Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
Marina_1609 spune:
Camy ma bucur enorm! ce veste frumoasa! ai grija de tine si de samburel!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
VIO - Erika e nascuta pe 1 iulie, deci e mai mare cu 2 luni, si sta in fundulet doar de vreo doua trei saptamani, si inca se clatina, nu sta bine. Se mai sprijina intr-o manuta dar mai vine in nas. In picioare sta sprijinita si incepe acum sa se ridice si in patru labute, dar nu se prea taraste si nu se rostogoleste prea mult. Doar daca are un stimul serios. In rest e foarte activa, da din maini, chiuie mult, se supara si "maraie" la mine.... Cand ziceau toate fetele ca ai lor se rostogolesc si a mea nu se rostogolea, ma apucase si pe mine angoasa... Ea s-a rostogolit tarziu tare, nici nu mai stiu cand... Cred ca nu a interesat-o, i-a fost lene poate, dar nici eu nu i-am creat toate conditiile. Acum o las mai mult pe jos, si diferentele se vad de la o zi la alta. pentru stat in fundulet, eu nu am tinut-o intre perne. Deci a mea tecuse de 7 luni si nu statea inca "bine de tot" in poponel.
CAMY - cata bucurie! Sa fie totul bine va doresc, sa ai parte de o sarcina usoara, iar bebe sa fie sanatos si mancacios! Ca va fi fetita sau ca va fi baietel, sunt sigura ca va va aduce numai bucurii si soare in suflete! aveti grija de voi!
ladymina77 spune:
Neata buna,
Doamne ce veste buna,Camy,te pup si te rog sa ai grija de tine si de samburel!
Si noi suntem bine,am fost la cardio,am facut echo la inimioara,nu avem absolut nimic,avem o inimioara sanatoasa,exista un suflu usor functional care este cel mai probabil de la o anemie.Mergem si la hemogrma sapt viitoare.15 minute cat a durat echo eram picatura de apa. Multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine!Eram acolo pe holul institutului si gandul mi-a fugit la Camy,cum statea saracuta si astepta cu lapticul sa-l duca la Dariusica.Vorbeam cu Adi acolo si m-a pufnit plansul.
Sper din inima sa aiba un bebelus sanatos care sa-i aline suferinta si micutul Darius sa fie fericit acolo sus stiind ca mama lui are acum o alinare si aici pe pamant~
Merg sa o culc pe mamaruta!
Revin
Didi,felicitari pt dintisor!
M&M spune:
Iza,
Mina, ma bucur sa aud ca nu e nimic grav !!!
Eu imi savurez cafelutza...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
AnnaBaby spune:
Camy ma bucur enorm, e cea mai buna veste pe care am auzit-o de ceva vreme! Sa dea DD sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos asa cum merti din plin!!!

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
dr_anca spune:
Camy
sa aveti grija de samburel Dumnezeu sa va fie alaturi. Asta da veste si cadou de 8 martie.
Sunt asa bucuroasa.
Imi pare rau ca nu am urat la multi ani si o fac cu intaziere
La multi ani Madina, Serbanica si Boti
La multi ani Ella
Mamica de
cuminte
iulie 2008
anaxena spune:
violeta ,Maria a stat in fund fara sa o mai fi pus eu vreodata la 7 luni dar in picioare sprijinita statea de la 6,asha ca nu e nicio regula
noi acum stam singure in picioare cateva secunde,azi am facut si 2 pasi,i-am dat drumul si s-a dus 2 pasi inainte si a cazut..dar exersam,oricum se tzine scai de mana mea,nu cumva sa ma piarda
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dr_anca spune:
Intrasem sa va dau link la o care foarte interesanta care abia am descoperit-o.
Poate o aveti deja dar nu strica.
Si oricum tot timpul suntem in pana de idei cu privire la jucariile copiilor.
http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=ghid
Va pup si va urez un week-end placut!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
anaxena spune:
Camy mii de felicitari!!Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si frumos si sa va umple inimile de bucurie!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Ella