Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

la multi ani Teo!
sanatate si fericire alaturi de cei dragi iti urez si o mare de
plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si ceai verde la discretie, pt doritoare avem si cafele

noi nu prea am dormit bine , Miru a facut kk cam moale si cam des , azi o trecem la regim, sper sa fi mancat doar ceva si sa nu fie vreo enterocolita, nu a facut febra, nu a varsat , bea apa la greu , sper sa fie bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, sa traiesti sanatoasa si frumoasa multi ani, sa te bucuri de toti cei dragi !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Sabinule eu sunt intr-o dieta continua , mai sar calul cate o zi doua si o iau de la capat, am 65 de kile acum, dar la mine se dau greu tare jos, tiroida mea e plecata la plimbare si nu ma poate ajuta , asa ca merge mai greu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Yaia multumim pentru ceai. Ma las o vreme de cafea...

Eu tot cu durerea mea de git si cap.
Ieri am fost la mall si m-am enervat rau. Urasc cind se baga vinzatoarele in seamna. Daria era in carucior si vorbea si se trezeste una: Ce faciiiiii? Merg in alt magazin la fel...
Poate par exagerata dar nu suport sa te bagi in seama de aiurea sau sa pui mina pe copilul meu. Eu nu m-as duce niciodata sa pun mina pe alt copil asa din senin...

Lasind asta la o parte Daria e bine. Ieri am fost la locul de joaca, vazuse alti taici si il stiga si ea pe tati al ei.

Diwana super dulce Rares cum face el tai-tai. Si Daria isi face scenarii, se aranjeaza, se duce la oglinda se examineaza si apoi zice paaa.

Annisia, te cred ca iti e foarte dor de Yanis. Mi-a placut cum te intimpina. Intradevar copiii au capacitatea de a te face sa uiti de toate problemele.

Sabina, e minunat Gheo. Atit de finut si contemplativ!!!
Sofia e o frumoasa si pare mult mai mare decit virsta ei.

O zi frumoasa va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, multumesc pentru poze, ai niste copilasi superbi, amandoi seamana cu tine si cu sora ta. Mimicile lui Gh sunt super surprinse, exact cum zici, i se citeste sufletul pe fata .
apropo de poze, ne costa reparatia camerei foto 3 milioane, adica inlocuirea obiectivului, ca altfel nu tine. Asa ca mai bine o sa cumparam alta.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

astazi e ziua Teodorei!!!

La multi ani Teodora! Sa ramai la fel de optimista si senina, sa ai parte numai de clipe fericite si zimbete alaturi de tati, Mihnutzu si intreaga familie!!!

Mergi la inceput

Erina, noi am luat scaunel si masuta de la Kika, am dat cam un milion pe ele, sunt din lemn. Dar nu au imagini, personaje , sunt simple (scaunul are pernuta si spatar in diverse culori sau combinatii) si se pot aseza in mai multe pozitii, inclusiv scaun de luat masa.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Annisia eu am blocat usile din spate de la masini, au de obicei un buton sau o gaura unde bagi cheia si se pot deschide usile doar de afara, iar geamurile le blochez de la sofer si nu se mai pot deschide,ca au copii astia un talent de a face numai ce nu trebuie , multi pupici lui Yannisucu

poze

Mergi la inceput

Simona din Brasov, La multi ani fericiti cu sanatate si impliniri alaturi de cei doi puiuti minunati, Raisa si Matei!!!

Ayumi super ca poti aduce caruciorul!!! Drum bun spre Romania si sedere placuta. Sa faci multe poze cu gemenii din prima lor vacanta pe meleagurile mamei.

Prisi numai bine Mirunei. M-a bagat un pic in ceata dieta de azi. O cana fructe stoarse sau un pahar cu suc de fructe astazi la micul dejun?

Mergi la inceput