Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Am lucrat pe tren toata noaptea la prezentare, disperata, am refacut-o de nu stiu cate ori. Evident la prezentare eram zombi, dar aveam si niste emotii. Ma tineam de pantaloni cu o mana, microfonul in cealalta mana. In pauza m-a intrebat colegul daca imi cad pantalonii, i-am explicat ca nu, doar ca imi tremura asa de rau mana ca daca nu ma tineam de pantaloni se vedea. mami de Edvin Sebastian |
that's me!
edit: cat despre slabit, ai slabit mai multe, ca se vede, poa nu ai cantarit tu de la inceput.
Dar 3 kile pe luna zic ca e super bine, nici prea repede, etc.
Io bag acu cure de urzici.
edit: mi s-a pus pata, dar mi s-a pus pata rau!!! sa fac un peeling chimic mediu, nu f. profund. Sau macar unu cu AHA, in cosmetice; de cand cu sarcina am scapat de acnee!!
, acu daca dau jos si punctele negre si scap de porii dilatati...ar fi bestial. Nu e grav, dar urmele acneei de la pubertate inca se vad.i mi recomandati si mie un salon/cabinet ceva? eventual si un link.
zau ca mi s-a pus pata.
asta noapte ma gandeam numai la cum scap de punctele negre de pe barba, care la caldura/transpiratie se mai reinfecteaza....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata!
Gabitzule asa ma simt si eu...cand e disperat, trage de tzitzti, altfel, la joaca cu B si soacramea... uf, bine ca e o fza trecatoare
Monik si chiar azi imi spunea sotul ca nu crede ca asta micu poate fi santajist...ca sa ma uit la el, ca nu se poate..mda...
Dordia sper sa va treaca repede varicela si sa nu aveti complicatii!
Alysh te-a ajuns stresul si munca depusa pentru referat, cum sa nu te simti stoarsa de vlaga?? Hai, nu se face cald odata sa ne vedem si noi??
Socrate ce tare esti ca n-ai emotii cu prezentarile!! Felicitari pentru slabit si tie si sotului!
Magdone
Cleo mie mi s-a pus pata pe epilare definitva... Din pacate nu stiu cabinet pt problema ta, in care dealtfel nu cred, n-am observat-o...si doar ne-am vzt de cateva ori...
fug sa-i fac supele si asa plange. tre sa ne jucam
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
| citat din mesajul lui socrate Dordia sa va reveniti repede. Alysh tot vroiam sa te felicit pentru nota cea buna. Bravos Cu vorbitul in public m-am dus acum cativa ani la Oradea la un eveniment sa sustin o prezentare impreuna cu un coleg. Am lucrat pe tren toata noaptea la prezentare, disperata, am refacut-o de nu stiu cate ori. Evident la prezentare eram zombi, dar aveam si niste emotii. Ma tineam de pantaloni cu o mana, microfonul in cealalta mana. In pauza m-a intrebat colegul daca imi cad pantalonii, i-am explicat ca nu, doar ca imi tremura asa de rau mana ca daca nu ma tineam de pantaloni se vedea. Dupa asta, am tinut mai multe prezentari ca s-a dus buhul ca as fi buna. In 2007 am facut un tur al tarii cu o serie de evenimente asa ca m-am obisnuit. Am facut prezentari si cu burtica. BB era foarte fericit. Eu zic ca tine de experienta. Gemenele frumoase au fost la cumparaturi. Ce dragut. Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.A da, am slabit 3 kg de cand cu regimul adica de o luna. Sunt multumita, sotul a slabit 7. Evident are de unde. mami de Edvin Sebastian |
Socrate, ce faza cu pantalonii, ai fost haioasa. Mai, eu imi cam pierd vocea, nu mai am aer
...cred ca sunt vizibile emotiile...Dar cum spui tu e legat de experienta.Tin minte cind am fost in Polonia si am avut numai intilniri, nu maia veam nici o teama, ba devenisem vorbareata...Felicitari pt kiologramele pierdute!!!!Super.
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cleo78 spune:
deci fiica mea a facut o greva a marului de ceva timp.
Inspirata de socrate , sa iti dea Dumnezeu asnatate si tie si la neamul tau, si pofta la fel de mare lui Edvin Sebastian, cum a avut fiica mea la mar cu scortisoara!! Am fiert maru la abur, si in apa, nu pe mar, am pus neshte scortisoara. Putina, dar fiind incinta aburitoare a prins maru o aroma...Doaaamne cu ce pofta a mancat 150ml, si daca mai aveam, cred ca mai radea inca pe atat.
Si in ultimile diminetsi daca a papat cate 40-50ml..shi alea cu lupta si dai si dai si lupta...
deci, la fiica mea SCORTISOARA RULES!! (nicio aluzie la scortisoara cu gene lungi de la Breaza)
reallaura, cat despre probleme de ten, sa nu uiti, fiecare cu pasarelele lui de pe creier. Io am stoluri. Nu ai cum sa le vezi, numai io le vad. Ca is ale mele. Ce, piticii tai se arata la toata lumea?![]()
sunt f. happy ca a papat.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Niata....of...somnic...

Multam Cleo de ideea cu hambarului, ai cumva vreun nr. de telefon de acolo? Pana imi raspunzi/raspunde careva o sa caut pe net. 
Iulia
| hmmm, nu stiu daca imi mai place ca se ridica ... |
Monik cam asa cu DVD-urile superbebe-nu neaparat ca-s porcarii, dar n-au nicio treaba cu nivelul/varsta bebeilor sau macar al bebeului meu-am un singur dvd-superbebe vorbeste si chipurile in invata"aproape-departe" si alte chestii care sunt prea de finete.
Lily hihihi..ce codita are Julia... dadea parul in ochi, da?
Adriana se recomanda oul fiert tare-cred ca din cauza riscului de salmonela.
magnetism felicitari pentru marile progrese!
La noi ananasul are un succes nebun, ma bucur ca si-a revenit Robert cu mancatul, in schimb ieri m-am convins ca avocado nu-i place. Bine ca mi-am dat seama, sa nu mai chinui copilul si sa arunc banii.
Aaaa... am taiat din el un sfert, restul exact asa cu coaja, cat mai aproape de forma initiala, cu o folie alimentara peste a stat suuuper bine la frigider-nici macar nu si-a schimbat culoarea, parca acum l-am taiat.
Gabi cand se trezeste Robert, fac supa lui si apoi iesim. Te sun! Si multam de mailul primit de tati - m-a speriat rau, dar macar e o avertizare- raman acasa, nu mai merg la supermarket, evitam cat putem o perioada.

Virginia da, eu ziceam de pampersi ca nu am nimerit cu elastic, acum ca stiu ce vreau, nimeresc; bine, mie imi plac asa. Si cred ca nu are leg cu tara de provenienta, nori, vaccin etc. pur si simplu au un semn pe ei si scrie stretch.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Micaela06 spune:
Buna,
am si eu o problemuta: Daria s-a iritat la un ochior, de fapt are mici bubite rosii in jurul ochiului, eu banuiesc ca de la nisip, am fost luni la locul de joaca si batea vantul. Nu stiu ce sa-i fac cu ce sa ii dau, adica o sterg cu ser da nu are niciun efect. Sa-i dau cu o cremuta, ceva? Ceai de musetel? Are cineva o solutie? Multumesc
Lorich spune:
Mihaela
ochisorul de bobonica! Eu zic atata:fara ceai de musetel la ochi?E iritata inauntru, in ochi?Picaturi de ser fiz, atat i-as pune pentru moment. Iritatia va trece oricum de la sine.
Micaela06 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Mihaela ochisorul de bobonica! Eu zic atata:fara ceai de musetel la ochi?E iritata inauntru, in ochi?Picaturi de ser fiz, atat i-as pune pentru moment. Iritatia va trece oricum de la sine.Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
nu e in ochi, doar pe langa.

De ce nu mai esti pe mess?
chinabulina spune:
am vazut ca micutii de dordia au facut varicela (
sa treaca repede) si ma gandeam ca eu tin minte ca am facut in copilarie rujeola si atat. nu tu oreion, nu tu nimic... cred ca ma voi umple de toate cele cand o veni fiica-mea buboasa de la gradi
... mi-amintesc ca sora-mea avea vreo 5 ani si eu vreo 3 cand a facut oreion si a luat si maica-mea, ca nu facuse. si bietul tata le-a izolat pe amandoua in dormitor si se chinuia sa ma tina departe de ele, sa nu iau si eu. n-am luat, dar mi-amintesc cum plangeam ca vreau la ele si tata ma lua pe sus ca sa nu intru in camera lor...
am mai vazut ca vorbeati de cat de emotive sunteti. mie imi tremura vocea uneori, dar mereu mi se usuca gura ceva de groaza, de incep sa plescai
... si eu vorbesc constant in fata publicului; si asta de vreo 5 ani, dar tot la fel patesc, oricat de pregatita as fi...
copilul asta al meu cred ca functioneaza pe baterii solare. dupa ce ca nu prea a dorimit azi-noapte, acum a dormit 30 min si s-a trezit fresh
. si eu care credeam ca am liniste macar pana la 12...
vecina, sper ca ti-a mai trecut supararea. te invit la o plimbare si, daca sunt conditii prielnice, la o continuare a barfei ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
Mihaela sa nu razi: sunt pe laptopu socrelei si pe mes pe logata ea, da?
De bubitele, lasa-le in pace, nu mai da cu nimic, daca pielea e curatta acolo (si nu are mancare ca la Robert
) trec ele singurele. Parerea mea, poate auzi si alte impresii