Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Noi am luat scaun de masina Inglesina Moovy de la Kidex-ul trecut....suntem multumiti de el mai ales ca e destul de lat la umeri...a costat 4 mil.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

chinabulina asa o sa fac doar curat acolo... cand vad ca are ceva si nu trece, ma apuca groaza si intru in panica, vai de mine.

Lorich nu rad ma cum sa rad, ca si a mea e la fel tot cu laptop tot cu mess , comunica cu fiu-su prin mail si semneaza"ma-ta", pe nepoata-sa o vede in pozele de pe album, ca ii e lene sa se deplaseze in cartieru meu nasol, mai are sa intre pe forum sa ma urmareasca pe mine ce zic de ea

Eu vroiam sa-mi tin fata treaza sa o scot afara sa se intalneasca cu Tiberiu, dar nu s-a putut domle, a picat lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am fost pe afara putin, e super cald si aer curat. ies si dupa masa de la 2 daca mai e frumos, dar vad ca se cam strica vremea. am papat chicken roll de la mec, e bun, dar tot mai bun e twister-ul pe plita de la kfc

fata doarme si m-am pus si eu cu ea in pat sa dorm o ora, dar bausem un litru de cola si nici ca ma lua somnul. bai, ma perpelii in pat pana ma enervai si venii la bucatarie sa ii fac supita de pui. asa ca mai bag o cana de cola, preventiv, sa nu cumva sa ma ia somnul.

am comandat aparatul www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-NE1001/" target="_blank"> asta sper ca e bun. mai astept luni-marti comanda de pe bebelusultau.ro, si pt mine neste chestii cumparate de pe un site cu chestii home-made. .iar raman fara bani in 2 zile

mai e de zis LMA copilasilor de 11 si 12, ca ieri am uitat sa cresteti mari si sanatosi.

si LMA DanaH sa-ti traiasca Teodora mica si sa fiti fericite.

hmmm..cam atat. ia sa cetesc nitzel din urma

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Niata....of...somnic...

Multam Cleo de ideea cu hambarului, ai cumva vreun nr. de telefon de acolo? Pana imi raspunzi/raspunde careva o sa caut pe net.

Iulia
Citat:
hmmm, nu stiu daca imi mai place ca se ridica ...
hahahaha..exact asa am patit si eu, super fericita de progres, dar putin contrariata ca sa dusese bruma de liniste si somn pe care le aveam; dar good news dupa ce se obisnuieste cu "noua ei putere" o sa se aseze singura jos, n-o sa mai faca tam-tam cu ridicarea, dar poate sa mai dureze!

Monik cam asa cu DVD-urile superbebe-nu neaparat ca-s porcarii, dar n-au nicio treaba cu nivelul/varsta bebeilor sau macar al bebeului meu-am un singur dvd-superbebe vorbeste si chipurile in invata"aproape-departe" si alte chestii care sunt prea de finete.

Lily hihihi..ce codita are Julia... dadea parul in ochi, da?

Adriana se recomanda oul fiert tare-cred ca din cauza riscului de salmonela.

magnetism felicitari pentru marile progrese!

La noi ananasul are un succes nebun, ma bucur ca si-a revenit Robert cu mancatul, in schimb ieri m-am convins ca avocado nu-i place. Bine ca mi-am dat seama, sa nu mai chinui copilul si sa arunc banii.
Aaaa... am taiat din el un sfert, restul exact asa cu coaja, cat mai aproape de forma initiala, cu o folie alimentara peste a stat suuuper bine la frigider-nici macar nu si-a schimbat culoarea, parca acum l-am taiat.

Gabi cand se trezeste Robert, fac supa lui si apoi iesim. Te sun! Si multam de mailul primit de tati - m-a speriat rau, dar macar e o avertizare- raman acasa, nu mai merg la supermarket, evitam cat putem o perioada.

Virginia da, eu ziceam de pampersi ca nu am nimerit cu elastic, acum ca stiu ce vreau, nimeresc; bine, mie imi plac asa. Si cred ca nu are leg cu tara de provenienta, nori, vaccin etc. pur si simplu au un semn pe ei si scrie stretch.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Legat de dvd-urile astea: nu sunt mare filosofie dar Sarei ii plac mai ales 2 si 3. E asa captivata de ele ca sta singura - ii pun videointerfonul si eu ma duc la bucatarie si gatesc sau fac curat.Ea sta in leagan sau incentrul de activitati si se uita ca i-l pun pe tv. Pot sa lipsesc si 2 ore (cu conditia ca sa ii pun altul cand se termina) ceea ce e mare noroc. Ideea e ca eu i le-am pus de cand a aparut primul nr. si avea ea 5 luni. Probabil faptul ca le stie o captiveaza asa, dar de la inceput i-au placut. Nu stiu cat de educative sunt si nici daca e prea bine ca se uita atata la ele dar daca asa mai pot si eu sa fac cateceva...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

Sanatate multa puilor Dordiei! Las ca e mai bine sa faca bolile copilariei in copilarie.

Cleo si eu vreau 2 cutii...faci comanda?

Micaela imi pare rau de ochisor! Offf...dar daca doarme Dariutza de ce nu incerci sa o scoti afara? Asa adormita cum e. Parerea mea......monsher!

Acum vine rugamintea: dati-mi si mie idei de papa cu spanac pt bebe! Am spanac. E deja curata, spalat, oparit. Cum sa i-l prepar?? Am incercat o singura data pana acum cu galbenush de ou, lapte si putin unt...nu i-a placut!

Pana scrieti voi merg sa pregatesc o parte si pt noi. Cu sos alb.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

15-22 august.Mi-ar place sa ne cunoastem

Si uite asa se arata probabil si prima vacanta facuta relativ impreuna intre forumiste . Minunta! Noi suntem acolo din 16 pana in 23. Nu se mai inscrie nimeni???

esme

Si cum ne recunoastem acolo?!

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Laura - sa stii ca asa era si Andra dar acum usor usor se acomodeaza cu alte persoane. Tocmai pt asta o scot cat mai mult si o duc pe la socrii sa mai socializeze si sa fie mai friendly

Dordia - sanatate multa puiutilor! Cum spune si Inais, mai bine acum, o forma mai usoara si scapa pe viitor. Atata ca oricand se intampla tot e greu sa ai de a face cu ei bolnaviori

Vecina - imi pare tare rau pt noaptea agitata . Poate o chinuie si dintisorul nr.4, sa-i faca pereche celui de sus .
Iesim cum sa nu, astept sa faca oki, sper sa pape ceva astazi si iesim pana in 2 cu conditia sa nu patesc ca ieri, nici nu mai am chef sa o fugaresc o ora sa manance 2 lingurite

Apropo de ananas ca tot vorbeam ieri am nimerit unu tare... imputit . Nush frate ce are dar pute a pipi de pisica . Cine stie in ce conditii aduc astia marfa, cum o tin

Lorich , Micaela - ce baftoase suntem! Avem soacre tehnologizate rau! Si soacra-mea are laptop bre si se call-uieste cu fii-sa pe mess, se vad pe webcam , TARE DOMLE

Iulia - sa stapanesti sanatoasa aparatul , ma bucur ca mandra ta e mai bine!

Inais - eu sunt praf in ale bucatariei dar ii urez pofta buna la spanac Iasminei!

De problema scaunului de masina noi am scapat. Am primit unul Chicco de la o verisoara care la cumatria bb ei a primit 2. Deci, am scapat de o durere de cap

Fug ca iar mi-a tras tzeapa, s-a trezit dupa nici 20 de min. Stai sa vezi maraiala mai incolo

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, uite www.bucataras.ro/spanac-cu-pui-si-orez-de-la-8-luni/" target="_blank">aici o reteta cu spanac pentru bebenaci.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Neata!

Sanatate multa puilor Dordiei! Las ca e mai bine sa faca bolile copilariei in copilarie.

Cleo si eu vreau 2 cutii...faci comanda?

Micaela imi pare rau de ochisor! Offf...dar daca doarme Dariutza de ce nu incerci sa o scoti afara? Asa adormita cum e. Parerea mea......monsher!

Acum vine rugamintea: dati-mi si mie idei de papa cu spanac pt bebe! Am spanac. E deja curata, spalat, oparit. Cum sa i-l prepar?? Am incercat o singura data pana acum cu galbenush de ou, lapte si putin unt...nu i-a placut!

Pana scrieti voi merg sa pregatesc o parte si pt noi. Cu sos alb.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

la mine a functionat foooarte bine reteta asta:

Tarta cu pireu de spanac(de la 6 luni) –

1 cartof mare - 50 g de spanac congelat - 1 ou - 40 ml de lapte - 1 lingurita cu smantana proaspata Se taie cartoful in bucati si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Cu 2 minute inainte de opri focul (pentru ca bucatile de cartof au fiert), se pune in cratita la fiert si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un pireu, care se amesteca cu oul. Se pune melanjul obtinut intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie in jur de 15 minute. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

eu ii faceam inainte spanac fiert cu putin unt si amestecat cu galbenus de ou fiert tare, dar mi se parea ca avea gust de verdeata aiurea asa si nici fetii nu prea i-a placut, pana i-am facut reteta asta si a mancat 2 portii. poate te ajuta si pe tine.

astia cu pampersii lor cu elastic abia acu fac reclama? ca nu mai precep nimic. sau abia acu intra pe piata in Ro?

iar m-am infipt in site-urile de bebei si ma cam papa dejetele. God help us!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Doar o mama poate sti ...

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput