LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 22
grati.ela spune:
Danutz de Paris, mult a fost putin a ramas! Va fi bine si bebe se va naste pe...22 martie! Suna bine? nu....e duminica...pe 25...Vanesuca e o dragalasha
!
eu sunt intr-un mare magiun de depresie...noroc ca a mers dresajul si nu mai zac cu capul in frigider!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
godzila spune:
La multi ani, Bianca Maria!
Cristina f frumoasa petrecerea. M-a distrat cum face bau printzesa.![]()
Miri felicitari pt curajul tau…si pt kg pierdute…de ce zici ca e toxic termopanul? Nu stiu de ce dar mie nu mi-a suras niciodata…ma tot bat cu sotul ca la casa noastra sa nu punem termopan. Cum te mai simti?
Lala dr. Si lui Vlad ii place ceapa…a mancat si el cu spor odata.
Offf, Miha sunt f sensibili copii cand vine vb de asta si Iulia protesteaza daca cineva ii zice in gluma sa i-l dea pe Vlad(btw ce gluma proasta)…saracutza Laura. O
pt ca ai salvat un sufletel si un
pt el sa ii treaca buba.
Stoisor sanatate Sarei.
Moni poate nu mananca de la afte.
Bravo Dana ma bucur ca totul e bine cu bb.
Lala20 imi pare rau ca ai trecut prin durerea unei sarcini pierdute. E bine ca mergeti la psiholog si sa nu uiti niciodata ca meriti sa fi iubita si respectata. Uite o
pt tine
aurel_cris spune:
Acum am ajuns si noi acasa am fost la vaccin dupa aceea la cumparaturi.Sunt zombi caci a mea copila nu doarme bine deloc,in sfarsit ne-a mai iesit un dintisor,avem 3 dintisori,9,400kg si 75 cm.Facem si noi 2-3 pasi mai mult nu ca-i este frica iar aseara am ras caci incerca sa excaladeze patutul iar,nu mai vrea sa stea acolo numai pe jos la scotocit rafturi,una alta.
Va multumim mult pentru urari:Miri,Madalina,Ellenuta,Danybv,Silvia,Ginnette,Cristacoman,Kalosalina,
Ceska,Emabucuresti,Ramonab,Gratiela,Laura Ioana,Miutza,Roli,Stancutza,Nemary,Godzila,Iulia(sper ca nu am uitat pe nimeni)
Cam atat despre noi deocamdata,ma duc iarasi la gradinarit,sper ca sambata sa fie vremea buna.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
creata2008 spune:
M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani.
Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!
Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj...
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
stoisor spune:
ne-am intors de la doc.....
cica e mult mai bine Sasa ,asa a vazut-o doc ca eu nu prea dar infine,continuam trat fara antibiotic mai vb dimineata la telefon....Sasa e tot mucioasa,tot cu tusa, sper sa scapam de febra
eu sunt praf si poate mai rezist cateva zile
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj... Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
IMI PARE NESPUS DE RAU CA TREBUIE SA TRECI PRINTR-O ASA DURERE MARE , STIU CA ACUM IN ACESTE MOMENTE CUVINTELE SUNT DE PRISOS DAR VREAU SA-TI SPUN CA SUNTEM ALATURI DE TINE SI NE RUGAM LA DD SA-TI DARUIASCA PUTERE SA MERGI MAI DEPARTE

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Laura Ioana spune:
Vai, Silvia
Imi pare atat de rau...sa-ti dea Dumnezeu tarie! Off, Doamne, iar incep vestile astea?![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
RO ANA spune:
Silvia, imi pare rau...tare rau
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 M-am intors de la control. Din pacate, sarcina s-a oprit din evolutie de acum 2 saptamani. Nu avea ritm cardiac si avea lungimea unui embrion de 8 saptamani si cateva zile. Am plans si nu-mi venea sa cred, dar parca am simtit ca ceva nu e in regula. Si am vazut de cand l-a prins pe echo. A fost groaznic!Maine ma duc la spital, sa imi faca chiuretaj... Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert