Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

micaela, si eu sunt de parere doar sa cureti zona si atat. daca e doar o iritatie, trece singurica. oricum, eu stiu ca ceaiul de musetel e alergenic...

edit: fiica-mea s-a culcat la loc!!! oh, happy day! (ca-s varza de oboseala, n-am energie destula sa ma plimb prin casa acum; sa-mi termin cafeaua intai)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

China in loc sa dormim cand dorm cupiii, stam chiaune pe forum cu cafeaua in mana

Io caut scaune de masina si e jale cu decizia. Vreau sa-mi fac o lista de scaune, preturi, eventual sa vad daca cumpar de la kidex.
Stiu ca s-a mai intrebat+raspuns, dar Voi ce scaune auto aveti?

Citesc ca Romer ar fi f bune si sigure, dar costa peste 1000 lei! Jesus.. alte variante?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ziua buna si de la noi!
Fetelor eu nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi…….fiica-mea e dependenta in fiecare secunda de mine, plange si daca ma foiesc prin camera, dar sa mai si ies…….

Am citit aproape tot, am vazut si pozici si filmulete…….am vazut si ca Esme ne-a dat link pt a comanda supozitoarele cu eucalipt…….am vazut si ca ar costa cam mult transportul.Cleo, ai comandat? Daca nu, ce zici daca ti-am trimite banii pe card sa faci o comanda mai mare, sa impartim costul transportului? Iar cand vine coletul numai bine un motiv de intalneala……ca vreeau si eu sa va cunosc, ce?Am vb cu Andreap(ea e bine, fetele la fel si pazea…….ne ameninta de ceva vreme ca isi ia calculator in scurt timp si atunci sa vedeti forumeala) despre aceste supozitoare si ea vrea 2 cutii, eu una sau 2……deci, ce zici Cleo?Parca si Socrate voia……

Fug ca miroase a kk…

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

China in loc sa dormim cand dorm cupiii, stam chiaune pe forum cu cafeaua in mana

Io caut scaune de masina si e jale cu decizia. Vreau sa-mi fac o lista de scaune, preturi, eventual sa vad daca cumpar de la kidex.
Stiu ca s-a mai intrebat+raspuns, dar Voi ce scaune auto aveti?

Citesc ca Romer ar fi f bune si sigure, dar costa peste 1000 lei! Jesus.. alte variante?

Maxi Cosi, eu asta am. Au iesit super la teste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Ziua buna si de la noi!
Fetelor eu nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu voi…….fiica-mea e dependenta in fiecare secunda de mine, plange si daca ma foiesc prin camera, dar sa mai si ies…….

Am citit aproape tot, am vazut si pozici si filmulete…….am vazut si ca Esme ne-a dat link pt a comanda supozitoarele cu eucalipt…….am vazut si ca ar costa cam mult transportul.Cleo, ai comandat? Daca nu, ce zici daca ti-am trimite banii pe card sa faci o comanda mai mare, sa impartim costul transportului? Iar cand vine coletul numai bine un motiv de intalneala……ca vreeau si eu sa va cunosc, ce?Am vb cu Andreap(ea e bine, fetele la fel si pazea…….ne ameninta de ceva vreme ca isi ia calculator in scurt timp si atunci sa vedeti forumeala) despre aceste supozitoare si ea vrea 2 cutii, eu una sau 2……deci, ce zici Cleo?Parca si Socrate voia……

Fug ca miroase a kk…

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

da vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, noi avem Chicco Key1, ramas mostenire de la Andrei, foarte bun si acum.

S-a trezit Robert? papat? ca noi am mancat, stam in standby sa ne zici cand iesim.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

despre aceste supozitoare si ea vrea 2 cutii, eu una sau 2……deci, ce zici Cleo?Parca si Socrate voia……

si eu doua!

Fug, ca v-am rupt azi...fug, fug pana nu aruncati cu caramizi dupa mine!

gabi aoleu..nu s-a trez! si eu stau cu el ca e in patul mare din dormitor si n-am craj sa-l las singur, deci cand se trez treb sa-i fac supa... asta inseamna un 1 asa. E prea tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lorich, noi am vrea chicco key 1. nu m-am uitat foarte mult dupa scaune, recunosc, dar mie imi plac produsele chicco. mi se pare raportul calitate-pret foarte bun (eu am carucior chicco) si aici ma refer la produsele "mari", nu biberoane, hainute, jucarii si alte maruntisuri...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Sinupret pentru ce e? Pentru muci sau pentru nasuc infundat? Ieri Deliei ii curgeau mucii garla, nu zic ca i se umplea toata fata daca stranuta.....de dimineata mai horcaie cateodata dar n-am scos mare lucru...deci sa-l cumpar sau nu?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

E foarte bine la 1, Lori. Astept sa ma suni. Cred ca iesim oricum la 1, dar tu iesi cand terminati papica.

mi_bebelina, Sinupret este pentru fluidificarea secretiilor, este secretolitic. E bun cand are nasul infundat sau secretii mai groase pe gat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput