Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Eva, Oana, multumesc mult ptr raspunsurile privind borcanasele de la Avent. Oana, tot pe chic bebe le-am vazut si eu, pe astea le vreau.

Eva, si linguritele noastre s-au morcovit, de la Nuby, Primii Pasi si Tigex.... arata oribil.

Musette, si eu am intrebat acelasi lucru cu branzica. Am inteles de la fete ca in jur de 6-7 luni se poate da branzica, dar depinde de la ce varsta ai inceput diversificarea. Soricelul Babytzei papa de pe la 5 luni, la recomandarea pediatrei, nu Babytza? Parca asa tin minte ca mi-ai spus... eu o sa le dau de la 7 luni, mai ales ca inaintam lent, desi le place, papa mancarica noua, dar vreau s-o iau usor, mai ales ca simt miros de mofturici la Robi....
Nu mai fii mahnita, te rog, parintii nu ni-i putem alege, asta e... eu m-am resemnat...

Preety, nush daca am fost f coerenta mai devreme, ca vb cu tine pe mess, vb la tel cu o tante speriata ca i-a racit bebelusul si ma intreba ce sa faca si aveam un bibe in gura unui hun..... so, daca n-ai priceput cum e cu cerealele alea, trage-ma de urechi!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

cred ca m-a auzit ca il vorbeam de rau ca s-a trezit. i-am dat de mancare si la inceput evident se stramba. am zis ca poate nu i-o placea omului asa fara morcov si am desfacut un borcanel si am adaugat in piureul meu (cartof + dovlecel + pastarnac) si tot se stramba. dar el saracu se chinuia sa faca un kk si cand l-a executat a inceput sa manance. si a mancat aproape tot (vreo 160 ml). mai ramasesera vreo 40 in borcanel, eu folosesc alea de la Avent si in ele fac. se intindea dupa el, asa ca i l-am pus la gura sa vad ce face. si a baut ca un om mare din cana tot ce era acolo asta ca sa nu mai spun ca nu vrea sa manance ! ce copil cuminte am !!!!

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

ce baietel cumintel! bravo!!!

eu am cautat pastirnac in tot orasul! declar ca francezii nu stiu ce e ala! nu am gasit pe nicaieri, am fost la magazine bio, nebio, piete, magazine de arabi, francezi si alte nationalitati - nimic. Am ajuns pina la Auchan - nimic.
In schimb am luat un mic dovlecel din ala gen castravete + 3 mere pt frumoasa suma de 2.60 euro, intr-adevar sint bio! In seara asta ma duc la intilneala cu o asociatie a producatorilor bio, vreau sa ma inscriu si sa am un cos cu legume si fructe bio in fiecare saptamina. Si e mult mai ieftin direct de la producator!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

musette imi pare rau.. sa treaca supararea.E ff bine si in week-end..sa faci muuulte poze

feli mancati bine,bravo

oana vaz ca incet incet mananca Davidutz tot ce-i da mami

babyboy am mamica singurica.

cosmy inca un pic si hop si voi la diversificat..cresc boboceii

ada nush cum te descurci cu doi copii asa apropiati ca varsta,felicitari oricum,esti de admirat

Azi noi nu ne-am prea omorat cu mancatul..daca a vomitat am lasat-o un pic in pace.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Musette sotul rade de mine si zice ca o sa mearga Maya in picioare si eu o sa-i dau numa tzitzi.
Am asa o nostalgie ca micuta mea a crescut si e timpul sa mai pape si altceva, nu numai tzitzi

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita,dar multi-tasking mai esti.Deci:
1.vorbesti pe mess
2.vorbesti la telefon
3.dai de mancare unui bebe
Buuun....te rog ca atunci cand dai de mancare la huni sa ne faci si poza....chiar sunt curioasa cum reusesti.

La noi planul initial de atac suna asa: o saptamana introducem marul, apoi saptamana urmatoare zeama de legume, apoi dupa inca una piure de legume, apoi carnita si branza cam la o luna dupa ce incepeam diversificarea.
Varianta pe care o sa merg e:legume piure, apoi dupa doua saptamani cereale si dupa o luna de la momentul initial carnita si probabil si branzica.

Laura, sunt curioasa cand o sa manance tot..ca eu o sa ii tot dau in plus.Poate imi face vreodata o surpriza si ma prinde nepregatita.
Voi vad ca nu ziceti nimic de ce mancati..inseamna ca merge bine!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Luminita,dar multi-tasking mai esti.Deci:
1.vorbesti pe mess
2.vorbesti la telefon
3.dai de mancare unui bebe
Buuun....te rog ca atunci cand dai de mancare la huni sa ne faci si poza....chiar sunt curioasa cum reusesti.

La noi planul initial de atac suna asa: o saptamana introducem marul, apoi saptamana urmatoare zeama de legume, apoi dupa inca una piure de legume, apoi carnita si branza cam la o luna dupa ce incepeam diversificarea.
Varianta pe care o sa merg e:legume piure, apoi dupa doua saptamani cereale si dupa o luna de la momentul initial carnita si probabil si branzica.

nu am fost eu, "cineva" mi-a dat peste mana si am trimis empty

vreau sa vad daca David bea zeama chioara de legume(sau ii dai direct piureul) Sunt cu ochii pe voi

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

deci linguritele faimoase de la Tigex sint de caca-maca? Tocmai ce am achizitionat una, plus alte nebunii pt Elsa gen paharute, castronase, babetele (sau cum s-o mai spune la astea), ca tot maninca ea de sparge!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

ce baietel cumintel! bravo!!!

eu am cautat pastirnac in tot orasul! declar ca francezii nu stiu ce e ala! nu am gasit pe nicaieri, am fost la magazine bio, nebio, piete, magazine de arabi, francezi si alte nationalitati - nimic. Am ajuns pina la Auchan - nimic.
In schimb am luat un mic dovlecel din ala gen castravete + 3 mere pt frumoasa suma de 2.60 euro, intr-adevar sint bio! In seara asta ma duc la intilneala cu o asociatie a producatorilor bio, vreau sa ma inscriu si sa am un cos cu legume si fructe bio in fiecare saptamina. Si e mult mai ieftin direct de la producator!

eu deja am oaresce mustrari de constiinta cu piersicile cumparate in seara asta, nu sunt bio si m-au costat 2 Eur( am luat trei bucati)

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

hello gagigs,

A fost o zi demential de frumoasa...ce mai super gasca, am ras mult, v-am barfit, ne-am pozat dar in acelasi timp am impins si la carutze.Nu- mi vine sa cred ca am plecat de acasa la 11 si am ajuns acasa la 18.30.Ma simt super relaxata de cate ori ies cu voi si ma bucur ca nu-mi pierd timpul prin casa

ada nu ne ai speriat cu teo, dar ma mai gandesc dc fac bb 2 acum sau mai astept...tre sa te mai vad o data in exercitiu functiei.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, nu bea nici o zeama,dar sa stii ca asa era o schema de diversificare de la dr.
Eu se poate sa va bulversez putin, ca eu tot zic de dr cand el de fapt are cam 3 doctori care il vad si care fiecare a propus o schema de diversificare.Noroc ca nu difera prea mult si le pun eu cap la cap
El zice ca mananca piure....se cam stramba dar se duc 30-40-50 de ml (poate ii ascunde pe undeva si nu vad eu)....sa zicem ca nu e rau, dar oricum nu suntem asa performanti ca 'cineva'....caise zici?

Mergi la inceput