Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
felicic76 spune:
july:
si tu

lucutta: ai pm!
fug la baie ca-i gata tot! 
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Helloo girls 
Piolica eu am inceput diversificarea de la 4 luni. Facea nazuri rau de tot la lapte , ajunsese sa aiba zile in care bea doar 300ml, era jale. Asa ca ma inceput usor cu cate o lingurita de suc de mar, apoi de morcov. Dupa o saptamana am trecut la pulpa de mar si suc de morcov. Apoi dupa inca o saptamana manca aproape 150g mar ras cu suc de morcov si cu o masura de cereale orez.
La aproape 5 luni ,puiul meu nu mai dorea deloc sa bea lapte asa ca ii dadeam piure facut din cereale cu lapte , dar facut gros ca sa pape cu lingurita. Am ajuns cu el la dr, i-am explicat cum sta treaba si a zis sa bagam si legume ca e nasoala treaba si deja incepuse sa scada in greutate. Cu legumele tot asa usor am inceput si cu pauza de 4-7 zile intre noile alimente introduse. Acum papam asa : mar, para, piersica, banana, mango, si suc de portocale. La legume avem asa : morcov, pastarnac , dovlecel(cel mic verde, nu dovleacul galben) cartof dulce, brocolli. Ii fac la doua zile combinatii diferite ca sa nu se plictiseasca de acelsi gust zilnic.
Cu branzica am inceput atunci cand am facut 5 luni , ai zis bine Luminita . Pediatra imi spusese deja ca pot sa incep sa ii dau cand ajungem sa papam peste 150g de piure. Acum ii dau cam 40g pe zi de branzica.
Cred ca saptamana viitoare bagam si noi carnita si mai mult ca sigur voi incepe cu vitel.
Eva felicitari pentru mar!!! 
Felicic pupici la papacios 
Cuscra mai am cateva filmulete unde papa bine, iti trimit cu mare placere ca sa pape scumpa mica 
Roxi ma bucur ca a papat Robert 
Eva desi stiu bine ca ii spune bavetica si eu ii mai spun babetica
asta pentru ca peste tot aud ca i se spune asa....na efectul de turma ![]()
Care e treaba cu lingurita Tigex , de ce ii spuneti lingurita minune ? E adevarat ca e misto si e foarte utila , dar eu nu mai auzisem de ea cand am luat-o. Sincera sa fiu mie una mi-a placut ca era de silicon, cu verde si ca era lunga. Si asa este, toate recipientele de pastic s-au portocalit de la morcovel ![]()
Ma bag la capitol nou 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit