LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 21
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, zuzici ![]() Bianca Maria sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita, implinita, sa ai o viata minunata!Mada mi s-a intamplat si mie sa ratez cate 2-3 mamici la o singura enumerareMiha, multi pupici lui Matei cel cucuiat Dar cum, mai, sa-l taie ca sa vada daca are ceva??? SaracutulBuna idee branzica frecata cu rosie in ea Voi omletele le faceti in ulei? Eu ii fac fara si vad ca papa.Nici eu nush ce sa-i mai dau sa pape, ma inebuneste toata ziua cu PAPA, zici ca-o o flamanda Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
Laura te-am ratat?
scuzele de rigoare sigur nu a fost cu intentie mai ale ca-mie tare draga Theuta
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
danonique spune:
Buna!Ne-am intors de la dr.Bebe e bine,a crescut si s-a facut grasunel.Are in jur de 3 kg.Dupa spusele dr se poate naste oricand de acum ptr ca am depasit perioada critica.Mai trebuie sa stau inca o saptamana in pat si apoi am voie sa incep sa ies cate putin.Cu kg stau bine si desi am mancat si dulciuri de la controlul trecut am pus numai jumatate de kg deci ma laud cu +13,5.Tensiunea e ok 11 cu 3.Colul e deschis de un cm,foarte scurt si moale deci nu e chiar bine dar cu stat in pat si relaxare poate mai amanam nasterea.Oricum bebe trebuie sa astepte sa ii alegem numele si sa se usuce hainutele pe care le-a pus mama azi la spalat.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
nemary spune:
Dana, ce ma bucur pt.voi. hai ca nu mai e mult, o sa vezi ca or sa mai treaca inca 2 saptamani, cel putin, pana nasti. ai rezistat atata in pat, sigur o sa mai poti, pt bb. si...mai amana alegerea numelui, poate, cine stie...va asteapta 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
La multi ani, Bianca 
sa fii sanatoasa si fericita si numai bucurii sa le aduci parintilor.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna!Ne-am intors de la dr.Bebe e bine,a crescut si s-a facut grasunel.Are in jur de 3 kg.Dupa spusele dr se poate naste oricand de acum ptr ca am depasit perioada critica.Mai trebuie sa stau inca o saptamana in pat si apoi am voie sa incep sa ies cate putin.Cu kg stau bine si desi am mancat si dulciuri de la controlul trecut am pus numai jumatate de kg deci ma laud cu +13,5.Tensiunea e ok 11 cu 3.Colul e deschis de un cm,foarte scurt si moale deci nu e chiar bine dar cu stat in pat si relaxare poate mai amanam nasterea.Oricum bebe trebuie sa astepte sa ii alegem numele si sa se usuce hainutele pe care le-a pus mama azi la spalat. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
ce ma bucur de vestile bune!!! felicitari ptr bb grasunel .. hai ca nu mai e mult. eu zic ca ajungeti la 37!! cat despre nume .. poate il alegi cand o sa-i vezi fatuca dulce. felicitari si ptr kg!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
danonique spune:
MONI si Albert a avut doua zile in care a refuzat si laptele si s-a ales cu o maseluta si un dintisor.La noi se pare ca durerea de la dinti a fost dublata de durerea provocata de niste afte.
35+
poze albert
danonique spune:
MARI
ELLENUTA
.Eu tare as vrea sa mai stea bebe in burtica macar o saptamana sa pot sa fiu acasa de ziua Vanessei.Abia asteapta sa vina ziua ei si de la ziua lui Abi ne tot intreaba cat mai este pana cand va implini 3 ani.Ieri imi spunea ca ea are 3 ani,Abi are 1 an si ma intreba cat are bebe din burtica.E tare dulce si e in plina faza "de ce".Uneori e tare obositoare.Nu se multumeste cu raspunsuri neargumentate si pana nu intelege totul nu se lasa.
35+
poze albert
roli25 spune:
Felicitari Danutza! Ti-am zis ca ai bebe cuminte,
grasunocul! Sigur ca vei fi acasa de ziua Vanessei, mai sunt doar 4 zile. Apoi, bebe poate veni oricand, daca dr. a zis ca e pregatit sa iasa la lumina. Phiii, ce primavara frumoasa se anunta la tine acolo!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ramonab spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna!Ne-am intors de la dr.Bebe e bine,a crescut si s-a facut grasunel.Are in jur de 3 kg.Dupa spusele dr se poate naste oricand de acum ptr ca am depasit perioada critica.Mai trebuie sa stau inca o saptamana in pat si apoi am voie sa incep sa ies cate putin.Cu kg stau bine si desi am mancat si dulciuri de la controlul trecut am pus numai jumatate de kg deci ma laud cu +13,5.Tensiunea e ok 11 cu 3.Colul e deschis de un cm,foarte scurt si moale deci nu e chiar bine dar cu stat in pat si relaxare poate mai amanam nasterea.Oricum bebe trebuie sa astepte sa ii alegem numele si sa se usuce hainutele pe care le-a pus mama azi la spalat. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Suupeer, ma bucur ca ai vesti asa de bune.
Felicitari si pentru kg putine.RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN- poze noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Laura Ioana spune:
Vai de mine, Mada
Io-mi cer mii de scuze
ca am incurcat fetele care ziceau ca nu au fost mentionate in mesajele de multumire pt vizionarea diverselor pozici
Mesajul era, de fapt, pt Ema
, dar ziceam doar ca se intampla oricui sa "sara" peste cateva fete care i-au vazut si admirat "cupilu'", sa nu le mentioneze la multumiri si sa se simta nasol din cauza asta (mie mi-a fost
cand am ratat cateva fete). Sigur nu se face cu intentie
Lala20
imi pare rau ca ai trecut prin asa o tragedie! Sper ca esti mai bine!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Voi omletele le faceti in ulei? Eu ii fac fara si vad ca papa.