Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici, am vazut ca dulcetelele si papanashii inteleg foarte multe. Intrebarea mea e cum stati cu antrenamentul cu olita?

Ma gindesc ca daca Daria a inceput sa priceapa atit de multe si face asocieri, sa incerc din nou. Problema e ca ea face kk numai din picioare. Voi la ce stadiu sunteti?

Tudor face la olita in fiecare dimineata. Si la gradinita il pun la olita inainte de somnul de pranz, uneori face, alteori nu. Seara mai face uneori kk, dar nu-l prind intotdeauna cu olita. De obicei zice caca exact cand face sau dupa ce face. Daca il pun la olita in mijlocul procesului, nu mai face deloc. Aseara a zis bietul de el caca inainte, dar am crezut ca sunt doar parturi si nu l-am pus (el zice caca si la parturi si ne induce in eroare ). Dar el a facut, asa ca mai sunt si eu de vina. Dar m-am hotarat ca abia dupa 1,5 ani sa ma stresez cu asta.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, baiatul tau e suflet sensibil, plange la piese lente.

Asa e...dar macar nu mai plange cand plang alti copii, ceea ce e o mare realizare. De fapt plange, dar numai cand copii aia plang cu adevarat, adica nu de alint, cand chiar au ceva bai. Parca plang pe alta frecventa si simte si Tudor. Atunci plange de parca cere atentie pt. celalalt.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mey, eu am geamurile nespalate, dar tot ma orbeste soarele asta . A cui baba e azi ? a mea-i pe 6.
Teo, sacosa mea e aia din rafie roz cu gri, n-o rata !
Erina, daca mergi fara carucior sa stii ca au ei acolo chico pt. vizitatorii copii, au si un loc mic de joaca, dar supraveghetoarea nu e prea atenta. Noi amluat scaunelul care i-a placut lui Ghighi maimult, le-a incercat pe toate, alea gen fotoliu din burete sunt ff instabile. Sa te uiti si la jucarii, au multe si frumusele.tot de-acolo am luat body de iarna, 3 bucati la doua sute mii.
Prisi,ce dieta e aia ? ai grija ca primavara avem predispozitie la caderi de calciu si anemii.Mirunica nu papa banana ? al meu se regleaza singurel cu banana,orez si cam atata, nu-l pun la regim daca are doar scaun moale.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Asa e...dar macar nu mai plange cand plang alti copii, ceea ce e o mare realizare. De fapt plange, dar numai cand copii aia plang cu adevarat, adica nu de alint, cand chiar au ceva bai. Parca plang pe alta frecventa si simte si Tudor. Atunci plange de parca cere atentie pt. celalalt.

Poze

foarte frumos si impresionant! E un baiat minunat!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

eu azi si maine fac curatenie 'de okii soacrei', (asa zice mama, face misto de mine) dar Yaia nu mi-a dat energizantul preferat si nu prea am spor. Maine seara vin socrii.
Ma alearga asta mic prin toata casa, are chef de cucu bau, daca nu-l bag in seama se opreste direct la masina de spalat care-i in functiune si o butoneaza la greu ( Diwana, eu nu recomand ce am, adica arctic cu 800 rotatii, clasa energetica AA, nu spala bine decat la peste 60 grade, ceea ce pentru unele rufe nu-i recomandat).

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

De vreme ce serverul de la birou e plecat in vacanta, m-am gandit sa strig putin catalogul, ca tot nu am ce face:
magdaz, ocupata cu doftoriceala pacientilor? Nu mai intri la noi sa ne povestesti de copii?
toma_lly, tomitza, cum mai e delicata dulceata? Cum mai sta cu papatul?
Amar, de mult nu ai mai dat pe la noi si erai activa cand eram cu burta toate...
Urmy, matalutza te odihnesti dupa mega-curatenie?
Emma de Piatra, tare zgarcita esti la vorbe, intri cate putin, scrii doar cateva cuvinte, dar nu povesti despre pitic! Hmmm...astept povesti, da?
Tomaso, tu inca esti mahmura dupa chefuiala?
Moldoveanco, cum merge treaba? Ati scapat de boala? Ati mai fost la ferme de animale?
Ramonarosca, tot prin drumetii sau ocupata cu burtica...hai cu stiri!
Danielle de UK, asteptam vesti de al intalnirea de gradul 3...(parca 2 medici si o moasa, nu?)
Danielle 005, matale pe unde mai umbli?
Aloooo, Franta, Alinamuller, tot rasfatate sunteti, fetelor? Sau a plecat bunica?
balaceanu, voi parca v-ati intors in tara, nu?
rnico, ce face burtica?
Dantje, cum e amorezatul si surioara lui carliontata, papatoare de primari cu cravata?
Andriesule, de cand nu intrai sa ne zici de baieti...

Carpatino, cate saptamani mai sunt pana vine ajutorul? Stiu ca numeri cu atentie...te cred, si eu as numara...
mami25_7, esti bine, da?
Valentina, tocesti cartea de sofat?

Kriss de Iasi, cum fu la munte? Sper ca s-a armonizat relatia!
Gabitz, iesi la lumina, ca de nu...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Poze

foarte frumos si impresionant! E un baiat minunat!

Asa-i ca seamana cu mama lui? (Asta-i din seria 'Lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura!'...desi ar trebui sa nu-i mai dau mare lucru gurii, ca ia fundu' proportii...nu ca n-ar fi mare deja!)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia nu mi-a dat energizantul preferat si nu prea am spor.

De-ti dadeam energizantul preferat de tine, iar picai pe-aci...asa ca mai bine sa fii bine si cu fundu' casei in sus. Iar soacra-ta de vine, sa faca bine sa-si aduca un halat cu ea, sa poata face curatenie la tine.

Poze

Mergi la inceput

al meu baiat isi pune caciula-n cap si zice pa, ma duc cu el la plimbare .
Yaia, soacra vine sa stea cu Ghighi, socrul vine la spital, n-am nici o nadejde la ajutor in curatenie. Macar stiu ca-i baiatul pe maini bune cat suntem plecati.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
Emma de Piatra, tare zgarcita esti la vorbe, intri cate putin, scrii doar cateva cuvinte, dar nu povesti despre pitic! Hmmm...astept povesti, da?

Poze

ha ha ha! ce simpatica ai fost! uite ma conformez si va spun ca Andrei este bine. Jucaus, intelege tot ce-i spun deci totul in regula. Pun si poze pentru confirmare :)) (sunt poze cu Daria de anu' trecut; cand o sa mai am timp sa mai pun si recente). Pupici si numai bine!

http://community.webshots.com/album/570376688niTAFJ?start=0

-----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput