Pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Hop si eu cu una bucata pepenasa maraita si agitata de mama mama, ca tot vad ca e in trend , oare s-or fi vorbit?Chiar ma intrebam ce-i cu linistea asta pe forum, dar dupa aceea am citit am vazut ca unii sunt bolnaviori, altii sunt agitati, si tot asa.
Eu am avut o zi super nasoala, abia am reusit sa ma spal si sa mananc, iar mancare si curatenie am facut abia cand a venit sotul de la munca.Off ca de o luna tot zic ca maraie din cauza dintilor si tot nimic.Pare a se simti ceva la pipait in partea de sus, si parca e si putin umflata gingia, dar poate doar mi se pare.Azi s-a suparat si pe mancare si a papat doar san, abia in seara asta a halit un iaurt simplu de 125 gr.E prima oara cand mananca o cantitate asa mare de ceva, nu mi-a venit sa cred, mai ales ca a fost si pentru prima oara si era si acrisor.
In rest toate bune si frumoase, maine imi vine si coafeza, ma tund, ma vopsesc si imi trag si niste suvite.Inca nu sunt foarte hotarata ce si cum dar cred ca o sa ma las la mana ei.
Ciclu nici eu nu am, si sincera sa fiu nici nu mi-e dor ca u aveam niste dureeeeri, de groaza nu alta.
Par si Alexandra are doar de-o baie.Parca e baietoi.Noroc de cercei
Si sa va mai stresez cu o intrebare:la cate luni au stat bebeii vostri in fund si la cate luni au stat in picioare(sprijiniti).Eu nu ma agit prea tare, o sa stea cand o sa fie pregatita, dar sotul meu m-a disperat.avem niste prieteni a caror fetita mai mare cu o saptamana decat Alexandra sta f bine in fundulet si sta si in picioare tinandu-se de marginea patutului.Eu i-am explicat ca doctorita mi-a zis ca abia de la sase luni sa o pun in fund, dar el o tine una si buna, ca fata alora sta si in picioare si a lui nici macar in fundSi am pus intrebarea ca sa citeasca si el raspunsurile voatre si sa nu ma mai bata la cap.Uff, barbatii astia

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

fetelor vad ca vb de impachetari si electrostimulare..cand vreti informatii reale despre acestea intrebati-ma pe mine!!nu uitatzi eu am salon!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

pai zi aici tot ce stii!

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

violeta, marea majoritate a copiilor eu zic ca stau bine de tot in fundulet undeva dupa 7 luni. Acuma este adevarat ca unii copilasi sunt mai precoce din acest punct de vedere si stau mai repede. Este important sa nu fortam copilul inainte de a fi pregatit.

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Iriss, cartof dulce am vazut in Cora Pantelimon si Carrefour Militari si Vitantis. In Cora era in partea aia spre produse din peste, icre. In Carrefour Militari este la raionul de fructe/legume exotice, iar in Vitantis e la vedere (dar aici nu au mereu). In legatura cu legea care reglementeaza persoanele la intretinere, uite www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_6823/pageID_1/2.html" target="_blank">aici.

Violeta, medicul Irinei mi-a zis sa nu o fortez cu nimic, nici sa stea in fundulet, nici in picioare. Fiecare copil - la timpul lui. Cand va fi pregatit va sta. Nu inseamna ca daca sta mai devreme (in fundulet, in picioare) este mai bine.
Edit: Violeta, acum mi-am dat seama ca fetita ta e cea mai micuta dintre pepenasi, abia a facut 6 luni. Pai nici nu e indicat sa stea mai devreme de varsta asta, asa zic doctorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata mamici si pepenasi, asa cum am promis...va anunt!

Uitati-va la semnatura!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Maicuta Sfanta ai grija de copilasul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

camy felicitari

vio Daria a inceput de 5 zile sa stea in funduletdeci sta in fundulet de la 7 luni jumate,mai cade intr-o parte,daca incercam sa o pun sa stea in fundulet incepea sa planga

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza

Raportez o noua noapte fara laptic,a servit dimineata la 8,vreo 120 ml.Seara mancase la 20.Oare nu e prea mare distanta intre cele doua mese? In rest,e ok,se trezeste deja mai rarutz,ii dau suzeta si adoarme la loc.

Plange

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tocmai citeam linistita ce ati mai scris , cand am vazut mesajul lui Camy!!! Mi-au dat lacrimile de fericire!!!!!

FELICITARI!!! SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA , UN BEBE SANATOS SI VOINICEL!!!!

Daca ai stii cat de mult ma bucur!!!..

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, felicitari!!!!

Vio, Aida nu s-a impacat niciodata cu statul in fundulet, de-abia de la 8 luni accepta sa stea si in fundulet nesprijinita, si numai cand are ea chef; daca e pusa in fund si nu vrea, se arunca pe spate si tipa . In schimb sta in picioare sprijinita cam de la pe 6 luni jumate. Cum stii si tu, fiecare copil e unic si are ritmul lui

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput