Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
felicic, sa stii ca, avind in vedere ca nu sint fructe de sezon, nu mi se par chiar asa scumpe. oricum, pentru falkone nimic nu e scump!
macar papa, asa ca stii ca nu ai aruncat banii aiurea, dar a mea, mi-e tare teama...
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Cosmy, acelasi sentiment il am si eu....
Piolica,cred ca toate lnguritele de silicon se fac portocalii de la morcov (daca la asta te referi).Si inclusiv orice e de plastic.La mine unul din recipientele de la Avent e oarecum portocaliu.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
M-a apucat vorbaria
.
Noi de cand cu David am constatat ca atunci cand plecam din Bucuresti nu ne mai ajunge portbagajul pentru tot ce am vrea sa luam.Asa ca ne-am luat cutie de aia de pus pe masina (travel box).
Dupa analiza preturilor, tati a dat comanda la Oradea si a luat travel-box-ul, barele si inca alte chestii de organizat portbagajul.Cu tot cu transport ne-a costat cu 1000 ron mai ieftin ca in Bucuresti.
Asa ca daca va bate vreun gand mai bine va uitati si in alte orase, ca merita....cu 50% mai scump in Bucuresti mi se pare cam bataie de joc
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica deci linguritele faimoase de la Tigex sint de caca-maca? Tocmai ce am achizitionat una, plus alte nebunii pt Elsa gen paharute, castronase, babetele (sau cum s-o mai spune la astea), ca tot maninca ea de sparge!!! Mamica fericita de bebelina Elsa |
Sa le stapaniti sanatoase.
ce simpatica ai fost cu "babetele". Se spune bavete pt ca etimologia este: fr. bave= bale, saliva.
Mai exact, dexonline BAVÉT//A ~e f. Sort mic (de panza, de musama sau de material plastic) care se leaga la gatul copiilor mici când manânca; barbita. [G.-D. bavetei] /<fr. bavette
Stiu ca ai glumit, ca doar vine din franceza.
Insa in Ro de multe ori il aud "babeta" si ma sparg de ras.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
piolica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Piolica,cred ca toate lnguritele de silicon se fac portocalii de la morcov (daca la asta te referi).Si inclusiv orice e de plastic.La mine unul din recipientele de la Avent e oarecum portocaliu. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
asta este, nu stiu de ce ma gindeam eu ca ar fi in altfel! (poate din cauza pretului????)
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui tzitziri tati a dat comanda la Oradea si a luat travel-box-ul, barele si inca alte chestii de organizat portbagajul.Cu tot cu transport ne-a costat cu 1000 ron mai ieftin ca in Bucuresti. |
Te rog mult da-mi si mie detaliile, am si eu nevoie de travelbox.
E diferit in functie de modelul masinii?
Multumesc mult. La mine in portbagaj e DOAR caruciorul. Si cand l-oi lua pe ala de gemeni... brrrrrAda, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy.p spune:
| citat din mesajul lui tzitziri M-a apucat vorbaria .Noi de cand cu David am constatat ca atunci cand plecam din Bucuresti nu ne mai ajunge portbagajul pentru tot ce am vrea sa luam.Asa ca ne-am luat cutie de aia de pus pe masina (travel box). Dupa analiza preturilor, tati a dat comanda la Oradea si a luat travel-box-ul, barele si inca alte chestii de organizat portbagajul.Cu tot cu transport ne-a costat cu 1000 ron mai ieftin ca in Bucuresti. Asa ca daca va bate vreun gand mai bine va uitati si in alte orase, ca merita....cu 50% mai scump in Bucuresti mi se pare cam bataie de joc ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Sa le stapaniti sanatoase. ce simpatica ai fost cu "babetele". Se spune bavete pt ca etimologia este: fr. bave= bale, saliva. Mai exact, dexonline BAVÉT//A ~e f. Sort mic (de panza, de musama sau de material plastic) care se leaga la gatul copiilor mici când manânca; barbita. [G.-D. bavetei] /<fr. bavette Stiu ca ai glumit, ca doar vine din franceza. Insa in Ro de multe ori il aud "babeta" si ma sparg de ras. Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein) |
Eva, sa nu rizi, dar sa stii ca traduc multe chestii acum!!!! Si nici nu-mi dau seama! Si cind realizez, ma enerveaza. Merci ca mi-ai spus! Nu stiu daca ai vazut postul in care scriam de regimul alimentar al Elsei, in loc sa spun schema de diversificare, dupa aceea mi-am dat seama ca am scris ca rosia are simburi, bine, nici in franceza nu are simburi... dar incep sa pierd si sa spun timpenii. Mi-e teama de asta, eu tin la limba romana foarte, foarte mult si incerc sa ma corectez. sora-mea a fost oripilata cind a auzit ca eu spun persil la patrunjel, ii dadeam eu cu noix de muscade, cind era vorba de amarita de nucsoara si tot asa, insa pierd.... nu fac fite, absolut deloc!!!
am mai editat greselile de ortografie, sper sa nu fie si altele!!!
oricum, eu v-as fi foarte recunoscatoare la toate daca ma corectati, nu ma supar absolut deloc, dimpotriva! bineinteles, daca va sta capul la asta!
luminita2008 spune:
Oana, uite cum papam cand erammici mici, apoi am trecut la o nouaetapa, ca am mai crescut (uneori si acum papam asa, dar cu perna muult, mult mai ridicata, a.i. ei aproape ca stau in fundulet), apoi am ajuns sa papam asa. Acum papam tot in scoici, n-am poze in care ii hranesc cu lingurita, ca nu ne-am perfectionat si nu-mi arde inca de poze
… Mai ales cand trebuie sa ii dau unuia cu lingurita si altuia cu bibele…

Iar mai devreme am avut noroc… Dadeam de papica cu biberonul, si doar unui hun, celalalt era cuminte, inca nu sapau soriceii in stomacelul lui… Iti dai seama ca daca erau amandoi cu fomica, nu mai puteam eventual decat sa vorbesc la tel… hihi
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi