Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia83 spune:
Deci, am sotz acasa. a fost cam nasol fara el 2 zile. zic 2 zile pt ca ieri nu l-am vazut toata ziua, decat 10 min la 12 azi-noapte cand a venit de la servici si l-am bagat in pat.
Muuulta sanatate lui Patrick pui de Doloress, sa dea Doamne Doamne sa nu fi prins viroza naspa. 
simona, eu am in 23 mai, insa m-am hotarat, iau rochia de la botez, ca e mistoaca. o sa se cam uite stramb la mine ca-s cu aceeasi rochie, dar deh, nu-s snoaba si nici nu ma dau banii afara din casa. insa fetii ii caut de o luna rochita mai speciala si nu gasesc pe nicaieri
vreau sa fie ca o zana. e prima ei nunta..in afara de a mea, cand a dansat cu mine toata np in burta, draga de ea.
scaun de masina am chicco, as fi preferat iglesina, sunt mai micute, asta al meu e mare rau si noi avem masinutza clasa pufo, cum imi place mie s-o alint, nu cred ca am fo prea inspirati cu scaunul ala. inn schimb, e foarte comod si fetii ii place tare in el. dar i-a placut sotului. l-am luat cu 5 mil de la baby expo.
ce a patit Swayze?
mmmmm..cred ca ma bag la culcare ca vad ca voi deja dormiti
noapte buna
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Multumesc mult fetelor pt aprecieri la adresa Juliei.Micaela asta cu cordonul pe sub maini m-a lasat cu gura cascata.Nu-mi vine sa cred ce sfaturi au socrii tai.Copii trebuie lasati sa se dezvolte in ritmul lor, nu tarati cu cordonul. doloress astazi a venit walker-ul de la vtech.L-a studita singura maxim 5 minute, apoi iar a fost calare pe mine. Daca stau langa jucarie si apas din cand in cand pe butoane e ok, sta si ea acolo si cica se joaca (izbeste butoanele, trage de fluture, etc). Pe walker s-a urcat in picioare, dar nu stie inca sa-l impinga, poate dupa ce se va obisnui cu el.Asa ca, visul meu ca Julia va sta absorbita de walker macar 30 min si eu sa stau linistita s-a spulberat iulia, da i-am facut motz din cele 2 fire de par mai lungi simonacip i-am pus clama in par doar pt poze si stateam langa ea, in caz ca are de gand sa si-o scoata din par sa o bage in gura. Reallaura nu te stresa daca Mirci nu arunca mingea inapoi sau nu umbla ca Matei.Le va face pe toate astea cand va vrea el.Nici Julia nu stie sa-mi dea mingea, nu stie sa-mi arate nasul, dar stie sa-mi arate becul, si merge catre cateva jucarii pe care le cunoaste (minge, bila, vacuta, cub, etc) Hm...eu am invatat-o doar cum se numesc jucariile, ar trebui sa o mai invat si alte obiecte din casa. monik16 ai reusit sa-ti adormi printesa pe la 22? Bravo.Noi inca avem nopti in care adoarme la biberon la 22:30, apoi la 23 se trezeste si urla dupa tzatza, ma duc rapid, o mufez si in 10 minute adoarme la loc, sau mai avem notpi in care adoarme o tura pe la 21-21:30 si-apoi pana la 23:30 nu o mai pot pune la somnic. dordia off, ce rau imi pare ca au piticii tai varicela.Sper sa le treaca repede. Lorich, da ajungea parul Juliei in ochi Si eu am inceput sa ma uit dupa scaune auto, si-am vazut unul maxi cosi pe mothercare, si l-ar aduce astia de la nextvision. Pe site costa 85 lire sterline, si dupa ce0au calculat astia de pe nextvision cu tot cu taxe si transport * 5 lei lira ar fi 620 lei. Ma mai gandesc Fug ca s-a trezit Julia. A dormit fix o ora. Cred ca are un ceas, pt ca ziua atat doarme, o ora Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Nu se culca mereu asa mai avem si noi seri in care-l prinde pe Badea... Si in seara asta s-a culcat la 22.
De luni sunt singura ca sotul e in delegatie, asta e ultima noapte in care suntem singurele, maine se intoarce... Abia astept!
Noapte buna!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
| citat din mesajul lui MissParker monik, si eu sunt la fel cu dependenta asta... daca nu erau fetele de la odiseea asta imi inchideam poate demult contul pe forumul asta... Felicitari pentru cei 4 dintisori, noi tot la 2 suntem... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Pai de-asta regret si eu ca nu mai intru asa des, ca nu mai socializez cu voi...
Multumim pt. felicitarile legate de dintisori

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Kristinik, uite de unde poti descarca mai multe filme din seria Baby Einstein: http://movieforbabies.blogspot.com/search/label/Baby%20Einstein Este blogul unei amice, se pot descarca multe filme pt copii de acolo. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Saru-mana! Sper ca e ok sa descarc si eu de pe blog-ul prietenei tale.

Miss, iertare!

DANA_H, LMA!!!
Daca va spun ca noi avem scaunul de masina (ala al 2-lea) de cav avea Victoria vreo saptamana si nici nu stiu ce culoare are...
am vrut de un milion de ori sa desfac cutia sa verific si am tooot uitat. Hmmm 
Mai vroiam sa scriu ceva, dar intre timp s-a trezit Victoria si am uitat. Mai scriu eu cand imi amintesc.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Nicole1980 spune:
Buna dragele mele,
Sper din tot sufletul ca nu m-ati uitat nici pe mine , nici pe Davidutul meu. Eu va mai citesc din cand in cand, insa nu prea mai am timp liber. La munca e mare stres, nu am timp nici macar sa o sun pe bona sa vad ce face bebe. Cred ca o sun o data la 2 saptamani.
David este un grasan, are 11 kg, mananca la fel de mult si a inceput sa doarma noptile. Imi este asa drag de el pe zi ce trece, este un argint viu. Il iubesc pe zi ce trece mai mult, tot mai mult.
Am citit ce ati scris in capitolul asta, insa nu am timp de conspect.
Poate venim si noi la petrecerea cu iepurasi, aproape de Pasti.
Saptamana viitoare, am sa-mi iau liber sa merg la Kidex, abia astept. Poate ne vedem pe acolo.
David mai suge o data pe zi, la culcare, insa vreau sa il intarc la sfarsitul lunii cand va avea deja 9 luni si jumatate.
Va pup si imi este dor de forumeala....
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui stefany_p am incercat azi papa la borcan..vegetale cu curcan...n-am avut succes |
Victoria mananca si la borcan si gatit (fff rar la borcan, dar ii mai dau "in deplasare") si sa stii ca nici ea nu a papat cuercanul. Incearca altceva... daca tii neaparat, dar mai bine-i faci acasa, zic eu. Noi le papam numai in caz de forta majora, daca tre sa plec si nu am apucat sa gatesc si piersicile le cumparam asa.
_
Victoria Isabella

stefany_p spune:
pupam Patrickut sa treaca mucii cei uraciosi...
mai, fi/miu nu mananca legume..nici de mine facute, nici la borcan...nik, nada, nothing....in rest n-am treaba..e campion la ficatel cu branza, iaurt, avocado, banana si alte fructe dulci..
Victoria_mami spune:
Vroiam sa zic ce a papat Victoria ieri: spaghetti carbonara... i-au placuuuuuut, a pappat tot!!!
_
Victoria Isabella 
Victoria_mami spune:
Am mai pus si noi poze noi, incepand de aici:
(vreau sa pun si cateva filmulete pe picassa, daca gasesc cum functioneaza...
)
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5312471767001466466
_
Victoria Isabella 
mihaser spune:
Neata!
Iulia si eu am nunta pe 30 mai...vreau sa iau rochia de la cununia mea civila numai sa incap in ea.
Ptr Ariana
http://www.maxbebe.ro/produs725/Rochita-unica-pentru-orice-ocazie.htm
Inais cand mergi la Viena? poate venim noi cu masina ![]()

la adresa Juliei.