Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
ainigriv spune:
Sarut mana pt sfaturi,s-a mai linistit fatzuca,dar vorba ta,Socrate,daca se freaca cu manutza se si inrosesc pana la urma...vezi ca i-am luat azi pt hidratare,ca si la noi se descuameaza pielicica,Avene Pediatril,o crema tot pe baza de apa termala...sper sa mearga...spal cu ceai intai,ca si apa am impresia ca-i usuca fatzuca si apoi am aplicat crema...va tin la curent!!!
Iulia,Slava Domnului ca vii cu vesti bune,ati papat/baut si daca ne si ridicam in picioruse,inseamna ca ne revenim...si daaa,va asteptam in parc,e proaspat renovat si avem banci si leagane si trenuuuul aproape...sa ne sparga timpanele!!!
Simona,sa-ti ajute Maicuta Domnului sa rezolvi cu gradi...e teroare...raman copiii cu niste blocaje energetice de la tutele astea care se cred buricul pamantului...nici eu nu aveam copii si lucram la scoala cu sufletele,dar nu mi-am permis sa dau niciodata in ei,desi mult mai mari...insa,tot copii raman!!!
Gabiztule,multi inainte anisori,fericiti langa puii tai,insa anii nu-i bai cu ei,ca noi intinerim pe langa scumpeii nostri...si eu am 35 si tot 2 operatii(una de la extrauterina,alta de la cezariana,dar ce o vrea Dumnezeu!!!
Fetelor,parca Lorichziceai ca-i pare rau ca nu a nimerit un "pampers"made in Turcia..nici eu nu prinsesem nici un lot pana acum,insa am vazut acum cum e cu elasticul...naspa rau frate,prea strampte,nu le pot aranja bine,ne-am si iritat un pic...o sa fiu atenta,desi mult il primim de la bunii.
Din categoria,"unde-s rushii???"ii tot cautam luna trecuta,acum se joaca de-a venitul,adica de vineri ma tot tin la"picatura",test negativ
,ca-s patita cu faza asta,o saptamana picatura si apoi se rupe trompa...deci,ati patit-o asa de la alaptat,sau neuronu meu e de vina...fatza nu va explic..ca-s la pubertate...oofff,taman acum in post m-a apucat,sa nu pot merge la spovedit!!!
In rest

multi si LMA sarbatoritilor,ca tot pe fuga sunt si nu apuc niciodata sa urez ca lumea...fug la 

dordia2000 spune:
Buna seara fetelor
....Banuiala mi s-a confirmat, Stefan are varicela si a erupt destul de mult...iar Tudor azi a facut vreo 4 scaune moi si are si el o bubitza pe un deget...deci mai mult ca sigur ca ii apar si lui in 2-3 zile.
Simonacip...asa e ...nu cred ca febra era de la dinti...sau poate au fost combinate.
MsB,Reallaura...ms de reprimire!
Lilly79 superba pitika!
Va poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Victoria_mami spune:
Alysh, eu pasta o sa o cumpar. Dar numai pasta. Ca am incercat si nu mi-a iesit. Gasesti retete pe culinar.ro Eu de acolo am luat, dar nu am eu priceperea necesara... asta e, o cumpar...
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Adriana_78 spune:
buna dimineata
si-o cafea cu lapte
Monik, da de ce tii mortis sa-i pui pantofiori?
Merge singura pe jos?
mai lasa-o cu piciorusul liber, o sa se obisnuiasca cu timpul.
Alysh, acum ca se mareste Vald si vine vremea calda, o sa tot iesiti in parc si o sa vezi fel de fel de specimene (copii, mamici), unii mai bine crescuti, altii prost-crescuti - imp. e sa nu le lasi sa-ti strice ziua
Belleanne, ce sa-ti spun despre globuli?!
Despre homeopatie e mult de spus, parerile sunt impartite, au fost si pe DC o gramada de discutii: unii sustin ca e apa de ploaie, altii sustin ca in urma diverselor tratam. s-au vindecat, pana atunci med. clasica nu reusise.
Stii tuburile de Ossciloccocinum? sunt bobitele acele mici, albe. Exista pt. diferite afectiuni, insa ce are efect la un copil, nu e obligatoriu sa aiba si la altul, care sufera de aceeasi boala. trebuie consultat si-un medic homeopat.
Eu le dau fetelor mele mereu (sunt usor de luat, nu sunt rele la gust, sunt ca niste bombonele care se topesc pe limba).
Eu sunt mandra de ele (de fete), ca atunci cand au avut febra, nu m-am panicat (ma rog, acum ca mama simti cand e ceva grav si cand nu - cel putin la mine a functionat simtul asta) si nu le-am dat nimic, in afara de globuli si a doua zi nu mai aveau febra; la fel si la raceli; nu au efecte adverse, deci zic ca merita
Micaela, aveti azi timp sa ne vedem, sa recuperati bluzita si restul?
iti dau nr. meu pe PM
Adriana
Adriana_78 spune:
aaa ... am uitat, cum dati ou copiilor? moale sau tare?
si inca ceva
Ce este mag. asta Diverta? si unde este situat?
multumesc
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 aaa ... am uitat, cum dati ou copiilor? moale sau tare? si inca ceva Ce este mag. asta Diverta? si unde este situat? multumesc Adriana |
niatsa, multumim de
, daca nu ajunge, mai pun io de o oala cu 
super cu bolile la pitice! esti si tu tare, langa ele, e f. important. Si mai e si educatia ta austriaca: nu din prima cu bumbi, ca si astea au efecte secundare. pe de alta parte, tu iti stii cupiii, stii cum reactioneaza etc. si stii cand e nevoie de intervenit si cand nu e atat de grav/sa degenereze.
Diverta= magazin de carti, jucarii, papetarie, belete la concerte etc. Este asha: in Unirea, etaju 3(4 cred), Malluri etaju: -1, la Eva (cica e unul din cele mai mare, e pe 2 etaje).
ou: galbenus fiert tare. Cam 10 min il las...
edit: dordia, insanatosire grabnica la cupii!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Adriana, galbenusul il dau tare.
"Diverta" este cel mai mare lant de librarii din tara. Au cele mai mari librarii, cum zice si Cleo, in Mall-urile din Bucuresti (mai putin cel din Baneasa), la Unirea. Cea mai mare librarie este in fostul magazin Eva, daca stii unde este (de la Romana, cum o iei spre Universitate, pe partea dreapta, vis-a-vis de teatrul Notarra). Au si mazagin on-line www.dol.ro .
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simonacip spune:
Neata.
Lily, scumpa foc Julia, mi-e frica cu clama aceea, sa ai grija sa n-o lasi nesupravegheata sa si-o dea cumva jos
Alysh, tu cu rositul eu cu vocea
Iulia, am vazut ca ti-a raspuns Lorich cu sinupretul, eu n-am fost pe faza ..cum mai e mufitza?
Virginia, pai mai stai un pic cu spoveditul, poate trece in citeva zile. Sa stii ca dupa nastere e mai dereglata treaba, dar ca sa fii sigura mergi la un dr. Si eu tb sa merg, dar nu-mi fac timp...Poate luna viitoare sa ajung si eu..
Dordia, refacere grabnica, ma asteptam sa fie boala molipsitoare, de obicei asta e la febra asa mare. Macar scapa de ea, ai mei dc vor face voi lua si eu ca nu le-am facut
Sis, imi pare au de Mirci, dar inca 2 drumuri si se va adapta...nu??
Ina, Micaela, si eu voiam sa va vad in pozici. Poate data viitoare.
Adriana, oul cit mai bine fiert
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Mi-am amintit ca voiam sa-i spun Laurei, ca astia mici trec prin niste faze din astea in care isi arata afectiunea pentru oricine mai putin pentru tine. Am avut niste frustrari la un moment dat cu Andrei, cand nu-l voia decat pe taica-su, din culcare in sculare, doar tati era la guritza lui. Ma ofticam si plangeam, cand il strigam nici nu se uita la mine. Eu eram buna doar noaptea la nani, ca pernuta si suzeta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simonacip spune:
Ah, multumesc fetelor pentru raspunsul privitor la costumele de baie. La Jolidon gasisem si eu unul grozav care acoperea vergeturile de la burta. Dar nu l-am gasit in magazin si nici nu-l pot comada de pe net
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"