Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

feli nici al meu nu doarme decat daca il duc afara la plimbare, se trezeste la 6.30 (daca nu ma trezesc inaintea lui nu mai papa) si daca ne culcam amandoi, reusim sa mai bagam un somn de pe la 10 la 12
cu CM...eu de obicei ma simtsi si nu prea pot sa ies la plimbare din motive de hemoragie (scuzati detaliile), s-a intamplat sa fiu in concediu in perioade din astea si a fost un fiasco

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

fete ia uitati va cum plutesc bebelushii daca ii duceti da baby spa

http://www.youtube.com/watch?v=vIt3RSatsoA&NR=1

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

ce copil ...

Nici Alex nu doarme mai mult de 2 ore hai 3 in cursul zilei, adunate asa, nu deodata toate. Asa ca seara de multe ori e marait ca e obosit, cum a fost azi, nimic nu-i convenea. Si la 9 a cazut lat, doarme dus

Si noi ne-am aranjat deja vacanta. Visam la ea. O sa mergem in Grecia cu totii. Deja am emotii cand ma gandesc ca mergem cu avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

feli nici al meu nu doarme decat daca il duc afara la plimbare, se trezeste la 6.30 (daca nu ma trezesc inaintea lui nu mai papa) si daca ne culcam amandoi, reusim sa mai bagam un somn de pe la 10 la 12
cu CM...eu de obicei ma simtsi si nu prea pot sa ies la plimbare din motive de hemoragie (scuzati detaliile), s-a intamplat sa fiu in concediu in perioade din astea si a fost un fiasco

pardon , chelului tichie de margaritar ii trebuie atunci, io ma gandeam la altele,imi pare rau, stiu cum te simti, am prietene care reactioneaza la fel de nashpa si nici dupa 2 copii nu s-au reglat, succes!
eu, in concediu cu al meu sotz, ma transform nu vreau decat la hotel si restaurant(nici macar un ness cu apa rece nu-i fac) si fac figuri (sa se simta al meu ca si cum ar fi in concediu cu o pitzipoanca, careia vrea sa-i bea apa din condur si aia nu i-l da), asa m-am obisnuit din tineretze, de cand mi-era frica sa n-o duca pe alta in vacantza si am perpetuat-o si sa nu credeti ca sotului meu nu-i place(adevarul ca si io-l complimentez si-l laud cum nu o fac un an jocuri, ce vreti(sunt paishpe ani la mijloc si mai trebuie condimentat)!

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nici dupa 2 copii nu s-a reglat treaba? nu-mi ucide sperantele

S-a trezit Falcone? Ca eu o sa adorm pazindu-l pe fimiu care s-a culcat pe la 8.30, ma omoara programul lui, dar cred ca va fi bine la vara cand va fi ziua lunga si o sa haludim p-afara pana tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

AlexaM, mi-am amintit cum papa Matei prima masa de morcovel, ce frumos, la noi nici o sansa sa va facem concurenta. Ti-am citit pov nasterii, ce frumooooss!!!!! Si ce te-a ajutat Dumnezeu sa nasti usor, natural si sa scapi in ultimul moment de cezariana. Eu tot natural am nascut.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mersi mult Eva. Da...am avut mare noroc cu nasterea. Am zis si inca zic tuturor sa aiba parte de nastere ca a mea...ca tare a fost bine.

Matei a papat prima data cereale...i-au placut. Ieri abia i-am dat si eu morcov si tot asa...se facea ca vomita... Astazi i-am amestecat cu lapte si a fost muult mai bine. A papat 80g... ieri nici o lingirita. (Mai papase inainte suc de morcov si morcov pasat cu mar si para dar nu simplu). Incearca sa ii dai cu laptic...asa am vazut ca scrie prin mai multe carti (n definitiv si piureurile noastre le facem cu unt sau cu lapte, nu?) si vad ca morcovul (cu toate ca e dulce...) nu e prea apreciat. Sigur o sa pape bine Noah...trebuie doar sa gasesti modalitatea care ii place lui mai mult. Lui Matei, de exemplu nu ii place marul crud cu pulpa, doar suc sau mar aburit (la steamer)...asa ca ...ma conformez..

Fce...parca am mai raspuns eu intr-un post apropo de morcov...dar poate am uitat sa-l trimit...nu mai stiu ... il poti amesteca ori cu apa care se scurge de la steamer, ori cu suc de morcov, ori cu apa plata, ori cu lapte (la noi a functionat cu lapte) si trebuie sa fie cat mai lichid...abia sa stea bombat in lingurita (nu stiu daca intelegi ce vreau eu sa spun...sunt cam in pana de inspiratie la ora asta...). Sper sa mearga...
Crema ...si eu folosesc tot crema de galbenele cum spunea si Eva. Ii dau si pe fata ca ii fac masaj si pe fata si frunte...cam peste tot ii dau cu crema...

Andreea_Ada ...bine ai venit..

Babymom...felicitari pentru bebelina si muuuulta sanatate!

Giuliana...e un scump Edi...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello , ma bag la capitol nou

Capitol nou

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Oricum, ai grija la parabeni, EDTA, BHA, BHT si phenoxyethanol!!! Sint super toxice. Mare atentie si la servetelele umede, sint fff. periculoase

Aoleu! Eu folosesc pt Sofia servetele cu lotiune de la Sanosan si la ingrediente scrie phenoxyethanol, paraben, propylparaben

De ce sunt atat de periculoase? Ce se poate intampla?

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

nici dupa 2 copii nu s-a reglat treaba? nu-mi ucide sperantele

S-a trezit Falcone? Ca eu o sa adorm pazindu-l pe fimiu care s-a culcat pe la 8.30, ma omoara programul lui, dar cred ca va fi bine la vara cand va fi ziua lunga si o sa haludim p-afara pana tarziu

imi pare rau, dar nu prea s-a reglat treaba. Cu una din ele tin legatura, vb la telefon zilnic, si la fel se plange
Falkone nu s-a trezit, dar eu nu mai pot sa stau, mor de somn, asa ca ma gandesc sa trag pe dreapta si vad eu cand se trezeste
tzitziri, joy:

nu ma speriati cu servetelele cu lotiune de la Sanosan, cele cu crema multa , eu sunt foarte inacantata si multumita,il sterg dupa pipi cu ele si ramane pielea grasa,cremuita, caci numai dupa kk il spal si-l dau cu crema de galbenele cu vit E ( cumparata de la plafar si facuta de nemti ,ma dau si eu cu ea pe fatza si-mi prinde tare bine)
Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata

Off mai dragelor ammici, ma incearca asa niste sentimente contradictori!!!! Cand vreau sa-i dau micutei sa suga si se pune pe plans si pe urlat mi se rupe sufletul!!! parca o lovesc , nu gluma!! Nu suport sa o vad asa... si suspina incat imi zic de fiecare data ca renunt la alaptat si trec pe lapte praf ca asa va fi fericita si poate creste la fel de frumoasa sanatoasa si mai ales voioasa si cu LP.

Apoi dupa ce trece criza, mi-e asa de drag de ea cum se cuibareste la inimioara mea si imi tot spun sa fac tot ce pot sa nu o intarc ca imi e asa de drag cand suge.... si ca lapticul meu este mult mai bun pentru ea...

Si tot asa, nu stiu ce sa ma mai fac....
Mai e si chestia ca pe matei l-am alaptat pana la 1 an si de ce ea ar fi mai prejos... desi la Matei mi-a fost mult mai greu ca nu prea aveam lapte si il hraneam din ora in ora (0 lunga perioada de timp)

SUNT PUR SI SIMPLU DEBUSOLATA!!!!!

Cu pompa de san am rezolvat-o in familie cu o cumnata. sarumana mult tuturor care sa-unoferit sa ma ajute. Sunteti niste prietene ADEVARATE!!!!! GAIA NEVIA

Va tin la curent cu evolutia....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Incearca sa ii dai sa suga stand in picioare si leganand-o...ca si cum ai vrea sa o adormi. A avut si Matei o perioada mai rebela si asa l-am convins sa suga.....poate merge

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput