Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Erina, noi am luat scaunel si masuta de la Kika, am dat cam un milion pe ele, sunt din lemn. Dar nu au imagini, personaje , sunt simple (scaunul are pernuta si spatar in diverse culori sau combinatii) si se pot aseza in mai multe pozitii, inclusiv scaun de luat masa.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Papanash, multumesc pentru info. Chiar ieri verificasem site-ul kika. Zice acolo ca au mobilieri pentru copii dar produsele nu le arata. Suna bine descrierea ta, vom merge sa vedem pentru ca nu e departe de noi.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici, am vazut ca dulcetelele si papanashii inteleg foarte multe. Intrebarea mea e cum stati cu antrenamentul cu olita?

Ma gindesc ca daca Daria a inceput sa priceapa atit de multe si face asocieri, sa incerc din nou. Problema e ca ea face kk numai din picioare. Voi la ce stadiu sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, Teodora! Sa-ti fie viata luminata de zambetele lui Mihnea...si nu numai ale lui!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Cecilia, nu prea merge joc in trei ca nu ii intereseaza aceleasi lucruri.

Annisia, am ras copios de faza cu ciolanul. Felicitari lui Yanis cel descurcaret!

Sabina, ia nu mai da vina pe baiatul meu ca nici macar virtual nu avea cum sa ia mutenia de la el, intrucat nici calculatorul nu il mai tin deschis cand sunt cu Bubu.

Diwana, ai mare dreptate cu ce spui, si mie mi se rupe inima de copiii care nu au nimic, nici cele necesare si nici afectiune. Cat despre masina de spalat rufe eu nu am una de care sa fiu multumita. Cat despre tai tai, Andrei mai nou insoteste gestul si de bezele, dar doar pupa mana si nu reuseste sa sufle.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ayumi, cat mai e pana la plecare? Sa aveti drum bun si calatorie usoara.

Yaia, baiatul tau e suflet sensibil, plange la piese lente.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani Teo !
Iti doresc sa ai parte de o zi de nastere minunata si binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. Sa ai parte de multa sanatate, bucurie si prosperitate in viata ta! Multi si din partea noastra!

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Mare chef mare pentru cumatra mea:

cumatra sanatate, bucurii, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:

Prisi numai bine Mirunei. M-a bagat un pic in ceata dieta de azi. O cana fructe stoarse sau un pahar cu suc de fructe astazi la micul dejun?

eu am baut un pahar de fresh de portocale cu un ou si un ardei daca e vb de ziua de luni si o cafea, iar pe la 10 am baut ceaiul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Astazi e ziua ta,
Zi frumoasa ca tine....

La multi ani Teo si multa sanatate, iubire si armonie!

Erina si Tudor face kk tot in picioare. E asa simpatic cand isi cauta un loc retras, ferit de ochii lumii si sta acolo pution si face kk.De obicei o comite dupa dulapuri, pe la colturi...Antrenamentul nostru este la urmatorul stadiu: ne asezam pe olita imbracat si ne scremem apoi fugi si ne stricam de ras. Daca il pun fara pampers plange cu lacrimi de crocodil. Ma gandeam sa-l pun direct pe adaptor de wc poate ii place...

Cecilia Tudor papa cereale Nestle 8 cereale simple, cu ,miere sau cu iaurt. De la Nestle astea sunt cele mai bogate si pt varsta cat mai mare.Folosesc masura de la lapte Nestle junior si pun 4 la 210 ml lapte cu tetina de lichide groase. Dar sa stii ca Tudor se trezeste la fel de des chiar daca pun cereale sau las laptele simplu. Aseara a mancat la 23 un bibe si la 4.30 altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

[quoteErina si Tudor face kk tot in picioare. E asa simpatic cand isi cauta un loc retras, ferit de ochii lumii si sta acolo pution si face kk.De obicei o comite dupa dulapuri, pe la colturi...Antrenamentul nostru este la urmatorul stadiu: ne asezam pe olita imbracat si ne scremem apoi fugi si ne stricam de ras. Daca il pun fara pampers plange cu lacrimi de crocodil. Ma gandeam sa-l pun direct pe adaptor de wc poate ii place...

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
[/quote]

si noi facem la fel , daca e in pat se da jos la marginea patului , cu olita nu avem inca nici o sansa e doar de plimbat prin casa , poate la vara reusim sa scapam de ea, sa fie mai cald si sa o las fara pampi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput