Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Simona, uita-te si la www.quelle.ro/ro/q4r/damen//FH_Zmhfdmlld19zaXplPTkmJmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeSZmaF9yZWZmYWNldD1jYXRlZ29yaWVzJmZoX3JlZnBhdGg9ZmFjZXRfMSZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTUzMSU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTUzMV9yb18xOTM1JTdkJmZoX2Vkcz0lYzMlOWY=/index.html" target="_blank">Quelle pentru costume de baie, au fel de fel, si intregi si in doua piese. Daca cumva comanzi la ei, te sfatuiesc sa vezi tabelul de masuri, sa te masori cu centimetruil, sa vezi unde te incadrezi. Am comandat eu un ul mai acum vreo doi ani si mi-a venit perfect.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Mi-am amintit ca voiam sa-i spun Laurei, ca astia mici trec prin niste faze din astea in care isi arata afectiunea pentru oricine mai putin pentru tine. Am avut niste frustrari la un moment dat cu Andrei, cand nu-l voia decat pe taica-su, din culcare in sculare, doar tati era la guritza lui. Ma ofticam si plangeam, cand il strigam nici nu se uita la mine. Eu eram buna doar noaptea la nani, ca pernuta si suzeta. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Am avut si eu vreo 2 faze cu Sara care m-au lasat masca. Se suparase pe mine ca am lasat-o in carut si n-am luat-o in brate (eram in carrefour) si nici nu vroia sa se mai uite la mine. Radea cu vanzatoarea, cu taica-su iar pe mine nici nu vroia sa ma priveasca, ma ignora total. Ma puneam in fata ei si intorcea capul in partea cealalta si tot asa. Abia dupa ce am gadilat-o si am arucat-o putin in sus a inceput sa rada si sa ma priveasca. La inceput am fost socati pt. ca ni se pare prea mica pt. asemenea santaje dar e incredibila... Sa vedeti ce o sa ma faca mai incolo

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 buna dimineata si-o cafea cu lapte ![]() Monik, da de ce tii mortis sa-i pui pantofiori? Merge singura pe jos? mai lasa-o cu piciorusul liber, o sa se obisnuiasca cu timpul. Alysh, acum ca se mareste Vald si vine vremea calda, o sa tot iesiti in parc si o sa vezi fel de fel de specimene (copii, mamici), unii mai bine crescuti, altii prost-crescuti - imp. e sa nu le lasi sa-ti strice ziua Belleanne, ce sa-ti spun despre globuli?! Despre homeopatie e mult de spus, parerile sunt impartite, au fost si pe DC o gramada de discutii: unii sustin ca e apa de ploaie, altii sustin ca in urma diverselor tratam. s-au vindecat, pana atunci med. clasica nu reusise. Stii tuburile de Ossciloccocinum? sunt bobitele acele mici, albe. Exista pt. diferite afectiuni, insa ce are efect la un copil, nu e obligatoriu sa aiba si la altul, care sufera de aceeasi boala. trebuie consultat si-un medic homeopat. Eu le dau fetelor mele mereu (sunt usor de luat, nu sunt rele la gust, sunt ca niste bombonele care se topesc pe limba). Eu sunt mandra de ele (de fete), ca atunci cand au avut febra, nu m-am panicat (ma rog, acum ca mama simti cand e ceva grav si cand nu - cel putin la mine a functionat simtul asta) si nu le-am dat nimic, in afara de globuli si a doua zi nu mai aveau febra; la fel si la raceli; nu au efecte adverse, deci zic ca merita Micaela, aveti azi timp sa ne vedem, sa recuperati bluzita si restul? iti dau nr. meu pe PM Adriana |
Pai am zis ca poate o mai pun si pe-afara sa faca cate-un pas si chiar si in casa ca mi-a zis cineva ca trebuie sa aiba incaltaminte care sa-i tina glezna... Cand vine medicul il mai intreb.

monik16 spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 aaa ... am uitat, cum dati ou copiilor? moale sau tare? si inca ceva Ce este mag. asta Diverta? si unde este situat? multumesc Adriana |
Si noi tot tare dam galbenusul (albus nu dam pana la un an), bine fiert.

iulia83 spune:
neatza. se vede ca incepe sa se faca bine fata, ca-si reia trezirile dis-de-dimineatza
la 5 era in fund langa mine si-mi dadea palme. a invatat sa se scoale in fund si ma trezii cu ea dandu-mi palme in cap. o adormii fortat la 6 si se trezi la 7 iara se tragea e tablia patului si se ridica in picioare, cadea iar in fundulet, toate astea se intamplau in timp ce eu mai trageam de ochi...pana simtii miros de kk si la 8 ma trezii
s-o schimb. hmmm, nu stiu daca imi mai place ca se ridica ...
nici n-am dormit mult, decci am nevoie de 

muuulta, m-am culcat pe la 1 dupa ce l-am aranjat pe cornel, saracu la 2.30 bantuia prin casa, ma trezii pana pleca el, apoi ma trezi fata la 5, la 7, la 8, etc..deci, noapte horror...dar bine ca-i mai bine acu.
multa sanatate puilor de dordia, sa treaca repede bubitele.
simo, mai bine suntem, multumim, mai are reprize de tuse. in ceea ce priveste sinupret-ul, astept sa vb cu dr. ca si medicament homeopat fiind, nu-l dau dupa ureche.
azi cred ca fug pe la mec, ca-s singura, vreau sa incerc chicken roll-urile alea, yam-yam
fata se invarte in loc ca un caine in jurul cozii, e asa amuzanta..ii fac culcus pe jos ca se trage pe marginea patului si se lasa cu capul in jos..pana o pica in cap. doamne cata energie pe ea. si mie mi-e un sooomn. ma duc sa fac o cafea.
pup
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
socrate spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Iulia, eu anul asta fac 42 de ani, am deja doi baieti, doua cezariene, este sufiecient, mi-am facut datoria fata de tara Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Wow nu am stiut. Pai draga mea meriti felicitari de 42 de ori. Inseamna ca pe langa o mamica extraordinara esti si una foarte curajoasa. Cu doi copii atat de frumosi insa cred ca te simti rasplatita.

socrate spune:
| citat din mesajul lui inais Facut baie+baitza cu bb in cada...eu una nu vad sensul unui scaunel din ala de caditza. Sincer nu o vad pe Iasmina sa stea locului in asa ceva... Laura pt tine am intrat sa raspund: nu, nu am facut poze. Ne vedem mai des, speram, de acum incolo. Stam destul de aproape si nu e ceva one-time. Speram ziceam. Piggy te inteleg cu orele tarzii. Insa hai sa privim partea plina a paharului. Ne retragem acum. Sa aveti o noapte linistita! ![]() mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Pai sa vina soarele si caldura ca venim si noi.
simonacip spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Simona, uita-te si la www.quelle.ro/ro/q4r/damen//FH_Zmhfdmlld19zaXplPTkmJmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeSZmaF9yZWZmYWNldD1jYXRlZ29yaWVzJmZoX3JlZnBhdGg9ZmFjZXRfMSZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTUzMSU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTUzMV9yb18xOTM1JTdkJmZoX2Vkcz0lYzMlOWY=/index.html" target="_blank">Quelle pentru costume de baie, au fel de fel, si intregi si in doua piese. Daca cumva comanzi la ei, te sfatuiesc sa vezi tabelul de masuri, sa te masori cu centimetruil, sa vezi unde te incadrezi. Am comandat eu un ul mai acum vreo doi ani si mi-a venit perfect. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Super
merci mult Gabitzule!Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
chinabulina spune:
moaaaamaaaa, cat ati putut scrie intr-o singura zi, cat am lipsit de pe forum!!!
"noroc" ca n-am dormit azi-noapte si am apucat sa citesc tot... fiica-mea s-a trezit la 2 (are, frate, ceva cu ora asta
) si n-a mai vrut sa adoarma sub nicio forma. eu ma simteam rau (marti am avut o indigestie sora cu moartea si nici ieri nu-mi revenisem de tot), ma durea capul ingrozitor, ea avea chef de parlamentat. bai, si ce ma enerveaza e faptul ca ea stie ca in patut se doarme, asa ca nu sta decat culcata, nu se ridica, dar urla sa vii s-o iei. doar in tarc se ridica (are o logica fata asta!!!). la un moment dat am luat-o in pat cu mine si l-am trimis pe tati in sufragerie, am zis ca poate doarme. s-o cred eu. am deschis forumul, am citit, n-am mai scris, am deschis tv-ul... nimic, fiica-mea avea o logoree... si eu o durere de caaaap... de m-a apucat plansul pe la 5. bietul tati m-a auzit si m-a trimis in locul lui in sufragerie si a dormit el cu gogo. si uite asa am dormit de la 5.30 la 8, cand s-a trezit in urlete, imposibil sa n-o auzi... astept ora 14, sa iesim in parc. daca incepe sa ploua pana atunci, ma bat!!!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
socrate spune:
Dordia sa va reveniti repede.
Alysh tot vroiam sa te felicit pentru nota cea buna. Bravos ![]()
Cu vorbitul in public m-am dus acum cativa ani la Oradea la un eveniment sa sustin o prezentare impreuna cu un coleg. Am lucrat pe tren toata noaptea la prezentare, disperata, am refacut-o de nu stiu cate ori. Evident la prezentare eram zombi, dar aveam si niste emotii. Ma tineam de pantaloni cu o mana, microfonul in cealalta mana. In pauza m-a intrebat colegul daca imi cad pantalonii, i-am explicat ca nu, doar ca imi tremura asa de rau mana ca daca nu ma tineam de pantaloni se vedea.
Imi ardeau urechile, aveam impresia ca imi tremura vocea.
Dupa asta, am tinut mai multe prezentari ca s-a dus buhul ca as fi buna. In 2007 am facut un tur al tarii cu o serie de evenimente asa ca m-am obisnuit. Am facut prezentari si cu burtica. BB era foarte fericit.![]()
Eu zic ca tine de experienta.
Gemenele frumoase au fost la cumparaturi. Ce dragut.![]()
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.A da, am slabit 3 kg de cand cu regimul adica de o luna. Sunt multumita, sotul a slabit 7. Evident are de unde.

lui mami si a lui tati