Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
M-a emotionat atat de mult mesajul lui Camy ca am uitat de ce intrasem de fapt!!!
Ella, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai parte de multe , multe bucurii, impliniri realizari alaturi de Ionut si sot!!!

Iza, Mihaita sta nemancat 12 ore de la 4 luni...mananca seara la 8.- 9 si dimineata la 8.00 .
Vio, nu te mai stresa...fiecare copil cu ritmul sau...
Si apoi Alexandra e mezina noastra....
Didi, felicitari pt dintisor!!
revin...sunt in zona..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
vias spune:
da...nu-mi vine sa cred...dar se intampla...
Visele mele in Care darius imi spunea ca voi avea repede-repede o fetita...se adevereste!
Sunt convinsa ca-i fetita!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+
Maicuta Sfanta ai grija de copilasul meu!
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus da...nu-mi vine sa cred...dar se intampla... Visele mele in Care darius imi spunea ca voi avea repede-repede o fetita...se adevereste! Sunt convinsa ca-i fetita! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 4+ Maicuta Sfanta ai grija de copilasul meu! |

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

pica1 spune:
CAMY felicitari pentru sarcina. Iti urez sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere la fel. Sa traiesti fiecare clipa cu zambetul pe buze si sa fii increazatoare ca in momentul asta esti in stare sa treci munti si ape ca viata din tine sa iti ofere primul zambet, primul mama, prima zi de scoala si primul baiat cu care vine acasa. Pup dulce
scumpi spune:
CAMY FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!! M-au trecut fiorii de emotie si ma bucur enorm pt. voi! Doamne-Doamne sa-ti ocroteasca sarcina si sa ai un bebe sanatos! Sa fie intr-un ceas bun 
Vicky mersi mult 
Sebastian, minune mica
ella81it spune:
Buna dimineata!
CRISTINA_26 multumesc!
CAMY felicitari ptr.sarcina.Iti doresc din inima sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Plang de bucurie .Revin .....
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
scumpi spune:
ELLA LA MULTI ANI
cu sanatate si multe, multe bucurii alaturi de familie! O zi minunata
!
Sebastian, minune mica
dana81 spune:
CAMY, Dumnezeu e mare, FELICITARI
, sunt sigura ca va fi o sarcina usoara si o perioada minunata, Darius va veghea pentru asta
Asa de tare m-am emotionat!!!!!
VIO lasa fata in pace...Clara a stat bine in funduletz dupa 6 luni, eu nu am facut nimic sa o incurajez si acum la 7 luni se ridica din 4 labe in funduletz si apoi vrea in picioare, nu am sa o pun in premergator si nici nu am sa o fortzez...dupa mine fiecare copil e deosebit in felul lui.Pupacim Alexandra

MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dia_filipas spune:
Camy mi-au dat lacrimile de fericire!!! Ma bucur enorm pt. tine! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos!!!
FELICITARI!!!
ELLLA, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIE!!!

Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Kimmy spune:
Camy DD sa aiba in paza bebelusul din burtica
.E o bucurie imensa!Felicitari!Asteptam detalii des des!
Vio tati poate sa se relaxeze!Cum au spus si fetele,fiecare bebe are ritmul lui.Timea pana la 6 luni nu a stat deloc.Nu am pus-o eu.Dupa 6 luni incetuc am pus-o si a stat si singurica dupa aceea destul de bine.Si abia acuma la 8 luni pot sa spun ca se sprijina bine pe picioare,daca o tin de la subbrat.De manute deloc.
Abia de cateva zile a reusit sa se ridice singura in fundulet.Acuma e un sport pe care il face cat de des poate ![]()
Cristina multumesc de raspuns,deci pot sa o las linistita pana se trezeste de tot ![]()
Ella 
La Multi Ani 
Tot tot ce-ti doresti sa se implineasca 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra