LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

LalaD , de unde ii iei pletoselului rolelede orez expandat ? la noi in farmacii nu gasesc

credeti ca e nasol tare daca nu bea pic de lapte de asta seara pana maine seara de exemplu? sau pana s-o hotara sa primeasca bibe? am fost la doctor si mi-a zis sa opresc alaptatul pt ca am facut infectie pe toata suprafata mameloanelor.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offfffff Doamne Silvia imi pare nespus de rau pt ceea ce ti se intampla uneori soarta e atat de nedreapta...fi puternica pt Mariuca

Errena nu cred ca are ceva dc nu va bea lapte o perioada de cateva zile, imi pare rau ca ai probleme asa mari

Dana sigur vei fi acasa de ziua Vanesei!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

LalaD , de unde ii iei pletoselului rolelede orez expandat ? la noi in farmacii nu gasesc

credeti ca e nasol tare daca nu bea pic de lapte de asta seara pana maine seara de exemplu? sau pana s-o hotara sa primeasca bibe? am fost la doctor si mi-a zis sa opresc alaptatul pt ca am facut infectie pe toata suprafata mameloanelor.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Irina dar de ce trebuie musai din bibe ?????
Daca mananca la lingurita da-i laptele cu cereale si gata .
Asta daca ii plac asa facute pasta.
Interesul este sa ai o cantitate de lapte mancata nu neaparat bauta

Rondelele le am de la austrieci. Se gasesc si la bulgari.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!

Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Silvia imi plange sufletul . Stiu ca nu exista cuvinte, din pacate cunosc pe propria piele ce inseamna , imi pare sincer rau de tot.
Multa forta.
Chiuretajul e o nimica toata fata de durerea care o simti acum. Ala trece repede .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Silvia, mi-au dat lacrimile. imi pare tare rau. Noi suntem alaturi de tine si te sustinem....virtual. Din pacate, stiu ce inseamna, am patit-o si eu...durerea fizica nu prea conteaza comparativ cu cea sufleteasca. Sigur va veni un bebe sanatos si voinic.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Offff Silvia ce durere! Nu pot sa cred Ma gandesc ca totusi Mariuca o sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta grea incercare si ma rog la Dumnezeu sa-ti trimita cat mai curand bebele dorit!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Irina, Lala are dreptate, mult timp Antonia a baut laptele in cereale groase,de fapt asa am inceput sa o obisnuiesc cu gustul de lapte praf. Apoi, treptat, i-a dat mama bibe la pranz, inainte sa adoarma. Supa o mananca pe la 3 cand se trezeste. Cu mine mananca doar lapte cu cereale, groase, bibe nu bea.

Si chiar trebuie sa incetezi sa-l mai alaptezi, trebuie sa ai grija si de tine, apoi pediatra mea, mi-a zis ca atunci cand o intarc sa nu-i mai dau de loc, ca mai rau ii fac. Asa urla cat urla si se obisnuieste ca nu mai primeste. Ar ajuta daca nu te-ar mai vedea.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Silviuca mea creata, te imbratisez tare, tare. Doare, dar Mariuca e langa tine si ea reprezinta viitorul, care e frumos si luminos.
Sunt cu gandul la tine maine si zilele care urmeaza. De fapt stii ca sunteti in gandul meu, mereu.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

creata... n-a fost sa fie... nebanuite sunt caile Celui de Sus... doare, dar tot El ne-a dat ziua de dupa si soarele de dimineata. si ne-a mai binecuvantat cu uitarea. sterge lacrimile, si priveste cu curaj inainte. esti puternica! si la cum mi te imaginez eu, Ilona nu va trebui sa astepte prea mult pana cand va primi un fratior sau o surioara in dar. o imbratisare calda...

godzila, mersi de intrebare. ma simt ca si calcata de tren. pana la 5 dupa-masa n-am mancat nik. atunci m-am indurat de un mar, si acu am mancat 150gr de supa la plic. stau ca pe ghimpi sa simt manifestari cumplite ca azi-noapte...jiiiiz. la partea cu termopanele... era grati cea care zicea ca sunt toxice.

cristacoman, felicitari pentru bilant:)

stoisor, hai ca incet incet sasa intra pe fagasul cel bun:)

ereena, cum ti-am zis si pe mess, nu e tragedie cateva zile fara lapte, dar daca se poate, inlocuieste-l cu chestii gen gris cu lapte, cereale cu lapte, crema de branza. curaj, treceti voi si peste asta:)

jelimoni, daca e sa fie dintisori, e normal. nu t eincapatana si nu dispera. instincul de supravietuire e mai puternic decat sa se lase singuri sa se infometeze. ai icnredere in robi, el stie acum ca nu-i trebuie mancare, dar vor veni ele vremurile bune cand iti va manca si urechile:)

grati, capul sus. daca e sa fie,magiunul e bun la dat kile jos:) stiu ca te refereai la altceva, dar faceam haz de necaz:)

danonique! ce dulce trebuie sa fie vanessa:) ma bucur cao intereseaza bebe din burta. va asteapta niste vremuri grele dar frumoase:) profita de astea 2 saptamani pe care sunt convinsa ca le-ai castigat:))) si cu numele... de ce asa graba? si daca o sa-i spuneti bebe la inceput pana va vine inspiratia?:)))

si-acu jelania mea. azi am ramas cu mandoi ghertsoii acasa. de rau ce mi-a fost n-am putut sa il duc pe bruno la scoala. puteam dar n-aveam energie... si deci l-am observat cu un ochi frustrat, cat se smiorcaie... mai fetelor, e normal sa nu stie sa se imbrace? sa se incalte? adica stati asa...can are el chef, le scoate din dulap, si le ia in ordinea buna. dar cum da de un obstacol incepe sa se smiorcaie sis a se tanguie de-mi vine sa-l dau de pereti... p-orma... cand a zis danonique de vanessa ca e in perioada de "de ce?", m-am scufundat 10 nivele sub mare. bruno al meu... e la coada. incepe sa ma frustreze rau. am vb eu cu pediatra, dar a zis ca e ok. 3 limbi, alea alea. totusi... daca pricepe in 3 limbi, de ce naibii nu zice ceva in cele 3 limbi si vb inca bebelusheasca? mor de ciuda:( nu ma bagati in seama, maine rein la sentimente mai bune, sper)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput