Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
Neata fetelor
Cleo, bine de tot miroase coffeeul asta...Mmm. da! Ce fac gravidutzele noastre? Mi-e dor si mie. Sunt nebuna!
Iulia, e super rochita aratata de Mihaser...Mooama, cum ma bagati voi in belele...acusi ma apuc de fetitza...sa pot sa o imbrac si eu in rochite, sa-i pun clamutze in par...
SI s afie mai potolita frate...ca baietii scot peri albi..![]()
Elenuca scumpa,abia asteptam sa te intorci, nu facem iepurasii fara tine, ce crezi?Si ne lasi fara pozici atita timp 

Glumesc
Nicole, ce bine ca ne mai scrii, mai dar e chiar dolofanel daviducul tau, din poze nu pare chiar asa...Bravo!
ALysh, ce frumos ca va ginditi la un miniconcediu de Paste...Il luat si pe Vlady?
Monik, tu la prinz nu esti prin parc? CUm de nu prea ne vedem??Hmmm
CHinabulina, sper sa nu fie rotavirus ceva...Urmareste-o indeaproape, Eu zic ca un mic regim nu ar strica,a dica un mar copt dimineata cu banana sau cereale de orez , un pilafior la prinz...Macar asa preventiv, sa vezi cum se comporta in continuare..
Doloress, sa treaca mucisorii lui patrikut, am scapat mesajul tau dar am citit la Stefany ca-ti ura sanatate...
Gabitzule n-am salvat blogul acela la preferinte..poti sa-l mai pui o data?
La Kidex venim si noi ca e alta treaba, alt spatiu. poate ne intilnim mai multe, ce bine ar fi!!Vreau s aiau tricicleta la copil...
MI_bebelina, tare m-as bucura sa-si ia ANdreeap calculator. Vreau sa ajungem sa ne plictisim de ea..![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Simona, blogul este acesta http://movieforbabies.blogspot.com/
Iar capitolul de Baby Einstein este aici: http://movieforbabies.blogspot.com/search/label/Baby%20Einstein
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
chinabulina spune:
simona, da, ii dau banana pe la 11 si orez cu morcovi si pui la pranz. mi-a spus doctorita sa-i dau picaturi de metoclopramid si saruri de rehidratare prolyte si s-o sun diseara sau daca cumva se strica treaba mai rau... ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
cleo78 spune:
Mara avea pana acu 3 dinti sus, 3 jos. Acu iese nr 4 sus si nr 4 jos. Adica nu mananca, nu doarme, nu bea, dar urla.

trecem si peste asta,da?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Am inceput si noi sa mergem de-abusilea dar mai bagam si taras pe coate! In sfarsit!!!!
Lorich si eu am patit luna trecuta asa cu indemnizatia. In loc sa vina pe card mi-a venit prin posta. A trebuit sa ma duc in hambarului cu buletinul si copie, certificat nastere bebe si copie si extras de cont de la banca. Le-am lasat copiile desi le mai aveau si ei dar deh si mi-au zis ca in 60 de zile se rezolva asa ca luna asta tot prin posta a venit si iar trebuie sa fac alt drum sa ridic banii!
Danicris mi-a placut faza cu ceaiul. Eu cand eram mica cum prindeam o cana ma duceam si beam apa din wc. Murea mama cand ma prindea, odata m-a prins ca luam cu cana si imi turnam in cap. Altadata papam crema de ghete din cutie, tigarile lui tata, pe vremea aia se fuma Carpati si el le punea intre elementii de la calorifer la uscat. Cosul de gunoi rasturnat in mijlocul bucatariei si trageam de mama focului de niste gheare.........sper ca Tiberiu sa nu semene cu mine ca eu am fost nebuna rau cand eram mica.
Chinabulina ufff imi pare rau pt printesa bolnavioara! Sa va faceti bine cat mai repede!!!
Gabitzam multumim pt link-ul cu desene!
Cleo sa iasa cat mai repde dintisorii!!!
gabitzam spune:
Va invit la capitolul 83 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Reallaura spune:
Buna dimineata fete dragi!
eu nu am mai reusit sa intru, Mircea cred ca are necazuri cu dintii, ooof, numai la san a stat totat noaptea, toata dimineata, nu ma pot departa de el ca e jale1
In primul rand, vreau sa urez

lui DanaH sa fie fericita impreuna cu familia ei!!
Am cititasa camce ati scris, am salvat retete de spanac de la Gabitza si iulia, am vazut blogul trimis de Gabitzul cu baby einstein
si le multumim.
Nicole cum sa te uitam, ne bucuram ca dai pe la noi si inca cu vesti bune. Sper sa ne vedem in apropiere de paste
Chinabulina sanatate fetii, sa-i treaca repede. Sarurile de la electrolyte sunt mai bune sa stii decat prolyte.
Alysh ce misto ca vreti sa va repeziti de Paste undeva...suuper.
Iuliaeu n-as lua rochie de ocazie neprobata...
Elenuca drum bun!
Mihaser hai ca te asteptam mai des cand vii in Timi.
Socrate imi pare rau ca esti cu spatele uuuf.
NASOL CU pATRICK swayze...am vazut de 33 de ori Dirty dancing
[/red]Miss[/red] super prietena ta care vrea bb 2 cand sofia are doar 2,5 l
Situatia fam e insa naspa...felicitari pt curaj si in cazul asta.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE