Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia83 spune:
hmmmm, gabitza, interesanta reteta data de tine. fac si io, fac si io , da diseara si fara carnita, ca-i dau acu la pranz. numa sa cobor sa iau neste lapte. mmmmmmm...mai baga retete bune bune..
ma suna socrella 
edit: 23 min si 40 sec din viata mea pierdute la telefon cu soacra...mmm
URAAAAAAAAAA!!! dati-mi un cutzit repede..
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
cleo78 spune:
fac comanda in 1 sapt.
va dati seama ca iau mai multe, sa scap de banii pe taxe.
edit: fac o comanda de test - sa vad cum o livreaza. Ei zic ca cu DHL/TNT.
Dupa ce o primesc, fac comanda mare si vas zic. Ok?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
kristinik spune:
Buna fetelor!!!
Iar nu am mai intrat de mult, dar citesc tot-tot,zilnic!
Inais si eu i-am dat Dianei spanac. Am incercat 3 variante: -fiert si amestecat cu fagaras... mie nu mi-a prea placut ei... asa si asa
-cu sos alb, in varianta adaptata , adica spanacul pus la fiert apoi adaugat putina faina si lapte si un strop de unt si putintel usturoi pe care apoi l-am scos - i-a placut mult asa
-cu cartof si putin unt - si asa a papat tot
Nu am mai comandat hainute ca i-a adus mama o gramada, eventual la tura urmatoare.
Vad ca vorbiti de scaun de masina. Si eu caut. Mi-ar place din cate m-am tot uitat si citit Chicco Key 1 sau Inglesina Mille Miglia (asta e pentru 9 -36 kg). Acum sa vedem, dar clar ca tot de pe net o sa mi-l comand, ca la noi.... nu e nimic prin magazine.
Cleo as vrea si eu 2 cutii de supozitoare, daca se poate.
Ziceati ieri parca de cei 85% ca au inceput sa se dea. Da! I-am primit deja! Da am o intrebare.... ce primesc luna asta sunt de fapt banii pe februarie? sau pe luna in curs, respectiv martie? Ca daca e asa m-au fentat cu diferenta pe o luna.
In rest noi suntem bine, papam binisor, ne bem iarasi tot laptele, dar de vreo 2 zile ne cam sacaie dintisorul nr.4 care numai nu mai sparge gingiuta o data! Deja are vreo 3 saptamani bune de cand se anunta si nu vrea sa iasa de tot. O fi mai timid...
Ah, apropo de soacre, si a mea e pe calc, vb pe mes cu cumnata-mea, cu cine se mai nimereste, cauta tot felul de chestii si citeste cate in luna si stele, si imi trimite frate la mailuri cu pps-uri de.... nici nu apuc sa ma uit la atatea. Uneori le dau delete din start
. Pai ea o fi avand timp sa stea sa se uite la ele, dar eu nu ! Nu mai zic de jocuri!
Va pupacesc pe toate! Dau send ca poate se trezest d-ra si gata cu timpul meu la calc.
Cristina
de Diana
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Multumesc pt. raspunsuri ref. ou si Diverta.
Nu mai stiam cum ii dadeam Larei - imi notasem pe undeva, da cine mai stie unde.
Dupa ce am citit articolul despre uleiul de palmier, am si pus-o pe mama sa ia azi, ca tot a fost in Cora. Sper sa fie bun - mai fol. cineva?
Adriana
bratafel spune:
buna fetelor
n-am mai intrat de tare mult timp pe aici. nu am prea avut timp.
multumesc celor care ne-au felicitat de 9 luni pe data de 10.
Bianca are 2 dinti jos, 8800gr si 73cm. merge in 4 labe si sta in picioare agatata de orice. daca o tin de manute face pasi. chiraie toata ziua si ii place tare mult la baita si afara.
am sa citesc din urma si mai intru.
o zi buna tuturor!!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Micaela06 spune:
Si noi tb sa ne cumparam scaun de masina, asa a trag cu ochiu la voi. Eu ma gandeam sa ii iau mai la vara, adica Daria are acum 9,5kg si scoica e buna pana la 13, asa a mai astept putin, poate ma mai inspir si la kidex si la urmatorul targ poate stiu ce sa cumpar.
Am vazut ca vorbiti si de vacanta, noi am vrea sa mergem la mare la turci sau la greci, unde o fi mai bine pt copil asa mic? Ar cam trebui sa ma apuc de cautat.
Lilly79 spune:
Multumesc mult fetelor pt aprecieri
la adresa Juliei.
Micaela asta cu cordonul pe sub maini m-a lasat cu gura cascata.Nu-mi vine sa cred ce sfaturi au socrii tai.Copii trebuie lasati sa se dezvolte in ritmul lor, nu tarati cu cordonul.
doloress astazi a venit walker-ul de la vtech.L-a studita singura maxim 5 minute, apoi iar a fost calare pe mine. Daca stau langa jucarie si apas din cand in cand pe butoane e ok, sta si ea acolo si cica se joaca (izbeste butoanele, trage de fluture, etc). Pe walker s-a urcat in picioare, dar nu stie inca sa-l impinga, poate dupa ce se va obisnui cu el.Asa ca, visul meu ca Julia va sta absorbita de walker macar 30 min si eu sa stau linistita s-a spulberat ![]()
iulia, da i-am facut motz din cele 2 fire de par mai lungi
Vezi ca a inceput si Mufitza ta sa se ridice si sa mearga in 4 labe? Wow, si merge si sustinuta? Imediat va merge singurica.
simonacip i-am pus clama in par doar pt poze si stateam langa ea, in caz ca are de gand sa si-o scoata din par sa o bage in gura.
Reallaura nu te stresa daca Mirci nu arunca mingea inapoi sau nu umbla ca Matei.Le va face pe toate astea cand va vrea el.Nici Julia nu stie sa-mi dea mingea, nu stie sa-mi arate nasul, dar stie sa-mi arate becul, si merge catre cateva jucarii pe care le cunoaste (minge, bila, vacuta, cub, etc) Hm...eu am invatat-o doar cum se numesc jucariile, ar trebui sa o mai invat si alte obiecte din casa.
monik16 ai reusit sa-ti adormi printesa pe la 22? Bravo.Noi inca avem nopti in care adoarme la biberon la 22:30, apoi la 23 se trezeste si urla dupa tzatza, ma duc rapid, o mufez si in 10 minute adoarme la loc, sau mai avem notpi in care adoarme o tura pe la 21-21:30 si-apoi pana la 23:30 nu o mai pot pune la somnic.
dordia off, ce rau imi pare ca au piticii tai varicela.Sper sa le treaca repede.
Lorich, da ajungea parul Juliei in ochi
Am vazut ca scriai de ananas. Stiu ca s-a mai scris, dar am uitat. Cum il prepari?
Si eu am inceput sa ma uit dupa scaune auto, si-am vazut unul maxi cosi pe mothercare, si l-ar aduce astia de la nextvision. Pe site costa 85 lire sterline, si dupa ce0au calculat astia de pe nextvision cu tot cu taxe si transport * 5 lei lira ar fi 620 lei. Ma mai gandesc
Noi avem scoica maxi cosi, si-as ramane tot la firma asta.
Fug ca s-a trezit Julia. A dormit fix o ora. Cred ca are un ceas, pt ca ziua atat doarme, o ora ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
MissParker spune:

LA MULTI ANI, draga noastra DanaH, iti dorim din inima o viata plina de bucurii si fericire, zile senine si multa dragoste, sa ne traiesti!!!
LA MULTI ANI 
Alessandra, Stefania, Diana Maria, Miruna Elena
+
Gabriel, DRAGOS ANDREI, Andrei Catalin, Vladimir Andrei, Codrin Octavian!
Sa va fie viata o calatorie frumoasa si plina de clipe minunate!!
Ziua buna si de la noi. Gata cu noptile bune (cred ca le-am visat), ne intoarcem la 4 treziri pe noapte... Or incepe dintii de sus si dureaza iar 6 saptamani? Ca sambata mergem la IKEA dupa saltele si sa stiu, sa-mi iau o franghie solida, ca sapun am deja...![]()
Mai fetelor, tare imi faceti pofta de a sarbatori si noi ziua cand va implini Daviducul 1 an... Parca parca ma imbie si pe mine gandul asta... Ei, mai intai sa vedem cum decurge intalnirea cu celelalte 3 mamici si bebicii lor, poate asa il serbam si pe Daviduc la vara... As putea invita 4 mamici cu 4 bebici, plus 2 prietene fara bebici, facem si noi o taiere de mot cu tavita, sa vedem ce-si alege baiatul...
Ieri ne-au vizitat prietena mea Angelika si fetita ei de 2,5 luni, Sophie, nascuta exact la 6 luni dupa David. Au stat 6 ore, a papat scumpica de 2 ori tzitzi, a umplut 3 pampersi
... Mama, uitasem deja cum e cu bebe asa mic... Nebuna asta de Angelika are 39 de ani, o relatie subreda cu un tip alcoolic care ezita daca s-o ia de nevasta, dar ea cica vrea bb2
I-am zis sa-si bage mintile in cap...
Gata, noi ne-am decis la locatia de la lacul Garda, este www.fewo-direkt.de/Italien/urlaub-ferienwohnung-Gardasee/p36166.htm" target="_blank">ASTA. Nu e cu piscina, dar cica ajungi in 20’ la lac cu carutul, are un pat de 2m (80% din locatiile la care mai intrebasem nu aveau decat pat de 1,90m pentru piticii de italieni
) si are o vedere superba spre lac si spre munte, asa ca aici am facut rezervarea.
Am vazut nota buna luata de Alysh si m-am bucurat mult de tot, bravo tie, way to go, girl
Acum am citit ca intrebai de atentatul din Stuttgart.
Adolescent de 17 ani (portretul etern: „genul inofensiv, invizibil, nu iesea in evidenta“ – pai dobitocii nu stiu ca exact astia fac asemenea chestii????), probabil in curand vom afla si ce fericit si iubit era in familie (
), ah ba nu, stai ca citesc ca ar fi fost de 5 ori in tratament psihiatric din motiv de depresii... Taica-su trebuie condamnat primul, ca a lasat arma la indemana!! Ah, si taticul mai avea 10 pusti, 2 revolvere si 2 pistoale... No comment. Prima stire dupa masacru a fost ca a fost impuscat de politie, apoi au „corectat“, ca ar fi fost doar ranit de politie dar s-ar fi impuscat el insusi (eu cred ca e minciuna).
Am citit de tocilara de stefany, sigur iei si tu tot 10!! 
monik, si eu sunt la fel cu dependenta asta... daca nu erau fetele de la odiseea asta imi inchideam poate demult contul pe forumul asta... Felicitari pentru cei 4 dintisori, noi tot la 2 suntem...
Dordia,
bine ca te mai vedem si pe tine! Bafta sa nu fi luat copiii varicela. Dar nu sunt vaccinati?? Ca in acest caz cica ar trebui sa nu-ti faci nici un fel de griji.
Iulia, tinem pumnii sa se faca bine Mufitza si sa-i revina si apetitul!
Mortal video-ul, cum doarme ea pe fundalul vocii lui Mircea Badea... In rest, si eu stiam ca romanii au reputatie f.f. proasta pe eBay. Plus ca e site de licitatii, nu de vanzari pure, tre’ sa te inscrii, sa urmaresti licitatiile, sa vezi cand expira, te infurii ca ti-a luat-o altul inainte si ti-a furat produsul cu 1 euro... Eu stiu de la o amica, dar eu nu ma bag la asa ceva...
Ylari, stiu ca tu nu mai poti intra decat vinerea, imi cer scuze ca am uitat sa transmit fetelor salutari si
atunci cand m-ai rugat, si eu sunt capie rau de tot!! O fac acum: Salutari si
la toate fetele de la Ylari
socrate – si eu am auzit de bine de uleiul de palmier ref. la colesterol... Bafta in continuare la analize!
Lori, eu nu dau ananas ca e alergenic, dar iti spun cum fac cu merele si perele, le fierb la abur, le blenduiesc si apoi le pun in borcanele mici la frigider, am 5 portii mereu si se pastreaza proaspete... Ia si tu un ananas mai mititel, faci 5 portii si dupa aia papi tu restul ![]()
Cleo – ce e aia mastanica?
leeloo – DVD-urile merg, David e hipnotizat!! O sa ne foloseasca mult de tot si am sa le copiez si pentru o alta mamica de aici, ca vorba aia, dar din dar se face rai, mai facem bine si altora!
Lilly79 – se pare ca baieteii (dar nu toti) sunt mai independenti, ca si David se joaca singur de minune... O incantare e Julia, o scumpica 
Magdone – felicitari pentru bebita dolofana care sta in picioare!
Desiree – vad ca si tu esti de un sadism rar, sa descrii cu atatea detalii tortul ala
ca eric – mersi mult, acum incerc Trixera si sa vedem rezultatele...
Gabitzam – nasol cu viroza aia... Fetelor din Bucuresti, aveti mare grija!
Doloress – m-am topit toata cand l-am vazut pe Patrick, cum topaie el in tarc si cum rade in hohote la tati!!! 
Magne – ai un copil precoce, ce mai, dac-o face el fericita pe mami facand la olita!
Pui neste poze de la Paris?
Micaela – si socrii tai sunt putin cam
, auzi, de ce nu merge copilul la 9 luni...
Laurita – vezi, Matei il are ca exemplu pe Daviduche si de aceea e argint viu. Pe pariu ca daca se face cald si te vezi cu Sis mai des, Matei si Mirci se vor stimula reciproc! Sa stii ca si eu stau mereu cu frica de fiecare data cand ne viziteaza cineva, sa nu-l dea peste cap pe David, dar trebuie sa insistam, sa se obisnuiasca si ei cu alti oameni, cu timpul le va fi mai usor sa se adapteze...
Postez acu’ repede cat nu terminati capitolul si ma duc sa mai citesc!
gabitzam spune:
Uite, bine ca se uita Miss pe prima pagina si vede ca e ziua Danei azi.
La multi ani, DanaH!!! Sa fii sanatoasa si fericita cu copilasii tai si toata familia, sa aveti parte de zile frumoase si fericite multi ani de acum incolo!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
chinabulina spune:
la multi ani, mami de tiza gogoasei
. multa sanatate, ca de fericire sigur ai parte alaturi de familia ta 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt