamica tare tare fericita cu un voinicel tare scump de 4 luni si cateva zile, sanatos, istet si tare cuminte.
Sarcina obtinuta prin FIV (a 2a incercare) din embrionasi congelati (aproape 9 luni) dusa la temen (40 sapt) fara probleme. Inca nu am terminat de povestit lungul nostru drum pana sa ne tinem puiul in brate dar promit sa o termin curand.

Acum puiul nostru are deja 7,150 kg, mananca laptic de la mami exclusiv.

aleinad.g, draga mea si puiul meu a avut la ochisorul drept semobstructie de canal lacrimal si pana la 3 luni nu a trecut (am incercat laptic de la mami, curatare cu ser fiziologic de 2-3 ori pe zi) asa ca am apelat la doctor (la recomandarea neonatologului din spital). Am fost la d-na doctor Liliana Voinea (Sefa clinicii de oftalmologie - Sp Municipal) si operatiunea de desfundare nu a durat decat 5 minute, fara anestezie si fara durere pt bebe. A plans f putin cand a vazut ca nu la mami in brate si din momentul acela nu am mai abut probleme. Cu o sapt inainte de operatiune am pus picaturi de Netacin de 3 ori /zi iar dupa am continuat cu picaturi inca o sapt + masaj la ochisor + scoatere mucushori cu batista bebelushului de 3 ori pe zi. Daca te-am convins si mai ai nelamuriri ma poti intreba orice

poze cu noi gasiti aici (nu sunt f recente, urmeaza sa puna tati zilele astea)

http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Andrei#5277429613351088882

http://picasaweb.google.com/MariusStavila/Botez#5311219690927683698 - de la botez

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Miki01 multumesc de sfat , de azi iau si eu homeogene , decasept ,stodal sirop si picaturi pt. nas nazomer prop cu apa de mare si astept sa vina sotu de la meci sa-mi faca si o frectie cu carmol .Oscilloccocin nu mai iau ca scria ca se ia doar 3 zile .Nasoala rau raceala asta , am tot capul infundat .Evident iti urez si eu bun venit in randul nostru cu al tau voinicel
Alra ma bucur ca ai observat si tu diferenta ..sunt ca un tub ( da simpatic !) .Eu nu mai are rost sa-ti zic cat are Paula , oricum mergem maine la vaccin si ne masuram acolo .

ps.Arla in privinta taliei momentan nu fac nimic ca-s racita cobza dar in rest merg la bazin si sauna saptamanal , ar fi bune niste abdomene dar cu ceza inca nu pot .
Anca , ce frumos v-ati distrat voi azi in parc si acasa

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Spiridusule, Criss, insanatosire grabnica!

Bun venit, Miki!

Noi am fost azi la plimbare , o groaza de copii, parca era intrecere cu bebei.
Am si papacit in aer liber.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:

aleinad.g, draga mea si puiul meu a avut la ochisorul drept semobstructie de canal lacrimal si pana la 3 luni nu a trecut (am incercat laptic de la mami, curatare cu ser fiziologic de 2-3 ori pe zi) asa ca am apelat la doctor (la recomandarea neonatologului din spital). Am fost la d-na doctor Liliana Voinea (Sefa clinicii de oftalmologie - Sp Municipal) si operatiunea de desfundare nu a durat decat 5 minute, fara anestezie si fara durere pt bebe. A plans f putin cand a vazut ca nu la mami in brate si din momentul acela nu am mai abut probleme. Cu o sapt inainte de operatiune am pus picaturi de Netacin de 3 ori /zi iar dupa am continuat cu picaturi inca o sapt + masaj la ochisor + scoatere mucushori cu batista bebelushului de 3 ori pe zi. Daca te-am convins si mai ai nelamuriri ma poti intreba orice

Bine ai venit in club, sa-ti traiasca puisorul este un dulce.
Multumesc pentru informatii. Noi avem deja 2 ture de netacin una la nastere si una la doua luni jumatate, fara rezultat, se pare ca are rezistenta la el. Acum ii vom face o analiza a secretiei sa vedem la ce antibiotic raspunde si, probabil spre sfarsitul lunii vom face si desfundarea. Inteleg ca operatia este mai traumatizanta pentru parinti decat pentru bebei, dar tot nu pot sa nu ma gandesc cu groaza la ea. Inca mai speram sa scapam fara.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:

Bine ai venit in club, sa-ti traiasca puisorul este un dulce.
Multumesc pentru informatii. Noi avem deja 2 ture de netacin una la nastere si una la doua luni jumatate, fara rezultat, se pare ca are rezistenta la el. Acum ii vom face o analiza a secretiei sa vedem la ce antibiotic raspunde si, probabil spre sfarsitul lunii vom face si desfundarea. Inteleg ca operatia este mai traumatizanta pentru parinti decat pentru bebei, dar tot nu pot sa nu ma gandesc cu groaza la ea. Inca mai speram sa scapam fara.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

aleinad.g, multumesc!
Da, pentru noi este mult mai greu decat pentru ei. Eu, la prima consultatie, cand am auzit ca trebuie obligatoriu sa-i facem desfundare, am inceput...ca poate ar fi bine sa mai asteptam, poate niste picaturi...Dr. s-a prins si mi-a spus "stai linistita, nu dureaza decat 5 min" Eu: da, dar stiu ca se face anestezie... Dr.: eu nu fac anestezie la bebei; o sa fie bine, ai sa vezi...
Dimineata, dupa o sapt cand ne-am dus la spital, am inceput : stiti, nu mai curge ochisorul, cred ca picaturile au rezolvat problema. A ras la mine si mi-a spus : vad ca esti speriata dar tot trebuie sa-i desfundam canalul pt ca tot aici ajungem mai devreme sau mai tarziu.
Crede-ma puiul meu a stat 5 min in sala. la bebe drag!

Mergi la inceput

Amalia, babyzapi, Criss, Anca_27, multumesc pentru primire!

Fetele care alaptati esclusiv, mai dati la bebei apa/ceai intre mese? Eu nu i-am dat pana acum. Nici ceai nu prea a baut, doar cand era mic (acum suntem mari :)) ii dadeam ceai babycalm pentru colici (dar nu prea a avut colici si a baut f putin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miki eu nu-i dau nimic intre mese. Luca e mare fan tzatzica! Nu i-a trebuit altceva.

Citat:

Amalia, babyzapi, Criss, Anca_27, multumesc pentru primire!

Fetele care alaptati esclusiv, mai dati la bebei apa/ceai intre mese? Eu nu i-am dat pana acum. Nici ceai nu prea a baut, doar cand era mic (acum suntem mari :)) ii dadeam ceai babycalm pentru colici (dar nu prea a avut colici si a baut f putin).

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Miki, nici noi, tz e de ajuns si de foame, si de sete.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput