*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Gata, ma duc la culcare, puiutzul doarme de 2 ore si mai are putin si ma cheama la 'datorie'

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

alexa, nu acuma cu nicole, nu a fost asa infundata.
cu laura am avut insa asa pe la 4 luni, se trezea ca nu putea respira si plangea. mult ser fiziologic si rabdare.

si daca ai aparat de aerosoli poti face aerosoli cu ser fiziologic. e foarte bun pentru desfundat si pentru tuse si e perfect inofensiv caci nu e medicament.

editez - eu am niste picaturi de la pediatra, se cheama nesivine si le dau cand are muci neverzi. nicole mi-a mai racit usor de la laura.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Nu pot face capitol nou. Primesc urmatorul mesaj:

"Mesajele nu mai pot fi editate dupa 20 ore.
Pentru eventuale modificari, cereti ajutorul unui moderator folosind mesajele private."

Nu stiu insa cine-i moderatorul de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss si Miki !

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neatza la toata lumea si va invit la !

pentru

Man-Dat Christian de Cata_Myky

Sofia de Nature

mami de Iulia 26.11.2008

http://community.webshots.com/album/570114812bdJlgG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Sunt Otilia. Mi-am dat seama ca am lista salvata de saptamana trecuta cand am modificat aiurea primul mesaj si era gata gata sa o pierd daca se inchidea capitolul 31.

Modific imediat si la greutate, trebuie sa merg la cantar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaaa!

Bebe tocmai papa, e pe terminate deja si da si semne de somnic. Pacat ca eu nu mai pot sa dorm, desi sunt obosita nu mai ma ia somnul.

Miki01 am citit povestea nasterii, m-a impresionat foarte mult. Felicitari pt micutul luptator si multa sanatate sotului.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos Mada pentru cuvintele frumoase. Sper sa o citesc si eu povestea nasterii a piticului tau. Zm ajuns la controlul de 6 saptaamni imdeiat ce am facut 6 saptamani. ESte totul super ok, nici urma ca a operat. A iesit f bine. Acum en vom vedea cand voi avea ciclu regulat si vedem atunci. Deocamdata nu mi-a venit, dar nici ac ii duc dorul asa ca profit de tot. Sanatate multa si vrem sa vedem poze de la Budapesta. Numai bine Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Mada

buna fetele,
Monicus ce fata frumoasa ai, sa va traisca, am citit si povestea nasterii, super, mai putin ca ai stat cam mult pana a venit dr, ce ghinion sa fie plecat chiar atunci.
Ai ajuns la el la control la 6 saptamani, eu nu, nici acum
Poate cand venim de la Budapesta.
Otilia dupa ce scriu o sa citesc si povestea nasteii matzei tale
Noi suntem bine, f bine chiar, Rares doarme in princiu 12 ore de la 8 sau 9 seara pana dimineata cam la aceasi ora cu o singura trezire pe la 6 sau 5, super
ziua doarme cam putin spre ex de abia acum a adormit de dimineata de la 9, a mai atipit pe la 12 cam juma de ora

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput