Pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Boticelina

Serbanica

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Nici noi nu avem dinti si suntem mari!!!

DIDI felicitari pt dintzuc!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

fetelor vad ca vb de impachetari si electrostimulare..cand vreti informatii reale despre acestea intrebati-ma pe mine!!nu uitatzi eu am salon!!

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gata culcat bebelakis

capri orice sirop pt copii dupa x zile de la deschidere trebuie aruncata (x = functie de fiecare siropel in parte) => chiar daca era in termen cel mai probabil ce ai luat tu era alterat. nu stiu insa in ce masura afecteaza asta laptele tau...sanatate!

am aflat de ce nu se da peste pana intr-un an - creste terenul alergic al copilului. nu la peste...la orice alt alergen asa ca sigur nu ii voi da pana la 1 an.

maine am sa fiu toata ziua pe drumuri asa ca ma apuc sa ii fac legumele acum ca sa aiba ce ii da bona.

revenim

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Maitreyi, merci frumos. Vezi, pe unele cutii scrie ca se arunca la x zile de la deschidere, dar pe asta nu scria , ca special m-am uitat. Scria doar conditiile de pastrare. Deocamdata suntem bine .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am zis ca suntem bine, adica fata pare ok, slava Domnului . Io pot spune ca mi s-a dedsumflat gura aproape de tot, dar sunt racita raaaau, si ma simt ca naiba .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

fetelor vad ca vb de impachetari si electrostimulare..cand vreti informatii reale despre acestea intrebati-ma pe mine!!nu uitatzi eu am salon!!

Maria,povestea nashterii

Spune-mi si mie, te rog, ce proceduri sunt recomandate in cazul alaptarii De ce nu se recomanda electrostimularea?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Citat:

Maria,povestea nashterii

Spune-mi si mie, te rog, ce proceduri sunt recomandate in cazul alaptarii De ce nu se recomanda electrostimularea?

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

din contra se recomanda electrostimularea si vacuumul si in niciun caz impachetarile

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Citat:

Maria,povestea nashterii

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

din contra se recomanda electrostimularea si vacuumul si in niciun caz impachetarile

Maria,povestea nashterii

Hmmm, pai mie 2 asistente de la saloane mi-au zis ca nu se recomanda nimic, doar sa vegetezi; ce m-au fraierit! Unele ziceau ca din cauza cremelor care se dau inainte de procedura respectiva, altele mi-au zis ca se agita laptele.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Saluti fetele, am lipsit cam mult, da vad eu ca nu sa prea simtitasta e.
Boti si Serbanica, cu intarziere cei drept.Azi fiimea a facut 7 lunite si de dimineata parca am fost in transa de bucurie si e parca ma simtit, a stiut ca a fost super fericita azi toata ziua.
Abia acuma am reusit sa recuperez ultimele cpitole.
Mam simtit foarte rau, fata e foarte energica si nu are stare de loc, dinti nu avem.
Si inca nu am reusit sa gasim chirie.cautam
Mii de pupici

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput