Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Noi am fost azi cam lenesi. De fapt pe mine ma doare atat de rau spatele incat nu am indraznit sa ies cu copilul. Nu stiu ce m-a apucat de 2 zile, dar e nashpa rau de tot.
Sper sa imi treaca pe maine ca sa pot sa ies si eu.

Sunt trista ca se pare ca Patrick Swayze se apropie de final. E trist.
Ce s-a intamplat in scoala din Bavaria este socant. Evident era tipul retras refugiat in jocuri video. Ei, noi nu avem nici un joc video si nici nu vom avea. Asta e sigur. Eu nu ma joc, sotul nici pe atat. Apropo de impingator, eu am scris nasilor sa imi comande unul de pe mytoys.de si sa il aduca cand vin la sfarsitul lunii. Nu am gasit VTech decat pe roz, asa ca am luat unul de la Fischer Price. Cam tot pe acolo e. Sper sa am ceva succes cu el.

Noi in concediu plecam in Germania dar nu stiu inca perioada, depindem de concediul nasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

stie cineva un site de unde pot cumpara o rochie de ocazie frumoasa? in mai are cumnata-mea nunta si tre sa fiu frumu. imi amintesc cu groaza cat am cautat dupa o rochie pt botez si nu mai vreau sa trec prin asa ceva. pls help meee

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lilly79 da ma socrii mei sunt dusi rau cu capu, odata cand eram la masa si aveau castraveti murati ziceau:'sa-i dam si Dariei sa vedem cum face" nici nu vreau sa ma mai gandesc, ca m-au enervat de prea multe ori.
MissParker multumesc pt sugestie de vacanta, eu nu am fost nici colo, nici colo, dar tot spre Turcia inclinam a am auzit ca e papa bun-bun. Acum s-au schimbat criteriile dupa care ne facem vacanta, tb sa tinem seama de copchilasi astia mici si draguti.
Daria cand nu vrea sa manace isi strange buzele si face nu-nu din cap, de agresiuni din partea ei am avut si eu parte, a avut o perioada cand se repezea la mine si ma musca, acum vad ca s-a potolit.
stefany_p si eu tot borcanele ii dau, mi-a refuzat mancarea facuta de mine si am renuntat o perioada sa mai ii fac, o sa incerc din nou, daca nu, borcanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DanaH La multi ani cu fericire alaturi de familia ta minunata!

Chinabulina, Iulia si eu am avut o noapte de cosmar aseara, Patrick s-a trezit urland pe la 1.30, pana pe la 3.30 nu a adormit la loc. A adormit in urlete, cu capul pe mana mea, pe burta, ma luase in brate si ma tinea strans-strans! Azi s-a trezit plin de mucisori, cred ca de aceea a avut o noapte asa agitata. Bietul piticut! Insa nu are febra, asa ca am bagat batistuta la inaintare, speram sa scapam de raceala cat mai repede ca se apropie plecarea.

Micaela si al meu ma musca ceva de speriat, intr-o zi fugeam de el efectiv, cum ma prindea, cum ma musca.
Ma gandeam ca socrelele noastre nu stiu sa intre pe forum sa vada ca le barfim insa ce-o sa se faca nurorile noastre? Ca noi o sa fim peste tot, unde o sa se mai planga si ele? In fine, tu n-ai sa ai nora, ai sa ai ginere, desi cine stie poate vine si un baietel.

Miss si mie imi vine sa vomit de la borcanelele lor, au un gust tare aiurea. Dar cand merg undeva in oras sunt tare practice. Desi as putea sa-i pregatesc de acasa si sa-i pun mancarea mea in borcanel la o adica. Insa de ceva timp nu mai mananca deloc de la borcanel, de cand am inceput sa-i pun arome gen usturoi, patrunjel, nu mai vrea sa vada borcanelul. A avut o perioada cand numai de acolo manca. Fructele sunt bunute insa legumele au un gust oribil.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

DanaH, la multi ani scumpo, sa fii fericita alaturi de puii tai! E si ziua cumnatei mele azi

Iulia, si eu am pe 16 mai nunta, dar imbrac ceva deja purtat, nu mai investesc. Ultima oara mi-am luat de la Irina Schroter, a fost scumputa dar super dragutza.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

la multi ani danah sa fii sanatoasa si iubita!!!
de asemea lma tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 12!!

cred ca o iau razna..ma aporpiu si eu cu pasi mici dar siguri de clubul insomniacelor!! cred ca numai e nimeni..doar eu... de cateva zile se tot trezeste noaptea cate 1 ora si sta treaz si vb si plange..aseara iar morrrrr

am citi ca vb de scaune de masina noi am luat de la eddie bauer 3 in1 si sunt multumita de el. car seatul de nou nasvuti nu ne mai cuprindea. eric statea cu picioarele atarnate afara . si noi avem de 1 sapt carseatul nou.

socrate si pe mine ma doare spatele, dar undeva sus langa umeri cred ca de la carat atata in brate pe pitici. si eu am durerile astea de cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

DanaH...a propos...ce mai faceti voi acolo??

Aelita voi cum mai sunteti?

Gabi super blogul ala!

Despre spanac...e clar Iasmina nu seamana cu mine. Nu e deloc fan spanac. L-am facut cu pui si lapte si unt...nu s-a omorat. In concluzie...perseveram si ne uitam la Popeye!

Cine imi spune si mie cat costa inchiriatul unei masini de la Viena. Stiu ca depinde de masina, etc...dar ma gandesc ca poate stie cineva...O sa caut pe net...dar intreb si aici.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Auzi Socrate, nu stiu dc ma crezi, dar chiar magindeam la Patrick Swayze. L-am vazut cama cum o luna-doua intr-un interviu, mai slab cu 1o kg si schimbat. Spunea ca da, ii e frica de tot ce va urma.Chia ca tare trist...ce repede se duce.Of

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

DanaH sa fii fericita si sa ai o viata lunga! Sa va traiasca cele 2 comori!

Hop si noi!
Suntem la bunici...ne-am intalnit cu Diana79 si cu fetitele ei minunate.

Nu am mai reusit sa stau pe forum ca aici trece timpul mai repejor...e frumos afara...mai ne plimbam, mai ne jucam...Duminica plecam spre Timisoara...iar nu am ajuns la Bucuresti sa-mi iau diploma de la master...am o lene in mine sau sa o numesc astenie?

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Doar o mama poate sti ...

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

E tare asta!!!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput