Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Tudor vad ca s-a reglat la KK iar bubite nu i-au mai aparut deocamdata, dar e marait si deranjat de dintisorii care dau sa iasa si sa vedem daca o ia si el. Stefan e pestritz, si marait si plange din orice....mititelul.

MissParker nu erau vaccinati pt ca Stefan urma sa il vaccinez acum in primavara, iar Tudor era micut pt vaccin si ramasase tot pt primavara. So....m-a prins descoperita.!

Multumim mult pt sustinere...si poop toate fetele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Buna dragele mele,

Sper din tot sufletul ca nu m-ati uitat nici pe mine , nici pe Davidutul meu. Eu va mai citesc din cand in cand, insa nu prea mai am timp liber. La munca e mare stres, nu am timp nici macar sa o sun pe bona sa vad ce face bebe. Cred ca o sun o data la 2 saptamani.
David este un grasan, are 11 kg, mananca la fel de mult si a inceput sa doarma noptile. Imi este asa drag de el pe zi ce trece, este un argint viu. Il iubesc pe zi ce trece mai mult, tot mai mult.
Am citit ce ati scris in capitolul asta, insa nu am timp de conspect.
Poate venim si noi la petrecerea cu iepurasi, aproape de Pasti.
Saptamana viitoare, am sa-mi iau liber sa merg la Kidex, abia astept. Poate ne vedem pe acolo.
David mai suge o data pe zi, la culcare, insa vreau sa il intarc la sfarsitul lunii cand va avea deja 9 luni si jumatate.

Va pup si imi este dor de forumeala....

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mama ce baiat mare!!! La si mai mare! Pe langa Sara mea de 7.7 kg.... Si e mai mic cu 2 sapt . Cred ca e tare greu sa lasi puiul acasa si sa pleci la serv. Mie mi-e groaza de clipa asta.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimi!
Si in primul rand Dana H, sa fii fericita si iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
mladitelor si mugurasilor sarbatoriti in ultima saptamana cand eu nu am mai intrat.

Fug ca s-a trezit printesa.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

De mult nu m-am mai trezit la ora 7... E cam nasol... dar daca s-a culcat la 10...
Si eu vreau sa il conving pe sot sa ma duca la kidex ca am luat de la baby expo niste body-uri si colanti tare faine si vreau sa ii mai iau (sunt producatori din vaslui). Si ne trebuie si scaun de masina...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

DANA H, LA MULTI ANI!!!

"Neata frumoasele mele,

Aseara n-am mai intrat ca se intorsera sor'mea si mama de la Valencia si am fost la curte, am facut scoici (MOULES MARINIERES), mi-au iesit ca la carte. Cica e superb orasul, ma bate gandul sa iau si eu niste bilete de la Blue Air si sa i le fac cadou de Paste lui Stef. Dar as prefera Barcelorna. Ma mai gandesc....

Magdone, va astept cu draga inima la petrecere

Socrate, tare faza cu pantalonii, asa este e nevoie de experienta si n-ar mai exista emotii, cel putin la mine sunt convinsa ca asaar fi.
Felicitari pt slabit!!!
Si pe mine ma doare spatele de mor de doua zile, il rog pe Stef sa-mi faca masaje si mai ales sa-mi dea pumni in spate ca altfel parca nu simt nici o ameliorare.

Laurita, presimt ca o sa ne vedem curand! Vine vreme frumoasa, eu inca n-am inceput sesiunea, asa ca ABIA ASTEPT!!!

Miss, arata bestial locatia aceea de vacanta. Ca tot ma gandeam sa-i fac lui Stef o surpriza.....ce-ar fi sa iau un bilet?
Ref la atentate, mai ales astea din scoli , gradinite, crese...ma infioara

Elenuca, vacanta placuta iubita!!!

Nicole, si noua ne e dor de tine, in nici un caz nu te-am uitat!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

ma delectai cu pozele Isabellei de Desiree, ce scumpete ai tu acoloooo si ce frumos sta ea la tati in brate.

mihaser, merci de link vaaai ce rochite frumoase acolo. sigur o sa-mi aleg una daca nu gasesc alta intre timp. mercic

pupam Davidutz grasan de Nicole.

imi intra o musca in dormitor. ma duc s-o vanez..

am vrut sa va arat www.youtube.com/watch?v=Rbxs6-KLmss" target="_blank"> asta de ieri, da am uitat. sa va mai inveseliti

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, cat este de simpatica Victoria, imi place tare tare mult de ea!

Ina, sunt o gramada de desene animate pe blogul acela, ma mir cum de nu mi-am adus aminte sa va zic pina acum de el. Cea care il tine este o mamica de la odiseea lui Andrei.

Kidex este acum in weekend? Sau weekendul viitor?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
sunt amarata rau. iar. fiica-mea a vomat aseara. si azi-noapte. dar urat de tot. e maraita, mi-e mila rau de ea... acum doarme iar, dar o pandesc. si nu a papat nimic nou sau deosebit. offfff...
am vazut-o pe victoria, fetita frumoasa-foc de desiree. o scumpa!
gabitza, kidex-ul e saptamana viitoare, de pe 19 pe 22. si sar'na de blogul cu desene
ma duc sa sun medicul

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nadia, cat este de simpatica Victoria, imi place tare tare mult de ea!

Ina, sunt o gramada de desene animate pe blogul acela, ma mir cum de nu mi-am adus aminte sa va zic pina acum de el. Cea care il tine este o mamica de la odiseea lui Andrei.

Kidex este acum in weekend? Sau weekendul viitor?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

aviator!

-ute -ute -ute -ute pt toate mamicile!
ce mai fac burticile naoastre? Anisiap & Ana@sara?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mdaaaa... am sunat medicul. se pare ca e enterocolita. de unde a luat-o? de la mami!!! ca doar marti si-a varsat mami si sufletul din ea si nu se putea ridica din pat ... ooooffff, mami asta a fiica-mii, tare mai e strangatoare, tot duce la copil

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput