Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ali, ai fost tare, cica si Sabina scrie mai des, LOL:))

Pupam baiat mare si dulcetica silfiduta

Mandarinuta, dupa ce ii trece boala lui Gh neaparat sa ne mai vedem, ca mi-e dor de galusca mica (acu e mareeee)

Baiatu mai are doar un pic de pete, se simte f bine, azi a iesit si nitel afara, sa ia aer, e stradute mai ferite, nu in parc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sabina, am vazut pozele. Ce semanati voi surorile. Si sa stii ca mie mi se pare ca si Gh a crescut. Mi-au placut tare mult pozele cu catelul si Gh. Tare contemplativ se uita, asa cumva de parca incerca sa comunice cu el fara vorbe, sa inteleaga ce e, ce face, de unde vine, unde pleaca .

Glume din astea cu "hai sa fac ceva ce nu e voie, numai de dragul de a va provoca, si apoi sa zic nu, nu" is vechi tare. Si intotdeauna se uita cu coada ochiului, si cu un zambet intr-un colt de buza inca inainte de a face ce nu are voie . Pe mine m-a surprins capacitatea de a-si crea un scenariu, de a-si juca propriul scenariu. Din categoria "vorbesc degeaba" asta cu tai tai o stie de muuuult, dar eu nu am insistat niciodata sa salute, si nici nu l-am pus in situatia de a auzi prea des expresia sau de a vedea gestul prea des, mai degraba as spune ca rarisim, si totusi le-a memorat. Doar ca isi alege singur momentul cand sa faca uz de ce stie. Eu nici macar nu stiu tot ce stie el . Zilele astea, m-a surprins cu o sumedenie de lucruri noi, cuvinte pe care le stie, nu neaparat sa le zica, ci ce inseamna, si mie nici prin cap nu-mi trecea ca el intelege.

A! nu v-am zis ca in 13 martie merg in Austria cu Rares si parintii mei. Din pacate pe tati nu-l lasa teza de doctorat sa vina cu noi . Insa vine si sora-mea cu nepotu-meu din Franta si ne intalnim in Austria . Abia astept. Chit ca eu nu schiez, nu vreau sa schiez, si nu am toale de zapada .

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Va pupacesc. Noapte buna

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu.
vreau sa ma uit la un film , Albastru de kieslowski...acu incepe. Sa vad daca rezist....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele,va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari.Parca nu mai sunt chiar asa panicata.Ce bine este sa ai pe cineva alaturi.O sa vedem ce vom face vineri la control.

Noi zilele astea am fost ocupate cu plecarea.Am tot facut si desfacut bagaje.Sunt bucuroasa ca cei de la Finnair imi dau voie cu carutul baietilor in avion,chiar daca are 13 kg.Altfel nu stiu ce m-as face in Romania fara carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
la toata lumea...si nu numai cafea, ci orice altceva se mai cere, lapte, ceai...dar NU pepsi cu nes, ca face rau!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Oare ce-o mai face mami Bee?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna cafeaua de la Yaia! Eu adaug o extraportie de Dobos pentru toata lumea! Si cornulete bonus, ca mi-au iesit super!!!!

Gravidutelor si mamicilor, imi pare rau ca am pomenit de Dobos si am facut pofta! CE n-as da sa va ofer tuturor cate o felie si sa v cunosc!!!!Pana atunci, caut pe net o reteta semanatoare ca a mamei e lunga si nu mi-o ote dicta prin telefon, si o pun pe mail pt doritoare!

Diwana, si eu o redescopar pe Sara in fiecare zi, face lucruri uimitoare, e extraordinar de afectoasa si desteapta! Canta toata ziua si danseaza! Adora O-la-la! Orice inseamna muzica o fascineaza!Cuvine noi nu prea vrea sa zica, dar sunt sigura ca le va zice cand ma astept mai putin!

Lavinia, ce bine ca papa iar Mirunica! Si Sara a fost asa cand au iesit maselutele, acum mananca de ma sperie...

Cecilica, ai primit sacosa inapoi? Am pus extrabonus niste gulas si placinte ardelenesti!Mai doare capul?

O zi frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Canta toata ziua si danseaza!

Fii-miu nu canta decat rareori, dar poate sta o ora nemiscat pe scaunelul lui daca ii punem castile si in casti se aude...Fort Minor. Daca ii punem in casti muzica de la radio, atata timp cat e ceva ritmat, cu tobe si basi, e ok. Daca urmeaza o melodie lenta, plange de-i sare camasa de pe el.

Poze

Mergi la inceput

Fusei lenesa aseara...picai dupa ce culcai copilu' si nu pusei pozele promise...

Poze

Mergi la inceput