Pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
maitreyi spune:
ou se fierbe tare. dupa ce incepe apa sa clocoteasca mai lasi oul 10 minute. eu i-am dat si de la tara si de la oras
ala de la tara daca i-l dai tre sa fie de cel putin 3 zile ouat.
anna cu placere 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ioana spune:
Si noi in club. Fara dinti si fara par. la cele 8 lunite implinite astazi.
da ne laudam cu 10 kg si 70 si ceva cm...
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ankalaura spune:
Asheaaaa
Sred ca intre timp ati vazut si voi la teve stirea cu 85%. La radio au spus ca mai intai vor primi banii cele care au nascut anul asta, dar e o aberatie, e din seria "la TeVe se spune prostii"
Logic gandind, daca au nascut si pe 1 ianuarie, tot aveau 42 de postnatal minim, plus cel putin o saptamana pana sa "inmatriculeze" copilul, deci eu nu cred ca vreo mamica ce a nascut anul asta a depus dosarul mai devreme de mijlocul lui februarie, ori daca e asa, nu e timp suficient pentru procesarea datelor!
Deci la TeVe se vorbeste prostii!!
Apoi de asta, nu are nici o legatura data nasterii. Eu pun pariu ca data de incasare ramane aceeasi. Cu siguranta insa are importanta data depunerii.
Asa cum ziceati si voi, daca ai depus la finele lui februarie, nu ai cum sa primesti maine banii... M-as bucura sa se miste asa rapid autoritatile romane, dar NU se misca.
Ieri nu mi-a mers deloc netul. Asa ca am citit foarte putin, si spun cu intarziere
MULTI ANI FERICITI BOTI si SERBANICA!
Tot ieri am avut o zi oribila. Am primit instiintare de la Ambasada de la Viena ca nu au incasat toata suma, din 840 de dolasi lipseau 25,11... asta din cauza incompetentei astora de la banca, cu care tot port discutii de ieri si tot nu am lamurit nimic. Cica era un comision de care nu stiau. Dar pe mine nu ma intereseaza, ca eu am pus pe virament o suma care trebuia sa ajunga integral la ei, urmand ca toate comisioanele sa fie retinute separat din contul meu! In fine... o mie de nervi, nu am rezolvat inca nimic cu banca 
Am trimis in schimb un nou formular, sa imi extraga ei de pe card... Doar ca asta a insemnat alti 20 de euro la curier, alte 2 saptamani pe care le voi pierde pana extrag ei.... si tot asa...
In plus, fac fizioterapie si masaj zilnic, asa ca sunt numai pe fuga.
Mama e de ieri la noi, am reusit sa ne certam tot ieri.
Eliza e ragusita si tuseste ca un magar.
Asa ca acuma ma imbrac sa ma duc cu ea la dr...
ooka spune:
salut
La multi ani sarbatoritilor zilei si la multe lunite! As da si cite o floricica dar nu'mi apare butonul
mami de Sofi
iriss27 spune:
boti, de unde ai luat cheag? Ma bagte gandu sa fac mozzarella, de la dulciuri m-am taiat singura (desi barbate-miu are insirate prin toata casa ciocolati, sucuri, bomboane, croisante), so, vreau si eu sa cumpar cheag
, ca de dulciuri nu ma pot apuca, mancare nu prea am chef sa mananc si cum copilul al mare e la bunica-sa nu fac nici o mancare. 

Am citit ca fii-miu nu e singurul chelios din bostana, dar cand are de gand sa le creasca parul???
Tot ieri am aflat ca imi pleaca chiriasul de la garoniera, sunt suparata, pt ca din chirie acoperam 90% din credit 
Sper sa gasesc cat mai repede pe cineva.
Mai e vreo mamica fara ciclu?? Fii-miu face 7 luni si eu tot nu am musafiri ![]()
Vreau si eu in parc la intalneala cu voi!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
dara_d, ce impachetari faci si pt ce sunt? mie imi spuseserade la salon sa revin dupa ce termin de alaptat 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 dara_d, ce impachetari faci si pt ce sunt? mie imi spuseserade la salon sa revin dupa ce termin de alaptat ![]() Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze Aventurile strengaritei Yvonne BLOG ![]() Bazar pt Sonia si Andrei ![]() |
Pt slabit ,vai nu ma ;lasa denisa sa scriu ca o tin in brate .
Cu parafango si inca o crema nu stiu cum ii zice.Nu afecteaza alaptatul sau da ca mie asa mi-au spus.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
flo1980 spune:
Hello
M-am intors....dar si bunica e rau, asa ca...ne asteptam la alt necaz...
Multumesc din suflet pentru condoleante! Va pup!
Dupa ce ca eram trista, am vazut astazi 2 tineri (el de 27 ani iar ea de 25) decedati intr-un accident de masina, imbracati in mire si mireasa, dar desfigurati
Aveau peste 30 coroane cu flori si cred ca vreo 200 persoane pe langa ei, iar parintii ii strigau in disperare, offf ce durere...cred ca nu-i una mai mare decat asta, sa-ti conduci copilul pe ultimul drum si la o varsta asa frageda...
Acidentul s-a produs la Balotesti, pe 2, stie cineva ceva?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
Tecky spune:
dma nici Ralu nu are dinti si nici par.
Cum vine caldura organizam o intalnire ca mi-e dor de pepenasi si de mamicile lor.
Caprioara spune:
Helau,
Noaptea asta am avut mai putine treziri
: culcat 12 (cam tarziu
), sculat 3:20, papat 10 min; sculat 5:40, papat 10 min; sculat 8:15, papat 15 min; sculat 10:15 si papat la 11 fructele cu branzica de capra.
Se pare ca tati mi-a dat si mie raceala
, cu toate ca am luat oscilococcinum. Am baut sirop de catina si am facut un dus fierbinte aseara, dar pe la 3 jumatate noaptea, cand m-am trezit pentru alaptat, imi era frig rau si aveam urechea stanga infundata, ma durea si ea si gatul. Asa ca am cautat ce sa iau si mi-a picat in mana un nurofen pediatric, in termen de garantie, dar desfacut mai demult. Am luat vreo 14 ml, cat scria pentru copii mai mari de 12 ani. Ei bine, dimineatza m-am trezit cu o senzatie ciudata de amorteala la gura, si-mi simteam buzele umflate
. M-am uitat in oglinda si am vazut ca aveam si buzele de sus si cele de jos umflate tare . Colac peste pupaza, cred ca am facut o alergie, si sunt 90% ca de la Nurofen. Am cautat un antialergic la medicamentele copiiilor si am luat vreo 20 picaturi de Xyzal pana la urma, ca pe asta mi-l daduse pediatrul pentru Ilinca, dupa episodul cu alergia la laptele de vaca.
Acum problema e ca la pranz m-am muls sa-i dau cu cerealele de seara, plus ca dupa pranz a supt. Si dimineatza la 8 jumate a supt, si acum la 18:00. Sper sa nu ii fac si ei vreo complicatie…
Asa, si ca sa fie setul complet, m-a sunat tati ca i-a lovit o tanti masina in spate
. Cica era mazga pe jos si nu s-a putut opri la timp…
Didi, felicitari pentru dintzisor
.
Iriss, eu nu am CM.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze