Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Ada, el s-a uitat la Opel- la reprezentanta Opel din Oradea.Iti dau pe PM adresa de mail a alora, daca te intereseaza.Al meu zice ca travelbox-ul e universal- citat 'dependent oarecum de distanta intre cele doua bari transversale', dar barele care se monteaza pe masina pot diferi pe marca sau pe modelul masinii.
Daca ai Opel,Chevrolet sau Saab iti pot da adresa de mail a lor.Sau oricum adresa de mail a alui meu pentru alte informatii (eu doar transmit informatia, ca nu ma pricep).Dar ca idee daca gasesti o reprezentanta in tara cred ca gasesti pentru orice marca/model.
Da,Laura,stiu
.Sa stii ca ma uitam daca au hainute pe mykids...ca eram in stare sa dau comanda de acolo![]()
Luminita, astept sa te perfectionezi, ca sunt tare curioasa cum e si cu lingurita
.Ca daca zici ca fiecare mananca xx ml inseamna ca nici macar nu le dai din acelasi castronel....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Opelia avem si noi!!! Hurray! Da-mi te rog PM. 

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
LUCUTTA spune:
Felicic daca te rog frumos si daca se poate sa-mi trimiti si mie pe PM schema diversificarii care o ai tu .
Eu am inceput de 2 saptamani cu suc de morcov si suc de mar si abia de ieri i-am dat mar ras.Nici nu stiu cand as putea sa-i introduc altceva pe langa mar si cand sa incep cu supica...sa zicem ...
Imi place ca ai mers rapid cu diversificarea,mie mi-e cam teama putin ...in schimb tu esti mai hotarata .
felicic76 spune:
piolica: da, as da dublu numai sa fie bio, chiar ma gandeam dupa aceea, cine stie pe unde or fi stat piersicile astea si cu ce au fost "unse"
curaj cu Elsa, sigur o sa pape, totul este sa te intelegi cu ea, sa-i placa ceea ce vrei tu sa-i dai
tzitziri: m-ai spart: 3 doctori pediatri si-l diversifici dupa capul si stiinta ta

totusi, eu as propune premiul Le courgette d'or (am scris bine?) primului bobocel care papa zeama chioara de legume cel putin trei zile la rand!
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
luminita2008 spune:
Oana, da, pana ieri le-am dat din castronele diferite.... dar e greu, ei sunt fomisti, daca nu percutez repede se supara si apoi nu mai vor decat bibe si adio papa solida..... azi le-am dat din acelasi castronel, mai ales ca Robi a facut mofturi si papat doar cateva lingurite, deci stiu cat a papat Edi.... cred ca pana la urma renunt sa mai masor, ca nu prea pot jongla cu 2 castronele... desi sunt panicoasa, vreau sa stiu care si cat papa, nah, sa-mi iau pietrele de pe inima... of, om vedea....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
LUCUTTA spune:
Pana am scris eu mesajul Sergiu s-a intors in patut cu capul la picioare.
Preety cum e bblina noaptea tot asa agitata?
tzitziri spune:
Felicia, adica razi de mine?
.Nu fac chiar dupa capul meu, ci fac intersectia celor trei pareri...ca la operatiile cu multimi de clasa a 5a
....
Ada,ai PM.
Luminita, cred ca e greu....si eu stau sa tot masor fiecare ml
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
baby_boy spune:
Andy.p
Musette
si eu am avut o repriza ieri cu mama..dar dupa ce am vazut atatea fete triste aici n-am mai scris. Se pare ca daca nu e sotul..e soacra..sau mama..nu poate fii totul roz. Eu inca caut sa -i dau ignore...si sa nu ma mai afecteze toate tampeniile care le scoate pe gura..dezamagita de ea e putin spus.
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 piolica: da, as da dublu numai sa fie bio, chiar ma gandeam dupa aceea, cine stie pe unde or fi stat piersicile astea si cu ce au fost "unse" ![]() curaj cu Elsa, sigur o sa pape, totul este sa te intelegi cu ea, sa-i placa ceea ce vrei tu sa-i dai ![]() tzitziri: m-ai spart: 3 doctori pediatri si-l diversifici dupa capul si stiinta ta ![]() ![]() totusi, eu as propune premiul Le courgette d'or (am scris bine?) primului bobocel care papa zeama chioara de legume cel putin trei zile la rand! Mamica de VLAD 19.10.2008minune Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
sa stii ca eu m-am bagat tare pe bio, tocmai ce m-am intors de la intilneala, o sa fac contract cu ei, iar in fiecare miercuri o sa am un cosulet cu legume si fructe la 7 euro. ideea e ca niciodata nu stii ce o sa ai saptamina viitoare, ceea ce te face sa maninci legume si fructe la care nu te-ai fi gindit neaparat sa le gatesti in saptamina respectiva.
ai scris super bine, numai ca e feminin, deci ar fi la courgette d'or.

Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Seara buna si de la oi
Ada, Ramo si CD multi
si
(au spus si fetele ceea ce as fi vrut sa spun eu)...si noi am avut show aseara 
primul serios in 2ani de cand suntem impreuna...eu am ramas
el
....si azi cica suntem impacati

Ma rog...om vedea ce va fi
Nerantula super alarma de incendiu ![]()
La multe lunite boboceilor nascut ieri si azi si La Multi Ani Beatrice
Am vazut poze cu bobocei si filme

revin mai pe seara...o dra nu ma lasa in pace
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina