LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 23
eladea2005 spune:
offff Silvia...ce pacat...imi pare sincer rau...din pacate se intampla si astfel de accidente...iti doresc putere multa sa treci peste! si sunt sigura ca bb2 va veni curand...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
creata2008 spune:
Saru' mana de incurajari si de vorbele frumoase. Dupa cum am apucat sa spun la odisee, acum, cu Mariuca asa de vesela (a inceput sa rada cand m-a vazut intrand in casa), mi-e tare greu sa stau suparata. Dar, cel mai probabil, durerea mare va reveni noaptea si multe nopti de acum incolo.
Problema e ca ma si sperie chiuretajul de maine, pentru ca eu nu am mai facut niciun avort pana acum. Am inteles ca e foarte dureros dupa... Bine ca imi face anestezie generala, asa n-o sa fie foarte traumatizant in timpul operatiei.
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Shose spune:
si nu pot sa mai zic nimic
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
Larisa... 
Mai stau putin timp si apoi ma retrag... maine trebuie sa fim la 7.30 la spital, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne trezim la 6.
Si-asa m-am consumat enorm nervos si ma simt sfarsita. Cred ca ma bag in pat odata cu Mariuca, la 8.
Evident, nu voi mai da pe aici cateva zile... o sa citesc din urma - daca o sa apuc, daca nu - o sa simt toate gandurile voastre bune.
Va imbratisez!
Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danybv spune:
Creata fi puternica draga mea si te asteptam cu placere sa te intorci pe forum cand vei fi pregatita 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Eliza spune:
Silvia imi pare tare rau
. Sper sa treci cu bine de ziua de maine si sa iti revii repede. Cu siguranta Dumnezeu o sa iti dea un bb2.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
Off, Silvia...durerea fizica trece repede, ai sa vezi! Iar cu anestezie generala cred ca nu vei mai simti durere cand te dezmortesti de tot. Incearca, pe cat poti, sa te gandesti la orice altceva, ca de exemplu la Mariuca cea vesela! Te pup tare si sunt alaturi de tine!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj... Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Imi pare tare rau
,din pacate si eu am trecut prin asa ceva,stiu ce inseamna.Trebuie sa fi tare pentru Mariuca,eu nu am avut dureri dupa. Ai grija de tine,of of
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
BiancaCum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ellenuta spune:
cretzule
cuvintele sunt de prisos acum .. iti doresc multa putere sa treci peste aceasta intamplare nefericita si sa ai credinta ca undeva acolo este bebe al vostru care va veni atunci cand va fi timpul! fii tare .. ai o mariuca vesela si superba, sunt sigura ca o sa te mai faca sa uiti de durere .. te imbratisez cu caldura si ma rog pentru ingerasul mic!
tin pumnii sa treci cu bine peste chiuretajul de maine!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ereena spune:
intrasem sa ma mai vait putin si am citit mesajul cretei
Silvia, iti doresc din inima sa treci usor atat peste ziua de maine cat si peste cele care vor veni . Sunt convinsa ca mariuca si dani te vor ajuta . o imbratisare din partea noastra
MATEI
POZE
PITICUL URIAS