Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Uite, bine ca se uita Miss pe prima pagina si vede ca e ziua Danei azi.

La multi ani, DanaH!!! Sa fii sanatoasa si fericita cu copilasii tai si toata familia, sa aveti parte de zile frumoase si fericite multi ani de acum incolo!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

sarutmana Missp, ca ne-ai atras atentia.

Deci:

La multi ani, DanaH, sa fiti sanatosi, sa te bucuri de ziua asdta alaturi de familie, fericiti si impliniti!

missp, mastanica=smantanica moldoveneasca.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am fo pe afara. ne-a prins ploaia. am folosit pt a 2-a oara husa aia. ziceam ca am lua-o dejeaba, dar vad ca se face utila in situatii neasteptate. fata adormi exact cand am ajuns in fata blocului, o culcai in sufragerie imbracata, si profitai sa dau cu aspiratorul, sa sterg parchetul si praful, ca era nesters de 3 zile deja si se asezase un strat doua de mazga. acu astept sa se usuce.

deci. vreau sa va intreb daca stie cineva ceva de clinica dentara DENTA CLINIC. s-a deschis aici in Vl, am gasit un pliant in posta si sunt curioasa daca o fi ceva de capul ei. l-as duce pe cornel sa-si faca dintii ca are dezastru in gura si tre sa ma duc cu el de mana ca asta-vara, pt ca ii e frica. fricosu. si am si eu o maseluta pe care am o pata sper sa nu fie carie de-aia ascunsa. plus ca n-am mai fo la dentist de cand am ramas gravida si ar cam fi cazul sa merg.

hmm...vazui poza cu Sophie dulcica mica mica.. miss, nu-ti e dor de copchilash mai mic?

nu mai stiu ce citii...mai revin

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani bebicilor nascuti zilele astea ! sa fiti sanatosi, voiosi mancaciosi si kk ciosi . dar nu foarte kkciosi, atat cat trebuie .
Uram si noi La multi ani dragei DanaH, sa fii iubia dragutza sa ai o zi super si un an excelent ! .

Clar, eu nu mai tin ritmul cu voi dragelor, raman mereu codasa si citesc in diagonala mai mereu din motive de prichindel... S-a dus linistea noastra, gata ! nu mai vrea sa stea decat in picioare, sa mearga, sa se joace cu mami- a se citi ea arunca jucariile din pat si eu trebuie sa i le aduc... am facut scurta de atata aplecat... iar ea se amuza foarte tare pe chestia asta....
Ce progrese mai facem ? am invatat sa fluieram mai ales la geam dupa masini- sta singura pe pervaz si fluiera in geam, il mai pupa il mai linge spre disperarea mea ca trebuie sa le spal zilnic..... Dar de departe, placerea ei nebuna e sa fluiere in lingura fie ca bea apa, fie ca papa... se face ca porku' nu exagerez, o schimb de trei ori pe zi, dupa fiecare masa... iar ea se strica de ras... Bine aseaaaa am ajuns de rasu;\' fiemii....
Maine plecam la tara la bunici pentru vreo luna, poate mai mult... plec cu juma de casa nu exagerez, am facut o parte din bagaje si m-am speriat... de al meu nici nu m-am atins... nu stiu cum o sa incape in masina zau.

Referitor la www.inglesina.ro/mille_miglia_ifix.htm#" target="_blank">scaun de masinanoi ne-am comandat de pe internet, in doua zile l-au livrat , nu i-am facut inca proba, maine o facem . Pare ok, sper sa fie bun ca am dat o groaza de bani pe el. Aveam scoica tot de la ei, dar mi se pare ca sta copilul chinuit in ea si am renuntat sa o mai folosim pe distante lungi, i-am stabilit locul in bucatarie si o mai pun pe Liz cand am treaba acolo .
Referitor la retete de spanac, eu am improvizat de fiecare data si mi-a iesit, a papat printesa tot, acum suntem pe urzici ca sunt mai bune si le mananca cu o placere nebuna. Avem problema cu fructele... nu prea ne mai plac, vrem papa serioasa nu fructe... aici avem o problema, dar o sa-i fac pauza o zi doua si ne reapucam, tre' sa o dam pe brazda.

Nu stiu ce mai vroiam sa mai zic, ma duc sa ma apuc de bagaje, uf...
Acolo am un net slab slab... asa ca nu stiu daca o sa pot intra, profit de ocazie sa urez La multi ani fericiti ! lui Monik16 si lui Mihaser, va pup dragele mele, va doresc multa sanatate si o viata implinita alaturi de familie .

Sa aveti grija de voi si de bebei, pupam Mladitele si Mugurasii dragi, un pupic special lui Matei si cuscrei dragi sa ne reauzim cu bine.

p.s. nu cumva sa faceti petrecerea iepurasilor fara noi, da?[

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Multumim MissP de urare. Ce scumpa e Sophia! De David numai zic... Niste ochisori... !

Si ca sa nu uit: DanaH !

Sa o vedeti pe d-ra Diana cum se joaca ea cu pantofiorii !!! Tot face si desface scaiul!!!si se uita din cand in cand la tv la acces direct ca se cearta aia pe acolo!!!

Apropo de dvd-uri cu baby einstein. As vrea si eu, ca atunci cand le-a pus gabitzam pe transfer.ro nu imi mergea prea bine netul si nu le-am descarcat. Iar sa imi iau eu... nu am gasit pe emule decat ceva in spaniola si nici alea complete ca nu era buna sursa... Ce am reusit sa descarc... my first signs i-au placut la papusa.

Asa ca va rog : cineva, oricine, care aveti timp si dispozitie sa ma ajutati si pe mine cu filmuletele, cumva, oricum! Ofer multi .

Cristina de Diana

[url="http://b1.lilypie.com/Ay6vp2.png" alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" ] ...creste, creste , infloreste [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Kristinik, uite de unde poti descarca mai multe filme din seria Baby Einstein: http://movieforbabies.blogspot.com/search/label/Baby%20Einstein
Este blogul unei amice, se pot descarca multe filme pt copii de acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

La multi ani! DanaH sa fii sanatoasa si voioasa!

voiam sa spun ca eu nu am dat ananas la copilul mic inca. Voi cum il preparati? fiert, crud , amestecat cu ceva? (orez , branzica, biscuit etc)?
La noi domnia marului se pare ca a luat sfarsit. Mananca din ce in e mai greu. Banana este piesa surpriza dar nu vreau sa abuzez de ea.
Borcanelele de fructe le papa imediat dar ce-i prepar eu nu-i mai place. Cred ca s-a saturat de combinatiile de mar.Ma gandeam la ananas ca para nu-i dau pe motiv de NeaKKNELU.

Adriana: Merge oscilo la bebe asa mic? cat sa-i dau in caz de nevoie?

Alysh: Felicitari! Stiam noi ca ai sa fii the best! Si eu am momente cand sunt asa de obosta ca-mi vine sa-mi iau campii. Dar caut sa ma calmez ca alta solutie n-am.

A mea e culmea: cu mine nu vrea sa stea in patut nici sa ma spal pe maini. Tot timpul e calare pe mine sau in locurile interzise. Nu sta nici o clipa si ea sa se joace cu o jucarie. Ma cheauneste dupa ce vin de la munca. Si cu bona e cuminte si sta in patut si se joaca frumos.Parca n-ar fi acelasi copil.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, mai nou David ma bate cu ambele maini cand nu mai vrea sa manance, eu ma apropii cu lingurita, iar el incepe sa fluture cu mainile peste mine si sa gafaie de zici ca e tren... zici ca acusi isi ia zborul... Incerc sa raman calma, sa-i tin mainile, sa-i explic ca NU, sa-i spun ca nu e frumos s-o batem pe mami, ii arat cu manuta lui pe obrazul meu cum se face „gigea-gigea“ ca sa stie ca nu trebuie sa dea cu atata violenta, dar el nu si nu

Cleo, ce ma bucur ca a papat bine Mara, buna ideea cu scortisoara!! Daviducul papa cel mai bine piureiasul cu fulgi de orez si cu fructe, dar el a papat si mere simple... s-a obisnuit cu gustul... Ce-i drept, am un copil tare adaptabil, imi place mult de el...

Dordia, acum la spartul targului am citit si eu de varicela (erau vaccinati?). sa treaca repede si fara complicatii... Dupa aceea aveti o grija mai putin

chinabulina, si eu tot asa, numai rujeola in copilarie... in schimb la 4-5 ani constatasera ca eram „predispusa la probleme cu plamanii“ (oare ce-o fi insemnat asta??) si m-au internat cateva luni la un preventoriu. Dupa aceea mai stiu ca eram anemica, eram sensibila la viroze, la raceli, mai tarziu am facut rinita cronica si tot asa... Pacat ca nu-i mai pot intreba pe ai mei parinti ce si cum (desi m-au mintit cu atatea, incat nici ca as avea incredere), dar am rugat-o pe o prietena buna sa-mi faca rost de fisa mea medicala si de vaccinuri de la policlinica unde eram in copilarie, vreau sa vad daca pot stabili niste legaturi cu bolile si problemele mele din copilarie si de dupa...

socrate, emotivitate??? Eu la prima vedere par beton de sigura pe mine, dar la ultimele examene pe care le-am dat (aici, la Germanika, pt. diploma de corespondent economic engleza-germana) imi aduc aminte ca la examenul oral mi-am infipt stiloul in deget de emotie, in loc sa-l bag in capac... Iar in facultate, anul 3, cand aveam practica pedagogica la scoala, imi tremura kuru’ in fata unor elevi de 10 ani, ingrozitor!!!!! Cel mai in largul meu ma simteam cand dadeam meditatii, one on one. Imi place sa vorbesc, dar sa vad si un feedback, ori la scoala era pentru mine ca si cum as fi vorbit in gol...

Lori – si noi tot Maxi Cosi avem, inca nu am luat scaunul mai mare, avem inca scoica...

prettysunshine, ce frumos ca o sa aveti si voi un concediu dragut si va intalniti cu o mladita de-a noastra

Hai, fetelor, care veniti in Austria la sfarsitul lui mai? E o zona extraordinar de frumoasa, gasiti cazare cu 40€ pe noapte, e aer curat, sunt multe excursii de facut... va aratam noi toate locurile pe acolo

bratafel – felicitari pentru motzata care acusi-acusi o ia la picior, vaz ca te tine mereu ocupata... Ce ma asteapta, doamne...

Micaela – noi am fost la greci (Santorini, Creta) si nu m-as mai duce... E frumos acolo, dar oamenii pe mine sincer m-au dezamagit, escroci majoritatea... asta mi-a spus si o prietena care a fost pe Rhodos... In schimb, am trei prietene care au fost la turci si toate trei au spus ca oameni mai prietenosi si mai amabili ca acolo nu au intalnit nicaieri. Eu as vrea sa mergem si noi la turci, dar Bogdan se teme de atentate...

Cleo – ma gandeam eu ca e un joc de cuvinte tipic Cleo da’ dupa aia mi-o fo teama ca e vreun nume de planta si ma fac de rasu’plansu’...

Iulia – ce bine ca ai pomenit de clinica aia dentara, mi-am amintit ca am vazut pe o revista citita de cineva in tren o reclama cum ca a aparut (in sfarsit) posibilitatea de a-ti albi nu numai dintii proprii, ci si puntile, poate ma avant si eu pe la anul incolo (sa mai astept, sa vad daca se renteaza, sa vad cum evolueaza treaba). Hehehe, nu mi-e dor de nici un copchilas mai mic, mama draga!! Mi-e dor de nopti dormite

Gabitza – esti o comoara, mersi pt. linkul cu filmulete de copii...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare,
La multi ani DanaH si copilasi de 12!
am fsot si noi azi si ne-am uitat dupa scaun de masina, cel mai ok ni s-a parut unul de la Safety, reducere de la 170 la 122$. nu mai aveau in magazin, am lasat nr de tel si au zis ca ne suna in 2 zile, cand primesc din nou. parea destul de solid, mi-a palcut ca era reglabil...
am incercat azi papa la borcan..vegetale cu curcan...n-am avut succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p
am incercat azi papa la borcan..vegetale cu curcan...n-am avut succes

Ai probat si tu? Eu am incercat o singura data sa-i dau lui David zucchini, legume si cartofi de la borcanel (nu stiu ce ma apucase) si a fost un mare esec. Cand am probat si eu mi-am dat seama de ce: avea gust de carton tocat

Nu stiu, frate, poa' sa zica astia ce-or zice, ca e bio, ca e nu stiu cum, dar nu se compara ce pun ei acolo in borcane cu ceea ce fac eu... Pai mie daca-mi ramane cate ceva, o subtiez putin, pun sare si piper si-i dau lui Bogdan ca supa-crema cu patrunjel proaspat, se linge si el pe degete...

Gata, fug sa fac mucenicii... Sa vedem ce branza mare imi iese, ca am o faina mai speciala (am cumparat una instant, care e f.f. recomandata pentru clatite, sper ca n-o stric degeaba).

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

MissP, spor la bucatarit...am zis sa incerc la borcan pt ca nu-i place ce fac eu...

Mergi la inceput