Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Roxana noi plecam duminca-8 martie de aici.In Bucuresti ajungem duminica seara la 19.25.Zborul pana la escala(pana in Helsinki)va fi de 10 ore jumate iar apoi inca vreo 2 ore jumate,cred.Sper sa ne descurcam.
Noi zilele astea am fost tot pe drumuri.Maine mergem sa scoatem pasapoartele baietilor,iar vineri mergem la controlul de un an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Un filmulet frumos:

http://family.webshots.com/album/570380259xcLwfA

--------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici, am vazut ca dulcetelele si papanashii inteleg foarte multe. Intrebarea mea e cum stati cu antrenamentul cu olita?

Ma gindesc ca daca Daria a inceput sa priceapa atit de multe si face asocieri, sa incerc din nou. Problema e ca ea face kk numai din picioare. Voi la ce stadiu sunteti?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Erina, eu i-am luat o olita normala, alba , dar n-a itneresat-o veci, a urlat de nu s-a putut cand am pus-o. De ziua ei a primitwww.fisher-price.com/fp.aspx?st=112001&e=detail&site=au&pid=44573&selcat=bgpty" target="_blank"> o olita de Fisher Price pe care i-am pus-o in baie, langa dulap sa poata ajunge la chiuveta si fata in fata cu WC-ul. Nu i-am pus baterii, ca Lisa uraste muzica in locuri "nenaturale" (o carte care canta, olita cantatoare, etc). Nu am fortat-o, i-am aratat ce e, de ce, i-am explicat si i-am zis ca atunci cand va fi pregatita sa imi zica si o pun pe toaleta . Ea are acces la baie, asa ca am lasat-o sa se joace, sa exploreze si intre timp am repetat "povestea". De ceva vreme a inceput sa se aseze singura pe ea, imbacata si sta cateva secunde, se ridica, ia hartie igienica, se sterge de 2 ori (e absolut mortala!!!!!) si apoi arunca hartia in olita, pune capacul si se duce la WC si trage apa . De cateva ori am prins-o cand se asezase si i-am zis ca trebuie sa isi dea scutecul jos daca face wee-wee sau pooh.

Intr-o seara la baie a zis we-wee si sotul a asezat-o si a facut, cred ca mai mult din greseala!!! Am facut mare tam-tam, batut din palme si ea se uita de la unul la altul fff incantata si s-a aplaudat si ea . Am mai prins-o intr-o dimineata, tot asa accidental. A adus scutec si servetele si am verificat-o si nu era uda. Am intrebat-o daca face ceva si a zis "yea". Am dus-o sus si a facut in olita!!! Bineinteles ca iar mare tam-tam si laude si pupaturi .

Dar inca nu o fortez sa stea. De multe ori o pun si se ridica, se sterge si apoi o ia la goana prin camere. Stie cand a facut, ca isi ia scutes si servetele si le duce la locul unde o schimb si se aseaza acolo. Alteori fug dupa ea sa o schimb si se lasa cu scandal.

Inca sunt prea mici sa simta ca urmeaza sa faca. De-acuma doar si usurel-usurel.

Eu zic sa ii instalezi olita si sa o lasi in pace, doar sa ii reamintesti pt ce e. Daca vine in baie dupa tine cand stai tu pe tron, arata-i si ei olita si intreab-o daca vrea sa faca si ea ceva. Totul incepe ca o joaca, de-a statul la olita, pana se prinde si incepe sa faca asocierile care trebuie.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, soacra vine sa stea cu Ghighi, socrul vine la spital, n-am nici o nadejde la ajutor in curatenie. Macar stiu ca-i baiatul pe maini bune cat suntem plecati.

Vazui ranjitu'? Glumeam si eu.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Yaia, draga, a fost frumos la munte.
Acum am rezervat in Delta 2 nopti la un hotel, cadou pt. sotul meu de ziua lui, care e peste o luna.
S-a mai armonizat, dar mai avem si discutii..iar eu inca nu am putut uita tradarea lui..ma gandeam sa merg la un psiholog..
De multe ori imi zice acum ca nu e genul casnic..pai daca nu e, de ce m-a cerut de nevasta? ca doar nu l-am obligat, nu i-am pus copil in carca sau mai stiu eu ce..stateam impreuna de 3 ani cand m-a cerut.De fapt, acum mi-am amintit ca era chiar ziua lui cand a facut cererea..
Nu l-am tinut sub papuc, sa nu se duca nu stiu unde sau cu nu stiu cine..vrea sa iasa odata pe sapt. in oras cu prietenii..numai ca mie nu imi plac prietenii lui cu care iese..daca ar merge la un fotbal/tenis/bere ar fi ceva..dar la ei seara se prelungeste pana dim., amesteca bauturile si nici nu mananca, incat ajunge acasa ametit..
Am incercat sa il responsabilizez mai mult..dar merge greu..Sa nu se mai bazeze pe mine ca eu fac cumparaturi, eu dau de mancare fetei, eu o culc, eu spal vasele, eu fac de toate..E un berbec tare incapatanat si desi stie ca a gresit, foarte greu isi cere iertare..

Am uitat sa felicit ultimele gravidute anuntate: Adimercedes si Betty! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Nu mai zic ca luna asta, de fapt februarie, mi-a intarziat cm 7 zile si nu eram impacata cu mine sa raman acum, mi-am facut si test si a fost negativ, bineinteles..dupa ce am facut testul am rasuflat usurata..nu cred ca o sarcina ar fi binevenita pana nu se rezolva cat de cat relatia noastra..nu vreau sa ma pazesc, daca o fi, o fi acum..Daca nu ar fi fost intamplarea cu pricina, as fi fost incantata sa mai avem repede un bebelus.
.
Iaca ca m-am descarcat aici la voi..gata, ma retrag, ca v-am facut capul calendar

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Emma de Piatra, tare zgarcita esti la vorbe, intri cate putin, scrii doar cateva cuvinte, dar nu povesti despre pitic! Hmmm...astept povesti, da?

Poze

ha ha ha! ce simpatica ai fost! uite ma conformez si va spun ca Andrei este bine. Jucaus, intelege tot ce-i spun deci totul in regula. Pun si poze pentru confirmare :)) (sunt poze cu Daria de anu' trecut; cand o sa mai am timp sa mai pun si recente). Pupici si numai bine!

http://community.webshots.com/album/570376688niTAFJ?start=0

Are un botic tare dulce, iti vine numai sa-l pupacesti si e asa de serios...cred si eu, poate era baiatu-n petit si lua treaba-n serios!
Tu primesti un pt. promptitudine!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Roxana noi plecam duminca-8 martie de aici.In Bucuresti ajungem duminica seara la 19.25.Zborul pana la escala(pana in Helsinki)va fi de 10 ore jumate iar apoi inca vreo 2 ore jumate,cred.Sper sa ne descurcam.
Noi zilele astea am fost tot pe drumuri.Maine mergem sa scoatem pasapoartele baietilor,iar vineri mergem la controlul de un an jumate.

Zborul Helsinki-Bucuresti e de 2 ore 25 minute, deci pleaca pe la 17. Cand ajungeti in Helsinki? Adica cat timp stati in tranzit?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Si_bv !

Sa-ti fie viata plina de fericire si implinire alaturi de cei dragi ! Fiecare zi sa-ti fie inseninata de zambetele Raisei si ale lui Matei !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Un filmulet frumos:

http://family.webshots.com/album/570380259xcLwfA

Intr-adevar!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Teo !

Sa ai mereu primavara in suflet iar cei dragi sa-ti fie alaturi si sa va bucurati impreuna de fiecare clipa !
Cu mult drag iti oferim multe , un mare si www.flickr.com/photos/septoct2007/3328295702/" target="_blank">un cadoutz special

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput