*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Miki si noi doar in primele saptamani i-am dat ceai babycalm pt. colici cateva lingurite (deci ca medicament) de atunci nimic doar laptic de la mami si de 1 sapt. seara si completare .
Miky_ea pt. o mamica si o fetita frumoasa

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bine ai venit la odisee,Miki ;am admirat poze cu puiul vostru mult asteptat...e tare scump.
Anca,foarte frumoase pozele...
Sanatate multa mamicilor bolnavioare!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

M-am linistit cu lichidele intre mese! Am tot auzit pareri si pareri.

Maine ar trebui sa vina pediatra la noi pentru vaccin si pentru controlul de 4 luni. Daca bebe mai tuseste, asta a fost forma de receala la el, doar tuse, credeti ca-l vaccineaza? I-am dat (tot de ea recomandat) sirop tuse Prospan si Nurofen seara, preventiv pt raceala.

Miki-ea, multumim! Si Biencuta este tare scumpa! Am admirat pozele de la botez.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Gata, m-am mobilizat si am terminat POVESTEA puiului nostru drag:

o gasiti aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Miki, ce frumos, si prin cate ati trecut, insa Doamne-Doamne v-a fost alaturi si v-a oferit o comoara; sa va traiasca!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

miki - am citit povestea, inca o data felicitari. ma bucur mult cand aud povesti de succes, caci stiu multe cupluri care de ceva ani incearca sa faca un bebe si nu reusesc.
si bafta la bb2!

revenind la "bb2", mai toate care sunteti la bb1 si il aveti in plan si pe al doilea, profitati de momentele de liniste de acuma si incercati sa realizati ca totusi cu un singur copil in casa, si ala bebe care nu merge, e concediu de odihna!
peste mine iara a trecut un weekend ca un uragan si abia astept maine sa ma odihnesc pe scaun la servici am facut cumparaturi, mancare (am pus si la congelator! lauramiron ) am spalat 6 masini de haine din care ultima pentru ca tati a uitat sa puna pampers la nani la copilu mare, am strans jucarii, am facut puzzle, am alaptat, m-am jucat pe calculator cu laura, am iesit la plimbare cu bicicleta cu laura, am spalat pe laura de creta din cap pana in picioare, iara am strans jucarii, am sortat 8 puzzleuri de 12-24 de piese aruncate la gramada, am spalat copii ... deci maine e luni, da?

ahh, editez sa va zic ca si eu ma mucesc. virala luata de prin filiera nicole de la iben de la cresa caruia ii ajungeau mucii in gurita acum 3 zile. am nasul rosu de cat l-am sters, lui nicole insa ii sunt pe trecute - ei i-am dat niste picaturi pentru mucusori neverzi.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna seara..si bine v-am regasit...e cumva cineva in zona????....am o urgenta si nu stiu ce sa fac...de ieri seara bb ( care era un cuminte de neimaginat ) e agitat, nu prea doarme, am zis ca o fi constipat dar a facut si nu s-a schimbat situatia...acum vad ca are nasul mega ultra infundat, tuseste, stranuta si e extrem de ciufut....dar cu ser fiziologic si batista bebelusului nu iese ABSOLUT NICIUN MUC..... ce ma fac???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

uff, gand la gand alexa. pune-i mai mult ser fiziologic, nu cu picatura. eu am un spray cu ser fiziologic si iese multicel din el la un puf. daca stranuta e de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

sarumana alra...voi aveti problema asta???? ....el dormea de la 22 seara la 8 dim....cand il vad ca sare ca ars 1 data la o ora ma ia cu ameteli....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

miki - am citit povestea, inca o data felicitari. ma bucur mult cand aud povesti de succes, caci stiu multe cupluri care de ceva ani incearca sa faca un bebe si nu reusesc.
si bafta la bb2!

revenind la "bb2", mai toate care sunteti la bb1 si il aveti in plan si pe al doilea, profitati de momentele de liniste de acuma si incercati sa realizati ca totusi cu un singur copil in casa, si ala bebe care nu merge, e concediu de odihna!
peste mine iara a trecut un weekend ca un uragan si abia astept maine sa ma odihnesc pe scaun la servici am facut cumparaturi, mancare (am pus si la congelator! lauramiron ) am spalat 6 masini de haine din care ultima pentru ca tati a uitat sa puna pampers la nani la copilu mare, am strans jucarii, am facut puzzle, am alaptat, m-am jucat pe calculator cu laura, am iesit la plimbare cu bicicleta cu laura, am spalat pe laura de creta din cap pana in picioare, iara am strans jucarii, am sortat 8 puzzleuri de 12-24 de piese aruncate la gramada, am spalat copii ... deci maine e luni, da?

ahh, editez sa va zic ca si eu ma mucesc. virala luata de prin filiera nicole de la iben de la cresa caruia ii ajungeau mucii in gurita acum 3 zile. am nasul rosu de cat l-am sters, lui nicole insa ii sunt pe trecute - ei i-am dat niste picaturi pentru mucusori neverzi.

Multumesc Alra! Chiar sunt o norocoasa!

Da, te cred ca este tare greu cu bb2, mai ales daca diferenta dintre ei nu este f mare, dar cred ca este tare tare frumos...nu-i asa?
Deocamdata, avem prioritate sanatatea sotului dar tare mult imi doresc sa ajung in situatia ta, abia scade burta mai repede .

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput